• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

02.06.2017

08:58

IZAŠAO IZ ZATVORA, PA IZMASAKRIRAO MAJKU! Traje potraga za ubicom sa Vidikovačkog venca u Beogradu!

Vesti

IZAŠAO IZ ZATVORA, PA IZMASAKRIRAO MAJKU! Traje potraga za ubicom sa Vidikovačkog venca u Beogradu!

Podeli vest

Milan Stanković (36) bio je besan na majku Zlaticu (65) jer mu nije slala novac dok je bio na robiji, pa je zgrabio nož i izbo je po celom telu. Policija ga još traži

 

Policija traga za Milanom Stankovićem (36), koji je prekjuče u stanu na Vidikovačkom vencu u Beogradu nožem izmasakrirao majku Zlaticu (65)! Milan je nekoliko dana pre stravičnog ubistva izašao iz zatvora i bio je besan na majku jer mu nije slala pare! Tokom žučne svađe u Zlatičinom stanu zgrabio je nož i rasporio joj stomak, nakon čega je pobegao!

Komšije svirepo ubijene žene kažu da je Milan dugo imao problema sa zakonom i da je nedavno izašao iz zatvora, gde je robijao zbog droge. Bio je oženjen i, pre nego što je otišao u zatvor, živeo je sa suprugom (videti okvir).

Darko Cvetanović

Izašao je iz ulaza i šetao ispred zgrade. Izgledao je uznemireno, ali nije mi palo na pamet da je pre toga ubio Zlaticu
Zlatičin komšija

- Kad je izašao iz zatvora, čuli smo da je zamerio majci što ga nije posećivala i što mu nije davala dovoljno novca za zatvorsku kantinu. Zatrebao mu je novac verovatno i kad je izašao na slobodu, možda i za drogu, pa mu Zlatica nije dala. Nesrećna žena je jedva samu sebe izdržavala, otkud joj još pare za Milanovu drogu? - priča komšija.

Prema njegovim rečima, Milana je poslednji put video u sredu.

Stanari ga se plašili i izbegavali ga

Darko Cvetanović

Zlatičin komšija nam je objasnio da se Milan odselio od majke nakon što se oženio i da je sa suprugom živeo u obližnjoj zgradi, u iznajmljenom stanu.
- Viđali smo ga ponekad kako s majkom ide na pijacu, ali to je bilo retko. Uglavnom bi se iz Zlatičinog stana čula svađa, čak je i policija intervenisala zbog toga. Njihov prvi komšija nam se žalio da više nije mogao da živi pored njih, pa je prodao stan i odselio se. Niko u zgradi nije smeo da se suprotstavi Milanu - dodaje naš sagovornik.

- Izašao je iz ulaza i šetao ispred zgrade. Izgledao je malo uznemireno, ali nije mi palo na pamet da je pre toga ubio Zlaticu. Onda je otišao niz ulicu i od tada ga nisam video. Ne mogu da kažem da nisam iznenađen onim što se desilo, ali ništa dobro od tog momka se nije očekivalo - dodaje ovaj komšija.

Zločin je, inače, otkriven nakon što je Milanova supruga pozvala policiju i ispričala da joj je muž poslao SMS u kom joj je priznao da je ubio majku. Policija je odmah otišla u Zlatičin stan.

- Vrata su bila otključana, a leš starije žene je nađen kako leži na podu, potrbuške. Bila je sva u krvi. Brzo je stigla i Hitna pomoć, ali lekari su mogli samo da konstatuju smrt - kazao je naš izvor.

Zlatičin stan na poslednjem spratu zgrade na Vidikovačkom vencu juče je bio zapečaćen, a njeno telo je preneto na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Inspektori tragaju za Milanom i izdali su poternicu za njim. Međutim, kako su nam nezvanično rekli, postoji mogućnost da je on u međuvremenu digao ruku na sebe. 


    

 


(FOTO) NARKOMAN U KRIZI ISKASAPIO MAJKU JER MU NIJE DALA PARE ZA DROGU: Krvavi detalji stravičnog zločina na Vidikovcu!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZN

pre 6 godina

Takvi se ne ubijaju. Obično su kao "pokušali da se ubiju" pa im nije uspelo. Valjda misle da im je to olakšavajuća okolnost. Jedina emocija im je ljubav prema samom sebi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija