• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

30.05.2017

08:25

DEJAN BEZ MILOSTI UBIO BIVŠU ŽENU SA TRI METKA, pa se pokajao i DOBIO DVE GODINE ZATVORA MANJE!

Vesti

DEJAN BEZ MILOSTI UBIO BIVŠU ŽENU SA TRI METKA, pa se pokajao i DOBIO DVE GODINE ZATVORA MANJE!

Podeli vest

Dejan Stojiljković (37) je u naletu ljubomore pištoljem ubio Jelenu Šindrić (29) naočigled njenog novog dečka. Umesto maksimalnih 15 godina, dobio je dve godine manje jer se pokajao

 

3 hica ispalio je Dejan u bivšu suprugu Jelenu

Saobraćajni policajac Dejan Stojiljković (37) iz Požarevca osuđen je pravosnažno na 13 godina zatvora jer je 9. marta prošle godine zbog bolesne ljubomore ubio bivšu suprugu Jelenu Šindrić (29) naočigled njenog novog dečka!

Za to ubistvo Stojiljkoviću je mogao dobiti maksimalno 15 godina zatvora, ali sud mu je smanjio kaznu za dve godine jer se "iskreno pokajao".

Dejan je, inače, i prvostepeno bio osuđen u Višem sudu u Požarevcu na 13 godina, a Apelacioni sud u Kragujevcu je samo potvrdio tu presudu.

Čim je Jelena kročila iz auta, Dejan je potegao pištolj. Jelena ga je preklinjala: "Nemoj, molim te..."
Branko Kovčić

Zločin koji je šokirao javnost u Srbiji desio se ispred kapije Jeleninog novog nevenčanog muža Branka Kovčića u Požarevcu, s kojim je ona započela zajednički život pošto je napustila Dejana.

Stojiljković ih je sačekao u rano jutro, kad su se vratili iz grada, i u Jelenu ispalio tri hica iz pištolja. Branku je samo rekao da sa njim nema ništa i da se skloni.

- Jelena i ja smo prethodno bili zajedno na radu u Salcburgu, ali smo se vratili u Srbiju nakratko, radi regulisanja pasoša. Tog 9. marta, oko tri sata iza ponoći, sačekao nas je Dejan ispred kapije moje kuće. Nisam ga odmah prepoznao, bio je mrak. Čim je Jelena kročila iz auta, on je potegao pištolj. Jelena ga je preklinjala: "Nemoj, molim te..." - ispričao je Branko nakon zločina.

 

 

Krenuo je, kaže, da spreči Dejana, i tad je ovaj ispalio tri hica u Jelenu.

- Dejan se okrenuo i krenuo da se udaljava. Potrčao sam za njim, ali sam se ipak brzo vratio, da pokušam da pomognem Jeleni. Međutim, bilo je kasno za to. Na rukama mi je umrla - ispričao je očajni Branko.

Jelena je iz prvog braka, u kojem je bila pre Dejana, imala ćerku.

Pokojna Jelena Šindrić je iz familije Andrejić u Majilovcu, a njen brat od strica bio je pokojni Đorđe Andrejić (13), za čije je ubistvo bila optužena njegova majka Marina.

Ona je prvo bila osuđena na 20 godina zatvora za ubistvo sina, ali je kasnije oslobođena zbog nedostatka dokaza. 

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deki

pre 6 godina

Pa bre u Srbiji vece su kazne kad ukrades i opljackas prodavnicu ili nekoga a ne ubijes ga. Ma to je zakon!

smiljana

pre 6 godina

Dozivotna za zlocin zivih bica, zena ili ljudi... Sramota sudu, sudijama i drzavi....

bb king

pre 6 godina

Nasa Srbija je raj za kriminalce i ubice. Samo trinaest godina za ubistvo sa predomisljajem. Jadno li je pravosudje.

mostarac

pre 6 godina

40 godina za blacenje uniforme, on je predstavnik zakona+15 za ubistvo

Ana

pre 6 godina

Da Bog da se posle zatvora smuvao sa ćerkom sudije koji mu je smanjio kaznu. Umesto 40 godina, za ubistvo sa predumišljajem surovi ubica dobije 12 i još mu nađu olakšavajuće okolnosti?! Pazi -Pokajao se?!

pettar

pre 6 godina

Znaci 15. Ako se pokajes 13. Hmmm... nije loše... nije. hvala za informaciju. Da poživi naše pravosuđe....

ZN

pre 6 godina

Imaće 50 godine kada izađe (ako ga ne otpuste ranije zbog "dobrog vladanja") i mirno živeti. A one jadnice više nema. Mi smo stvarno zemlja nepravde. Sramota.

Dragomir

pre 6 godina

Још да је рекао МАЈКЕ МИ,НЕЋУ ВИШЕ НИКАДА ДА НИКОГА УБИЈЕМ казна би му се преполовила!Одслужио би две година и био пуштен због доброг понашања!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija