• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

09.06.2017

00:49

MASOVNA TUČA DELIJA I GROBARA NA NOVOM BEOGRADU: Policija drži kraj pod blokadom, u pucnjavi najmanje dvoje ranjeno!

Vesti

MASOVNA TUČA DELIJA I GROBARA NA NOVOM BEOGRADU: Policija drži kraj pod blokadom, u pucnjavi najmanje dvoje ranjeno!

Podeli vest

U naselju dr Ivana Ribara iza restorana Staro Ognjište, na Novom Beogradu, sinoć je došlo do tuče i pucnjave između dve grupe mladića, na licu mesta su pripadnici interventne jedinice beogradske policije i vozilo Hitne pomoći, navode beogradski mediji

U naselju Dr Ivana Ribara iza restorana “Staro ognjište” na Novom Beogradu večeras nešto pre ponoći došlo je do tuče i pucnjave između navijača. Na licu mesta je Interventna policija naoružana kalašnjikovim

Zaposleni obližnjeg kafića kažu da je bila pucnjava, da ima povređenih, a u Hitnoj pomoći je rečeno da je pacijent koji je upucan prebačen u KBC "Zemun" na reanimaciju.

U istom incidentu lakše je povređena još jedna osoba.

Kako su nam potvrdili zaposleni iz obližnjeg kafića došlo je do incidenta između navijača Delija i Grobara.

– Bila je opšta pucnjava. Mnogo ih je bilo. Ima povređenih i ranjenih – priča jedan od svedoka.

Više od 20 vozila je zbog incidenta bilo blokirano na raskrsnici kod ulice Ivana Ribara.

Prema recima ocevidaca, sukob dve grupe mladića dogodio se iznenada, a stanare je uznemirila buka i lomljava koja je odjekivala ulicom.

Jedna grupa momaka videna je kako automobilom dolazi na mesto incidenta, naoružana štanglama, a motiv obracuna za sada nije poznat.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BorisDe

pre 6 godina

Pravi gradski derbi se poštuje a ne da se tučete STOKO!

zoran markovic

pre 6 godina

umesto sto se biju bolje da odu i beru maline,koje idu u izvoz i donose nam EVRE

ing zoran vukasinovic

pre 6 godina

neko trenira u streljani neko u teretani.stara izreka vise ne vazi sada je na snazi treniraj u streljani.

Ljubo

pre 6 godina

Ma nije to stoka ,Srbiji treba stoke po livadama ,od stoke bi Srbija napredovala ,to je otpad ,to treba ocistiti za mnoga vremena .Bagru istrebitibez milosti.

Mile

pre 6 godina

Lepo ih sve pohapsiti. Ko je kriv u zatvor. Ostale ucesnike tuce, odmah u vojsku na godinu dana, na prevaspitavanje. I to na nakriticniji deo granice sa najizazovnijim vezbama, tako da im bes izadje na nos.

marko

pre 6 godina

Motiv tuce nepoznat ?? A, da se vratimo na moronske izjave Terzica..? Mozda u njima lezi upaljac za ovu bagru da pravi haos po Beogradu.

Aca

pre 6 godina

Ne tuku se oni ni zbog Zvezde ni zbog Partizana.Razlog je obezbedjenje ugostiteljskih objekata.Sve splavove diskoteke obezbedjuju navijacke grupe.Pa to i vrapci znaju,a novinari me znaju o cemu se radi.

boban

pre 6 godina

Ovo nema veze sa Zvezdom i Partizanom, ovo je za prevlast, ovo je zbog droge i ostalih sr*nja. Nemojte novinari da blatite imena oba kluba, jer su to samo suprostavljene grupe, a ovakvi incidenti se desavaju zbog droge, obezbedjenja na nocnim klubovima, zbog oruzja, zbog para...

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija