• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

31.05.2017

14:07

KONAČNO STIGLI REZULATI VEŠTAČENJA! Otkriveno zašto je mali Radenko preminuo posle preloma ruke!

Vesti

KONAČNO STIGLI REZULATI VEŠTAČENJA! Otkriveno zašto je mali Radenko preminuo posle preloma ruke!

Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Loznici dobilo je nalaz i mišljenje veštaka o smrti dečaka Radenka Nikodinovića (8) iz Kozjaka, koji je preminuo 8. oktobra prošle godine od sepse, nastale posle preloma ruke

Ipak, detalji za sada ne mogu biti iznošeni u javnost. Kako je potvrdio Zoran Nestorović, vršilac funkcije javnog tužioca, dokumentacija će biti dostavljena osumnjičenom, njegovom braniocu, i oštećenim, odnosno dečakovoj porodici.

- Oni će imati rok da se izjasne imaju li primedbe na taj nalaz i mišljenje veštaka i nakon toga, ako ih bude, tužilaštvo će videti u kom pravcu će ići dalja procedura. I da li će biti potrebe za dopunom ili neće – kaže Nestorović i dodaje da za sada druge pojedinosti iz nalaza ne mogu da daju.

ŠOKANTNO SVEDOČENJE DOKTORKE SA INSTITUTA ZA MAJKU I DETE: Čuli smo kako šušti gas ispod Radenkove rane!

On očekuje da će nalazi već danas biti poslati obema stranama, a da je rok za primedbe od osam do 15 dana. Posle toga, tužilaštvo će doneti odluku da li treba raditi dopunu.

Iako je zahtev za veštačenje dokumentacije prikupljene u istražnom postupku poslat još krajem januara, rezultati su stigli tek posle nedavne urgencije poslate sudsko-medicinskom odboru Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, koji je bio nadležan za postupak veštačenja.

Podsećamo da se mali Radenko povredio 2. oktobra, posle pada, a u Opštoj bolnici u Loznici dijagnostikovan je prelom ruke. Povredu je sanirao ortoped dr Dobrivoje Bojanić a zbog komplikacija, dečak je posle tri dana hitno prebačen u Institut za majku i dete u Beogradu, gde su lekari narednih dana pokušavali da mu spasu ruku, a posle i život.

Mali Radenko preminuo je 8. oktobra usled gasne gangrene, a Ministarstvo zdravlja podnelo je krivičnu prijavu protiv dr Bojanića, zbog neadekvatno pružene medicinske nege.

ORTOPED IZ LOZNICE SE NEĆE IZVUĆI: Lekar odgovoran za smrt malog Radenka OSTAJE BEZ LICENCE?!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xx

pre 6 godina

roditelji ostaju bez dece a doktori bez licence ! bas adekvatna kazna.svi vi koji prihvacate ovakvu pravdu , i jos pomazete da je i drugi prihvate, sahranjivat cete svoju decu poput roditelja malog Radenka.Jedino nesvest o posledicama + sacica eura za objavljenu nastranu propagandu dovode do ovakvih clanaka u novinama. Kupite crna odela , trebat ce vam da pristojno ispratite najdrze !

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15