• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

03.06.2017

13:50

SVI SU ZNALI, A SVI ĆUTALI! Podignuta optužnica protiv Vladana iz Bukovca koji je SILOVAO MALOLETNU PASTORKU!

Vesti

SVI SU ZNALI, A SVI ĆUTALI! Podignuta optužnica protiv Vladana iz Bukovca koji je SILOVAO MALOLETNU PASTORKU!

Podeli vest

Glavni pretres protiv Vladana Zdravkovića (45) iz Bukovca kod Despotovca, optuženog za teži oblik silovanja, u petak je nastavljen u Višem sudu u Jagodini

 

On je optužen da je silovao pastorku S. M. (15) sa čijom je majkom, Danijelom Miladinović, živeo u istoj kući, kada je devojčica imala devet godina. Na prošlom pretresu Zdravković je demantovao da je počinio delo koje mu se stavlja na teret.

Na pretresu preslušan je snimak sa izjavom devojčice kako bi se izbeglo da se ona suočava sa očuhom. Kako Novosti nezvanično saznaju, S. M. je rekla da ju je očuh prvi put silovao u komšijinoj kući, a drugi put u kolima. 

Školskom psihologu, kome je prvo rekla za silovanje, kao i policiji kazala je da je njena majka Danijela znala za to, ali je u Višem tužilaštvu kasnije to demantovala.

- Ubeđena sam da je majka znala, ali ona veoma utiče na devojčicu, naziva je pogrdnim imenima i govori joj da ne zna šta priča. Sigurna sam i da je Danijela znala da je Vladan silovao i njenu majku, a svoju taštu Dobrilu, jer mi je ona sama to jednom priznala. Kada sam joj rekla da ga prijavi, odgovorila mi je da ga se svi u kući plaše i da ne sme to da učini. I na sudu sam isto rekla - kaže za Novosti rođaka devojčice Smilja Miladinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stole

pre 6 godina

Mnoge zene nisu u stanju da veruju u ishod veze sa novim "deckom", ako u kuci postoji zensko dete. uglavnom su to zene koje nisu u stanju da same snose finansijske posledice rastanka od muza ili oca doticne, devojcice, pa pribegavaju (zarad boljeg standarda) novoj vezi koja se u vecini slucajeva zavrsava kobno po njeno maloletno dete koje se zateklo u kuci da raste uz majku i ocuha!

XXL

pre 6 godina

Stole, majke brinu o porodici, o deci, posebno. Pa dete si jedne žene. Znači, otac je donosio dovoljno para u kuću, pa te neki majčin ljubavnik nije zlostavljao?Možda si bio tatin ljubimac, na uvrnut način. Pa mama ćutala zbog mira u kući

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija