• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

19.05.2017

09:43

GLUMAC TRAŽI VEŠTAČENJE PSHIJATRA! Goran Jevtić promenio iskaz o OBLJUBI DEČAKA!

Vesti

GLUMAC TRAŽI VEŠTAČENJE PSHIJATRA! Goran Jevtić promenio iskaz o OBLJUBI DEČAKA!

Podeli vest

Somborski sud zahteva dopunu psihološkog veštačenja mladića L. K., kog je, prema navodima optužnice, u toaletu lokalnog pozorišta obljubio glumac Goran Jevtić

Prema nezvaničnim saznanjima, na jučerašnjem ročištu iskaz je dao i okrivljeni Jevtić, koji je delimično promenio svoj iskaz o okolnostima događaja zbog kojeg je optužen.

Ipak, on i dalje ne priznaje navode optužnice i smatra da nije kriv za delo koje mu se stavlja na teret.

Glumčevi branioci tražili su da se uradi novo psihološko i psihijatrijsko veštačenje L. K., kako bi se utvrdilo kolike je posledice na njega ostavila obljuba koja se po navodima optužnice dogodila u junu 2014. godine.

Sud taj zahtev nije prihvatio, već je umesto toga zatražio da se uradi dopuna osnovnog nalaza i mišljenja psihijatra i psihologa.

Očekuje se da na narednom ročištu veštaci dobiju od suda naredbu po kojoj će postupiti i zbog toga je jučerašnji pretres odlažen do daljeg.

Podsećamo, optužnica tereti glumca da je juna 2014. izvršio obljubu nad L. K., koji je tada imao 16 godina.

 

Nakon istrage, somborsko Osnovno tužilaštvo optužilo ga je za obljubu nemoćnog lica. Jevtić je na početku suđenja zatražio izuzeće kompletnog somborskog pravosuđa, a nakon što je taj zahtev odbijen izjasnio se nevinim.

Glumac se nije u javnosti oglašavao o slučaju: samo je nakon podizanja optužnice za "Blic" prokomentarisao da su u pitanju "gluposti".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija