• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

09.06.2017

19:13

RAT NAVIJAČA DO TEMELJA POTRESAO BLOK 72:  U obračunu više od 200 mladića, RADILI NOŽEVI MOTKE I PIŠTOLJI!

Vesti

RAT NAVIJAČA DO TEMELJA POTRESAO BLOK 72: U obračunu više od 200 mladića, RADILI NOŽEVI MOTKE I PIŠTOLJI!

Podeli vest

Oko 200 mladića od 18 do 20 godina potuklo se noćas u Bloku 72 na Novom Beogradu. U incidentu je upucan D.J. (18), a još dvojica mladića su povređeni

Kako nezvanično saznajemo, u pitanju je bio obračun navijača Zvezde i Partizana. Kako pričaju očevici, navijači Zvezde došli su iz pravca blokova, u triput većem broju nego što je u tom trenutku bilo Partizanovih navijača “u njihovom kraju”.

MASOVNA TUČA DELIJA I GROBARA NA NOVOM BEOGRADU: Policija drži kraj pod blokadom, u pucnjavi najmanje dvoje ranjeno!

Navijači Partizana su po naselju sakrili motke i kamenje za odbranu. Motke su se nalazile sakrivene u nekoliko žbunova po naselju, a metalne šipke pronađene su u trosedu koji se nalazi u jednom od parkića pored klupe i sprava za vežbanje. Velika količina kamenja pronađena je takođe u blizini.

Printscreen You Tube/Telegraf

Pucanj me je probudio iz sna. Bila je to opšta tuča. Partizanovi navijači nosili su baklju ili svetlosnu raketu, sa druge strane dolazili su "zvezdaši" iz blokova. Samo što sam zaspala, počela je vika, dreka, galama i pucnjava. Noćas je bilo kao u Teksasu, strava i užas u pola noći.

(FOTO) ZBOG GRAFITA SPREMNI DA UBIJU I DA BUDU UBIJENI: Ovi prekrečeni murali, uzrokovali su KRVAVI RAT NAVIJAČA!

Sa prozora sam videla mlade momke kako beže sa motkama, razbežali su se i ulazili u okolne zgrade. U jednom trenutku ih je sigurno bilo oko 200, trčali su preko parkića – kaže Dobrila Danilović, takođe stanarka ove zgrade.

Shutterstock

Tuča je trajala oko nekih pola sata, a kada su čuli policiju navijači su se razbežali na sve strane, u njihovoj zgradi mladići su sklonili i upucanog D.J. čiji se tragovi krvi i dalje mogu videti od prizemlja zgrade pa sve do prvog sprata, gde je mladić izgubio dosta krvi.

Sve ovo se odigravalo ispred dva stana, a Dragojla Kojić koja živi u jednom od njih čak kaže da momke tada ispred ulaza nije čula.

- Suprug i ja smo gledali televiziju na drugom kraju stana i ništa ispred vrata nismo čuli. U jednom trenutku sam čula pucanj i izašla na prozor i samo ih videla kako beže kada su videli policiju – priča Dragojla.

Printscreen You Tube

Kako kaže, momCI koji su učestvovali u tuči i pucnjavi nisu joj poznati iz viđenja, ali sigurno neki od njih žive u ovom naselju.

Hitna pomoć prevezla je D.J. u KBC “Zemun” gde se i dalje bori za život, a u ovu bolnicu prevezeni su i još dva povređena momka.

NAVIJAČ UPUCAN U STOMAK SE BORI ZA ŽIVOT! Drama posle sukoba Delija i Grobara na Novom Beogradu!

Na ulazu u ovu zgradu danas je bilo razbijenog stakla, kamenica i krvavih tragova koji svedoče o burnoj noći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan198

pre 6 godina

Naravno drlija bilo tri puta vise hahaha nebi oni krenuli da je isti broj

trend

pre 6 godina

Ako traže inspiratora,on je sigurno nazovi doktor Z.T. Umesto da mu počne sudjenje za milionske pronevere,on nedeljama priziva nešto ovako.

Ljubo

pre 6 godina

Kada i kako moze Vlada Srbije da sredi Beograd ,od trulezi ....suvisno je govoriti o terorizmu i Siptarima ...

bogster

pre 6 godina

Kakvi navijači? To su dve dilerske privatne vojske.

Mare

pre 6 godina

Pod hitno vratiti obavezno sluzenje vojnog roka. Da od mladog coveka postane nesto korisno i njemu i drustvu i drzavi, a ne vucibatina koja slusa ko zna koga i udara na brata svoga.

ana

pre 6 godina

vojni rok malo morgen.mogu oni stazele al ja necu dovoliti da mije dete vojnik zavsi kao vojnici na topcideru.

Cvele

pre 6 godina

Neko hoce da mobilise bivse vojnike starosti od 30 do 60 godina i posalje na vojnu vezbu.Ma ove treba posslati u vojsku,vratiti ponovo vojni rok i da traje najmanje 15 meseci.Ocigledno je mladezi danas jako dosadno pa neka utrose tu energiju na dobrobit zemlje.

bogster

pre 6 godina

U vojsku, pa da ih posle opet pošalju u neki drugi Hag, ajde bre

Mija Bor

pre 6 godina

Strasno,umesto da se uhvate nekog posla da rade oni organizuju grupne tuce !!!! E Srbijo,zemljo kuda to vodis nasu omladinu...Na putu bez povratka !!! Sramota.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija