• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Kostić

04.06.2017

00:52

TRI SMRTI NA RASKRSNICI ZA BEŠKU: U stravičnom sudaru poginuo i sveštenik SPC iz Inđije

Vesti

TRI SMRTI NA RASKRSNICI ZA BEŠKU: U stravičnom sudaru poginuo i sveštenik SPC iz Inđije

Podeli vest

Tri osobe nastradale su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto pre 21 čas, na putu Inđija- Sremski Karlovci, u blizini raskrsnice za Bešku

Kako je objavila lokalna Sremska TV , jedan od poginulih je M.S.(48), sveštenik Srpske pravoslavne crkve u Inđiji.

On je bio za volanom automobila “ folksvagen pasat” inđijskih registarskih oznaka, dok su drugo dvoje poginulih bili u vozilu “fijat punto”, novosadskih registracija. Stradali sveštenik je iza sebe ostavio petoro dece.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan automobil je završio na krovu, dok je drugi potpuno smrskan. Vatrogasci su izvlačili tela iz smrskanog automobila, a hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt tri osobe.

Uviđaj je u toku, kao i identifikacija drugo dvoje stradalih.

STRAVIČNA NESREĆA: Tri osobe poginule u sudaru kod Inđije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija