• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.05.2017

09:47

(VIDEO) EKSPLOZIV JE PODMETNUT! Novi Beograd se sinoć nije zatresao slučajno - policija traži krivca!

Vesti

(VIDEO) EKSPLOZIV JE PODMETNUT! Novi Beograd se sinoć nije zatresao slučajno - policija traži krivca!

Podeli vest

Velika eksplozija koja je sinoć odjeknula na Novom Beogradu nije se dogodila slučajno! Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu u jednom auto servisu! Iako su građani su bili u panici zbog snažne detonacije, na sreću povređenih nije bilo. Policija traga za krvicem!

Ovo je jutros otkrio Mladen Mijatović, novinar TV Pink i autor emisije "Crna hronika" i izneo najnovije detalje ove eksplozije.

- Nepoznata osoba aktivirala je eksplozivnu napravu na jedan auto-servis. Detonacija se čula u velikom delu grada, a ona je uznemirila javnost. Policija je preuzela sve mere kako bi utvrdila sve detalje, kao i krivca, odnosno onoga ko je mogao da napravi veliku štetu - istakao je Mijatović.

Podsetimo, Snažna eksplozija odjeknula je Novim Beogradom oko 22.40h, u blizini zgrade poznate kao "Crvenkapa" u Bulevaru Mihajla Pupina. MUP je sasopštio da nema povređenih, kao i da se sumnja da je NN lice aktiviralo eksplozivnu napravu

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova saopšteno je da u eksploziji nije bilo povređenih, da je uviđaj u toku, kao i da će uzroci eksplozije biti naknadno utvrđeni.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sve se vraca

pre 6 godina

Sad procitajte zle komentare koje ste pisali za bombu u Mancesteru

KGB RULES

pre 6 godina

Evo ti još jedan, drago mi je zbog pogibije beskorisne mančesterske mase, kamo sreće da im je bilo i još viče mrtvih, a što se ove bombe tiče: POČINIOCA TREBA ŠTO PRE PRONAĆI I ZATRTI MU I SEME I PLEME U KORENU OD NAJMANJE DO NAJVEĆE!

ti si opako zatrovan

pre 6 godina

po čemu je 20 petnaestgodišnjaka u Mačesteru toliko krivo da se raduješ njihovoj smrti

KGB RULES

pre 6 godina

Možda je pravo pitanje zbog čega je trogodišnja Milica Rakić nekima bila toliko kriva da su je ubili u njenom sopstvenom domu, zar ti to pitanje nije prvo palo na pamet, osim toga svi njihovi petnaestogodišnjaci odjednom da nestanu mala bi im to bila kazna za sva slična zlodela koja su počinili širom sveta kroz celu svoju krvoločnu istoriju, možda bi tek kad bi svi oni nestali računi sa njima bili bar približno poravnati!

samo da te podsjetim

pre 6 godina

a što su bila kriva djeca u Vukovaru, Dubrovniku i Škabrnji?

Crni Roko

pre 6 godina

Deca normalno nisu kriva,ali pročitaj nešto o crnom plemstvu stacioniranom u City of London i videćeš da su sve terorističke akcije osmišljene i naredjene iz tog centra.Ta jazbina je u simbiozi sa malom državom koja ima milijardu vernika i nalazi se u Rimu.Dva obeliska i treći u Vašingtonu,čine triunvirat podmuklih operacija po celom svetu.Cilj je uvek bio isti,uništiti nacije,srednju klasu,ekumenizmom pretopiti sve religije u katoličanstvo.Ugurati ljude u gradove,gde će postati kontrolisani robovi.Vladaće samo 0,5%,nasledne elite,a nas će ubediti da su srećni oni što imaju parče hleba za prehranu.Dostojevski je to video pre 150.godina.

Nebojsa

pre 6 godina

Ocekujem da policija vrlo brzo otkrije te bandite jer oni su sa tim kolicinama eksploziva opasnost za drzavu i da potom dobiju najmanje 10 godina robije.\nNajbolje je takve olose likvidirati na licu mesta i oolicija ne treba ni da javlja kada budu uhapseni dok se ne zavrsi istraga a onda je najbolje da se kaze likvidirani pri opiranju tokom hapsenja. Uznemirili su drzavu.\n

Pavlaka

pre 6 godina

Klasican reket . To je ponovo u " trendu" ili zbog placa na kome moze da se gradi stambena zgrada. " LAKA" lova a RIJAmu STAni ZNAne..

Marcco

pre 6 godina

Pa šta sad.... autoperionica sa prometom od par hiljada evra mesečno na placu od 18 miliona evra...

momir mosa

pre 6 godina

jedino ste vi na vrijeme obavjestili da se cuvamo napada dolaskom kuci nasih domacih isilovaca.

zoran vukasinovic

pre 6 godina

zar nije cumetovo preduzece letelo u nebo isto ka cigani.

Doktor

pre 6 godina

Citam ove komentare i imam jedan predlog za drzavu a to je da umesto najavljenih silnih zatvora koji treba da se grade bolje da sagradite sto vise ludnica,trebace vam,a sto se tice ove eksplozije sve je covek objasnio u svom komentaru,supa sa par iljada prometa na placu od nekoliko miliona evra, nece da moze,nema kod nas terorizma kod nas ima reketa,lopovluka,kradja,kriminala.... i tako sve po starom a kod vas?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija