• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

02.06.2017

14:42

(VIDEO) DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Ko su DVE DEVOJKE koje su bile za stolom sa Škaljarskim klanom KAD JE POČELO FILMSKO HAPŠENJE?!

Vesti

(VIDEO) DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Ko su DVE DEVOJKE koje su bile za stolom sa Škaljarskim klanom KAD JE POČELO FILMSKO HAPŠENJE?!

Podeli vest

Njih desetorica samo što su seli, ni od kuda su se stvorila tri džipa specijalne jedinice ispred restorana. Odmah su došli do njih, pretresli ih i uhapsili, opisao je jedan od očevidaca dramu u restoranu Durmitor, koja se desila juče posle podne kada su uhapšeni pripadnici ozloglašenog Škaljarskog klana na Novom Beogradu.

Policija je, naime, juče stavila lisice desotorici muškaraca, a njihova imena su: Aleksandar J., Milan P., Ilija Z., Mališa V., Nemanja B., Mitar M., Miloš N., Marko P., Nemanja N. i Zvonimir K.

Uhapšeni su zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kod njih su pronađena dva pištolja u nelegalnom posedu, a patrola ih je, najverovatnije pratila do restorana. Gosti kažu da uhapšene niko nije poznavao, niti ih viđao ranije u lokalu.

Međutim, ono što je mnogima promaklo u snimku hapšenja jesu i dve devojke koje su bile za stolom sa njima! Imali su ogroman sto za kojim su one bile jedine dame.

 

 

One su, kako se vidi u snimku, odmah čučnule i spustile glave ispod stola, čim su videle policiju, što su uradili i muškarci za stolom pre nego što su uhapšeni.

U sledećem trenutku su se pridigle, čim su videle policajce kako hapse osumnjučene. Jedan od njih ih je sklonio odatle, a one su brže-bolje "šmugnule".

Još nije poznato ko su devojke sa snimka i kakve veze imaju sa uhapšenim Škaljarcima

Pogledajte video-snimak hapšenja za stolom:

Tužilaštvo će odlučiti ko će od uhapšenih i zbog kojih kriminalnih dela biti zadržan.

Škaljarski klan poznat je po trgovini narkoticima, obračunima i likvidacijama protivnika u Crnog Gori i Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sladjan

pre 6 godina

a sta mislite ko su!?!?!dobre fine devojke ili sponzoruse koje se lepe za lovu????pogadjajte!!!!!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Та како чије су...?! ... Та..."Наше" су...!

hahhha

pre 6 godina

kao ko su?..rece sladjan ko su..djevojke koje su s tim momcima ili iz ljubavi ili kesa ,casne sestre nisu sigurno..ko god da su..uspijele su se izvuci i neka su..nisu one krive sto se "gospoda" ponasa kao kod kuce pa kontaju da su nedodirljiv.neka zaborave 90-te danas je samo jedan nedodirljiv a to je casni Bog sve ostalo dodje na svoje..nadam se da ce ovim inace(ja vjerujem da je tako)maloletnicama doci iz novcanika(dupeta)u glavu

nele011

pre 6 godina

...pa kako ne znate...ova jedna zavrsava doktorat na masinstvu a ova druga na elektrotehnici...curice su deca dobrostojecih roditelja, akademski gradjana..nocu se sale po splavovima...tek onako...parove i farmu su prevazisle odavno...

Marko

pre 6 godina

Hapsi policijo crnogorsku bagru koja se naselila pa Srbiji nemojte ih slati nazad vratice se banda imamo dosta rudnika pa neka gule tamo.

nepoznati

pre 6 godina

Ne zaustavljajte se samo.Stani kreni nas je mnogo kostalo.Kad lomis lomi do kraja.Svako ko iz pravosudja pravi problem da zavrsi na isti nacin kao i doticni stranci.\n

amon prvi

pre 6 godina

Ipak ovo je bila riskantna operacija.Sta bi bilo da je neko od njih poceo da puca,restoran pun gostiju.Zar ih nisu mogli u dolasku ili odlasku pohapsiti.

slazem se nazalost

pre 6 godina

si u pravu.tacno tako riskantna akcja jer su drotove vidili prije nego su dosli.znaci to si dobro rekao..trebalo se cekati da se najedu i napiju i kada krenu u autombilima pohapsiti bagru..ovako moglo je svasta da se desi srecom nije ..male dame su namazano pobjegle svaka im cast..

drina

pre 6 godina

to su šiptarske sluge prodaju drogu truju i ubijaju po beogradu poturaju eksploziv zar to nije terorizam.trebali su javno da ih prebiju i da vide u crnoj gori kako će proći njihovi građani ovakvi.pošto oni svake godine prebiju ili maltretiraju obične građane i turiste.na fejzbuku ću objaviti poslednji intervju slavka nikića koji tvrdi da srbi i rusi koji odu u crnu goru smatraju se teroristima.to je tačno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17