• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

09.06.2017

16:08

MOTOCIKLISTA PODLETEO POD KAMION, NA MESTU POGINUO! Jeziva nesreća kod Mišeluka!

Vesti

MOTOCIKLISTA PODLETEO POD KAMION, NA MESTU POGINUO! Jeziva nesreća kod Mišeluka!

Podeli vest

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se danas, oko 14,30 časova, dogodila na putu od Novog Sada prema Irigu, kod Mišeluka, poginuo je motociklista

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je mlađi muškarac, a ekipa Hitne pomoći je po izlasku na mesto nesreća mogla samo da konstatuje njegovu smrt.

- Motociklista je podleteo pod kamion natovaren blokovima, koji je skretao na stovarište. Prizor na mestu nesreće je bio jeziv, jer je kamion prešao preko glave nerećnog mladića - saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Uviđaj je izvršen u popodnevnim satima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
XXXX

pre 6 godina

Nama ne trebaju teroristi ,imamo kvotu mrtvih svaki dan u saobracaju....

nada

pre 6 godina

Dosta vise bahatih motorciklista - ako su brzi to neznaci i da su jaci !!!!!!!!!!!!! Koliko se vidi nije bio ni prikladno obucen ! Jos jedan mladi zivot izgubljen zbog adrenalina - TUZNO !!!!!!!!!!

Specijal

pre 4 godine

Brate ovome nebi bilopomoci ni da je turio 3kacige

miradelic

pre 6 godina

naucio lekciju i gore na nebeskim visinama vozice normalno i propisima.u saobracaj nece ulazi bezadekvatne odece za motocikliste-

Laki

pre 6 godina

Prvo, nije u pitanju mlađi muškarac il mladić - kako ste napisali već ozbiljan čovek koji je imao 64 godine. Ovi gore što komentarišu brzinu - nemaju pojma i samo lupaju gluposti. Nema tu nikakve velike brzine, motocikl je potpuno ceo skoro bez ogrebotina. Na kamionu nema tragova nekog velikog udara. Sve se desilo pri maloj brzini, možda su se malo očešali, čovek pao i na nesreću završio pod kamionom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17