• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.05.2017

12:09

ĐANI O VEZI SA NARKO-BOSOM IZ RESNIKA: Majke mi, nisam znao da mi KUM ČOKI IMA FABRIKU DROGE!

Vesti

ĐANI O VEZI SA NARKO-BOSOM IZ RESNIKA: Majke mi, nisam znao da mi KUM ČOKI IMA FABRIKU DROGE!

Podeli vest

Ni svoju ženu ne pitam šta radi, a kamoli druge, kazao je Đani nakon hapšenja njegovog kuma Nenada Stankovića (46), koji je sa ćerkom Tijanom (25) držao fabriku ekstazija u Resniku

Iskusan
Nenad je hapšen i 2004. u Australiji, s ekstazijem vrednim 10 miliona dolara

Majke mi, nisam znao da moj kum Nenad Stanković Čoki (46) ima fabriku ekstazija! Pa ja ni svoju ženu ne pitam šta radi, a kamoli druge, kazao nam je poznati pevač Radiša Trajković Đani, nakon što je njegov kum Nenad u nedelju uhapšen sa ćerkom Tijanom (25) i trojicom saradnika jer su u beogradskom naselju Resnik imali kompletnu laboratoriju za proizvodnju sintetičkih droga!

Đani nam je priznao da je bio šokiran vešću da je njegov kum narko-diler.

- Čuo sam da je uhapšen, ali nisam u zemlji i kada dođem u Srbiju, videću šta se to desilo s njim - rekao nam je Đani juče u telefonskom razgovoru.

Na naše pitanje da li je mu je bilo sumnjivo to što se Stanković predstavljao kao tapetar, a živeo je na visokoj nozi, Đani je rekao:

- Stvarno nisam znao kako on zarađuje novac i nikada me to nije interesovalo. Ja to nikog ne pitam. Bez obzira na sve, posetiću ga u zatvoru kad budem mogao - kazao je Đani.

Nenad je, naime, uhapšen u nedelju sa ćerkom Tijanom Stanković, njenim dečkom Aleksandrom Mandićem, kao i sa Marijom Crnkovićem i Savom Panićem.

Postao deda dva dana pre hapšenja

Informer

Ćerka Nenada Stankovića, Tijanina sestra, porodila se u petak, dva dana pre nego što je uhapšen zbog proizvodnje ekstazija. Nenad je na Fejsbuku pozvao sve prijatelje u jedan kafić u Resniku da časti jer je postao deda. Na Tijaninom Fejsbuk profilu može se videti i da je ona tad maltene promenila lični opis, jer je od plavuše, što je godinama bila, postala brineta, sa potpuno drugačijom frizurom i šminkom.

- Do hapšenja kriminalne grupe i otkrića fabrike ekstazija u Ulici Slavka Miljkovića u Resniku došlo je nakon višemesečnog praćenja Nenada, njegove ćerke Tijane i njenog dečka Aleksandra Mandića - kaže Informerov sagovornik blizak istrazi.

Fabrika sa kompletnom opremom za pravljenje ekstazija bila je u pomoćnom objektu luksuzne vile Aleksandra Mandića.

- Grupa je uhapšena kada su Crnković i Panić došli da preuzmu robu. U fabrici je pronađeno čak 96.000 tableta ekstazija, 10 kilograma tog narkotika u sirovom stanju, kao i 80 kilograma supstance koja služi za proizvodnju te droge. Ukupna vrednost zaplenjenih narkotika iznosi oko milion evra - navode u policiji.

Nenad je, po svoj prilici, veoma iskusan u "poslu" sa ekstazijem, jer je i 2004. godine osuđivan u Australiji na dugogodišnju robiju zbog trgovine tim narkotikom. On je tada uhapšen u opsežnoj akciji australijske policije i kod njega i dvojice njegovih saučesnika pronađeno je čak 140.000 tableta ekstazija, čija je vrednost tada procenjena na 10 miliona australijskih dolara!

Nakon što je odležao kaznu u Australiji, vratio se u Srbiju 2014. godine.

Nenadovi poznanici iz Resnika ispričali su nam da je on još devedesetih godina važio za "žestokog momka".

- Čoki je bio opasan lik. Znam da se družio sa Goksijem "bombašem" (Goran Marjanović, ubijen 1995, prim. aut.) i izvesnim Ducom. Taj Duca mu je bio kum. On ga je i odveo u Australiju 2003. godine - objašnjava naš sagovornik, koji je želeo da mu ne objavimo ime.

- I u Australiji je Čoki "ležao". Zaglavio je robiju jer je muljao sa nekom drogom, a u Srbiju se vratio pre tri godine. Verovatno je odmah nastavio s tim poslom ovde, jer je uvek živeo na visokoj nozi - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Nenad je po povratku iz Australije kupio stan u Mirijevu, ali je ostao vezan za Resnik, gde mu žive majka, tri ćerke i bivša supruga.

- Majka mu živi u kućerku nedaleko do kamenoloma na Straževici, a ćerke i bivša žena imaju stan u Resniku. Nenad je često bio ovde. Iznajmio je jednu kuću preko puta škole i tu sredio kafić. Uložio je velike pare u taj lokal - objašnjava Čokijev poznanik.

Informer

On dodaje da dobro poznaje i Nenadovog nesuđenog zeta Aleksandra Mandića.

- I on je dobro situiran. Velika kuća, bazen... Drži i balon za mali fudbal i kafić. On i Čokijeva ćerka Tijana se dugo zabavljaju, a sad čujem da je na njegovom imanju bila ta fabrika droge... Ne znam šta im je to trebalo. Ako je Nenad sve to organizovao, nije trebalo da ćerku i zeta uvlači u tu priču - kaže ovaj Resničanin.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mikelandjelo

pre 6 godina

ma da,, i sada ce nase tuzilastvo da ich osudi od jedne do dve godine i to je to,, ni ce nastaviti gde su stali,,,u bilo koju zemlju Evropske Unije nebi izasli ispod 15 godina zatvora sa tolikom kolicinom,, ma sazalice se sudija na njega ,, pa dobio covek unuka mora da se igra sa njim,,hihihihi

Car

pre 6 godina

Sada Srbija trena da pokaze da je pravna drzava, i da sve te kuce,stanove,lokale....oduzne u razumnom roku, a Coki i druzina na ulicu ili trziste rada pa tamo dokazite da se moze i od postenog rada ziveti.

Marko

pre 6 godina

mozda kao u crtanom filmu i sve bi bilo dobro da je Pera na vreme otisao u policiju ustvari komsija Grada zvani i Dzile ipak je prijavio jer se nada da ga za te zasluge vrate u mup.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija