• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

19.05.2017

13:31

STRAVIČAN ZLOČIN U NEGOTINU! Rasporio brata nožem zbog svađe oko imovine!

Vesti

STRAVIČAN ZLOČIN U NEGOTINU! Rasporio brata nožem zbog svađe oko imovine!

Podeli vest

Sedamdesetogodišnji Desimir Stanisavljević (79) iz sela Sikole kod Negotina uhapšen je jutros zbog sumnje da je svog dve godine starijeg brata Stanoja ubio nožem tako što mu je rasporio stomak

- Za ovaj zločin osumnjičen je Desimir Stanisavljević kod koga je Stanoje došao da se dogovore nešto oko imovine. Posle kraće svađe Desimir je oštrim predmetom ubo brata u stomak zbog čega je ovaj ubrzo preminuo. Telo ubijenog dato je na obdukciju radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti I načina nanošenja povrede odnosno čime je uboden - rečeno je u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo je  vrhunac višegodišnjih sukoba braće oko imovine.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
badza

pre 6 godina

Koja dva idiota,jednom nogom su obadvojica vec u grobu.Samo im je trebalo 2 metra.A onda se poubijaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija