• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.05.2017

11:28

OVA SEKSI BRINETA (25) IZ RESNIKA JE SRPSKA NARKO-KRALJICA! Sa svojim ocem vodila pravu "ekstazi laboratoriju"!

Vesti

OVA SEKSI BRINETA (25) IZ RESNIKA JE SRPSKA NARKO-KRALJICA! Sa svojim ocem vodila pravu "ekstazi laboratoriju"!

Podeli vest

Nenad Stanković zvani Čoki (46) iz beogradskog naselja Resnik i njegova ćerka Tijana (25) glavni su organizatori kriminalne grupe koja se bavila proizvodnjom ekstazija

 

Grupa je "razbijena" juče kada su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u kući Stankovića otkrili laboratoriju za proizvodnju veštačke droge, u kojoj su pronašli 52 kilograma ekstazija i 80 kilograma supstance koja služi za proizvodnju narkotika.

Sudeći po Fejsbuk profilima osumnjičenih, Tijana je veoma atraktivna devojka, koja je poslednjih godina znatno menjala fizički izgled, pa je tako od od zanosne plavuše sa kratkom kosom, došla do fatalne brinete, kakva je na fotografiji koja je objavila samo 12 sati pre upada policije i hapšenja.

facebook

Fotografija koju je objavila napravljena je na nedavnoj svadbi njene sestre, koja se porodila dva dana pre hapšenja.

Policija je zaplenila 96.000 tableta ekstazi (ukupne težine 42 kilograma), 10 kilograma ekstazija spremljenog za tabletiranje, 80 kilograma mikrokristalne celuloze za proizvodnju ekstazija i 840 grama marihuane.

U akciji policije je uhapšeno pet osoba: N. S. (1971), T. S. (1993), A. M. (1987), M. C. (1982) i S. P. (1987), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nesa

pre 6 godina

Iako svi u Resniku znaju cime se ova porodica bavi, dobili su dozvolu da otvore kafic tacno preko puta osnovne skole?!!n

nikolalondon

pre 6 godina

A gdje drugo nego ispred skole, tu je najbolja prodaja. To nije slucajno.

Ljube

pre 6 godina

Pa treba pare oprati i imati pokriće za luksuzan život, klasičan paravan narko biznisa. Sigurno je bar 90% vlasnika kafića, klubova i splavova u "biznisu" sa narkoticima, pitanje je zašto ni jedna vlast ne preduzima ništa ozbiljno da se spreči pranje novca od narkotika jer se u svakoj sredini dobro zna ko je ko i ko je šta.

Nikola

pre 6 godina

On je bio u Australiji u tvorzi 12 godina, vratio se ovde i nastavio tamo gde je stao kad je pobegao od akcije Sablja. Nepopravljivi Coki, treba ga obesiti

Aranđel

pre 6 godina

E sad 40 godina robije pa nek tamo se brinetira koliko hoće, joj da mi je samo malo da ih kroz šake prospustim. Koliko djece su otrovali umiraće lagano u mukama.

ZEMUNAC

pre 6 godina

Док буде у овој држави, Н.Ц М.Р П.Р. а не пуно име и презиме дотле ће мо и пропадати ОТМЕНО, Ухапшени са пуним именима и презименима и ФОТОГРАФИЈОМ као у куни.

dusko

pre 6 godina

ma metak i kraj za narkomaniju i za proizvodnju smrtnu kaznu vratiti sto pre

Drca

pre 6 godina

Uvek sam govotio čuvaj se groma i lepih žena. Planu kad se i ne nadaš.

gugu golube

pre 6 godina

šta ćeš,porodični biznis,neko šije ,neko truje.Ima gi raznih.

Znao sam te od ranije

pre 4 godine

Bila si fina cura...samo to imam da kazem

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17