• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.05.2017

19:02

(VIDEO) NARKO STARLETA EMA LAPIN OSTAJE IZA REŠETAKA: Bivšoj učesnici Parova određen pritvor od 30 dana!

Vesti

(VIDEO) NARKO STARLETA EMA LAPIN OSTAJE IZA REŠETAKA: Bivšoj učesnici Parova određen pritvor od 30 dana!

Podeli vest

Bivšoj učesnici Parova Emi Lapin odrđen je pritvor od 30 dana a ona se u Tužilaštvu branila ćutanjem... U stanu u kom živi rijaliti zvezda pronađena su 10 paketa narkotika i vagica za merenje... Sa Emom bila i njena drugarica, ali ona je puštena...

Bivša učesnica "Parova" i pevačica Ema Lapin (22) uhapšena je preksinoć u Beogradu, nakon što je policija u stanu u kom ona živi pronašla oko pet kilograma marihuane!

Sa Emom u stanu je zatečena i njena drugarica V. V., ali je ona ubrzo puštena!

Branila se ćutanjem

Izvor iz istrage kaže da je Lapinovoj određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, a nakog toga Tužilac pred kojim se ona branila ćutanjem, odredio joj je pritvor od 30 dana.

- Inspektori su dobili informaciju da se u stanu na Novom Beogradu u kom Ema Lapin živi, ali nije prijavljena na toj adresi, nalazi veća količina droge. Nakon ulaska u stan, pored Lapinove zatečena je i V. V., pa su obe osobe odvedene u policijsku stanicu - naveo je naš izvor.

printscreen

On je dodao da su detaljnim pretresom stana otkrivene marihuana i vagica za precizno merenje.

- Pronađeno je oko šest kilograma marihuane, upakovane u 23 paketa i jednu kesu. Otkrivena je i vaga na kojoj su pronađeni tragovi kanabisa. Pretpostavlja se da je vaga korišćena za precizno merenje droge, koja bi zatim bila prepakovana u tom stanu i prodavana dalje - rekao je on.

Policija, prema njegovim rečima, treba da utvrdi da li je Ema organizovala preprodaju marihuane, ili je samo čuvala drogu za nekog ko se time bavi.

Inače, Ema Lapin je postala poznata javnosti nakon učešća u rijalitiju "Parovi" 2015. godine.

printscreen

Njen prijatelj Danijel Đurić, koji joj je i pomogao da se nađe u "Parovima", kazao nam je da je u šoku nakon vesti o njenom hapšenju.

- U prvom trenutku sam pomislio da je Emino hapšenje neko zezanje ili da neko namerno tu vest podmeće da bi postigao nekakav svoj cilj. Vidite, ja duboko verujem da ona nema nikakve veze sa drogom, jer sam kroz druženje s njom shvatio da je ona veoma normalna, povučena i mirna devojka. Mi smo se družili i izlazili po klubovima, ali nikad nisam primetio da je nešto nedozvoljeno koristila - kazao je Danijel.

Dok je bila u rijalitiju "Parovi", Ema je bila u vezi sa još jednim učesnikom ovog šoua, Berancem Markom Perovićem (28), koji je početkom septembra prošle godine takođe bio privođen zbog marihuane.

Privođen i dečko

Podsetimo, njega je Interventna jedinica beogradske policije zaustavila radi rutinske provere. Prilikom pretresa vozila pronađena je droga. Perović je tad bio sa još dvojicom prijatelja, Mladenom Vuletićem iz Zete, bivšim učesnikom "Parova", i Denisom Đ. (31).

Međutim, on se kasnije pravdao da nije narkoman, niti narko-diler.

"Bio sam u policiji, bila je rutinska kontrola. Našli su kod mene i mog prijatelja bočicu kanabis ulja, to je za njegovu malu koja se leči od tumora, i koja je jako bolesna. Nije bila nikakva prijava, na slobodi sam", napisao je Marko tada na Fejsbuku.

 

 

Rijaliti zvezde i starlete u paklu droge i prostitucije

* Bivša go-go igračica, a danas popularna rijaliti zvezda Jelena Krunić privedena je 28. decembra 2016, veče pred ulazak u petu sezonu šou-programa "Parovi", jer su joj policajci u gaćicama pronašli drogu. Napisana joj je prijava i puštena je na slobodu.

 

Facebook: Jelena Krunić

* Starleta Nina Prlja, bliska prijateljica Nataše Šavije, uhapšena je krajem prošle godine kao deo grupe Srba koji su kao "mule" švercovali kokain u Dubai.

* Zbog droge u donjem vešu prošlog leta je u tivatskoj marini "Porto Montenegro" uhapšena i drugarica čuvene Kotoranke Željke Rolović, poznatije kao madam Željka. Uhapšena Ema Đuhić (24) iz Podgorice u gaćicama je krila sedam paketića kokaina, ukupne težine 7,5 grama.

* Bosanska starleta Maca Diskrecija uhapšena je u maju zbog sumnje da je pokušala da iznudi novac od jednog muškarca s kojim je dogovarala seks za novac. Ona je sve to negirala.

 

facebook

* Starleta Mimi Oro je pre tri godine uhapšena zajedno sa još sedam devojaka koje se sumnjiče za prostituciju. Njoj je odmah određen pritvor i prebačena u Kazneno-popravni zavod u Padinskoj skeli. Negirala je to krivično delo.

* Starleta Tijana Đuričić je u aprilu 2014. godine hapšena zbog prostitucije. Ona je zbog ovog dela osuđena pred Prekršajnim sudom na novčanu kaznu od 40.000 dinara. Tijana je tvrdila da je samo kažnjena zbog fiktivne adrese, a ne zbog prostitucije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bojan

pre 6 godina

Znaci zanimanje starleta je isto kao prostitutka, narko diler ili bolje receno kriminalac. Mozda gresim?\n

Dragorad

pre 6 godina

Zaista sam zatecen ovim informacijama o navedenim devojkama , pa one su tako lepe i zgodne + uspesne . Nemoguce je da se time bave.

Vrca

pre 6 godina

Pored svega SIDA o cemu se za njih(starlete )ne pise tj krije? A politicari i droga i starlete,odakle im pare da ih placaju???Narode , to su nase pare koje od nas kradu,cast izuzecima!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija