• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Cvejić

10.06.2017

18:30

PEDOFIL UHVAĆEN DOK JE ZLOSTAVLJAO DETE! SILOVAO DEVOJČICU (5) dok je ona s roditeljima bila u gostima kod njega!

Vesti

PEDOFIL UHVAĆEN DOK JE ZLOSTAVLJAO DETE! SILOVAO DEVOJČICU (5) dok je ona s roditeljima bila u gostima kod njega!

Podeli vest

Nebojša B. (20) je odveo devojčicu u svoju sobu dok su njeni roditelji pričali s njegovom babom. Roditelji su čuli plač, uleteli u sobu i uhvatili ga "na delu"

Nebojša B. (20) iz Šapca uhapšen je zbog sumnje da je 6. juna u svojoj kući obljubio petogodišnju devojčicu koja mu je sa roditeljima došla u goste! Dok je Nebojšina baba pričala sa devojčicinim roditeljima u dnevnoj sobi, on ju je odveo u svoju sobu i silovao je! Roditelji su čuli ćerkin plač i kad su uleteli u sobu, uhvatili su ga na delu!

Tvrdio da se dete ukakilo

Kad ga je otac devojčice pitao šta se desilo, Nebojša mu je rekao da se ona ukakila, ali su svi videli da su joj gaćice krvave

Pedofil je odmah uhapšen, a devojčica je odvedena na lekarski pregled, koji je pokazao da joj samo pukom srećom nije teško povredio genitalije!

Zvao je da se igraju

Izvor iz istrage kaže da se monstruozno zlostavljanje dogodilo u utorak u kući u kojoj Nebojša živi sa babom. Tog dana devojčica i njeni roditelji došli su u posetu Nebojšinoj babi jer žive u blizini i bliski su porodični prijatelji.

- Nebojša je u jednom trenutku dete odveo u svoju sobu, navodno da se malo igraju. S obzirom na to da otac devojčice poznaje Nebojšu od malih nogu, nisu sumnjali da će je povrediti. Dok su sedeli u dnevnoj sobi, začuli su plač iz Nebojšine sobe. Odmah su otrčali tamo. U međuvremenu Nebojša je stigao da navuče gaće i sebi i devojčici. Kad ga je otac devojčice upitao šta se desilo, Nebojša mu je odgovorio da se ona ukakila - priča naš izvor.

Serija silovanja maloletnica

Srbija je pre godinu i po dana bila zgranuta vešću da je u selu Provo kod Vladimiraca otac silovao ćerku (15) sa smetnjama u razvoju. Devojčica je zatečena u poodmakloj trudnoći. Takođe, prošle godine u maju u Koceljevi je uhapšen otac tinejdžerke osumnjičen da ju je danima seksualno zlostavljao. Kako saznajemo u šabačkom sudu, oba postupka zbog obljube maloletnica su u toku.

Majka je odmah svukla detetu gaćice da proveri i usledio je šok!

- Na gaćicama je bila krv. Otac je odmah shvatio šta se desilo, pobesneo je i skočio na monstruma, udarajući ga i rukama i nogama. Dobro ga je umlatio, nakon čega je pozvao policiju. Dete je hitno odvedeno u Dom zdravlja, gde je ustanovljeno da na sreću nema ozbiljnijih povreda na genitalijama - navodi naš izvor.

Ovaj slučaj potvrđen nam je i u Višem javnom tužilaštvu u Šapcu, ali zbog istrage i zaštite maloletnog lica nisu mogli da nam pruže više detalja.

Branio se ćutanjem

- Osumnjičeni je priveden i saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana, a doneta je naredba za pokretanje istrage - izjavio je Zoran Obradović, viši javni tužilac u Šapcu.

Prema nezvaničnim saznanjima, Nebojša se na saslušanju branio ćutanjem. Tereti se za obljubu nad detetom, za šta mu preti od jedne do 12 godina zatvora.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 6 godina

Kakva drskost!Da roditelji nisu bili u blizini devojcica bi sigurno zavrsila kao mala Andjela.Taj monstrum se ocigledno okomio na devojcice koje nisu mocne da se same odbrane, sigurno mu nije prvi put.Ne mogu da verujem da se ovako uzasne stvari desavaju u Srbiji.

ČITATELJKA

pre 6 godina

... Tereti se za obljubu nad detetom, za šta mu preti od jedne do 12 godina zatvora. Kazna od JEDNE do 12 godina zatvora. Dakle, u zatvoru može biti i JEDNU godinu.

Ljube

pre 6 godina

Da li je moguće da tom monstrumu preti samo 1 do 12 godina zatvora a kakvo nam je pravosuđe ne bi bilo iznenađenje da dobije 2-3 maksimum. Za takve mostrume je i doživotna mala kazna. Uh, da sam ja otac tog deteta sada bi ja bio u zatvoru a ne on, jer ja bi mu presudio na licu mesta, ne bi čekao sud da mu sudi.

Senka

pre 6 godina

Ali, šta je sa tim roditeljima danas? Dete tog uzrasta mora da bude u vidokrugu roditelja, bez obzira da li je muško ili žensko, može da bude u sobi druga ili drugarice samo ako su sličnih godina. Odgovornost roditelja je mnogo veća nego što na prvi pogled izgleda.

Vlada

pre 6 godina

Ne lupaj bre gluposti dosli su u goste dete jurca po kuci nisu je ostavili samu.

Ja

pre 6 godina

Draga Senka upravu ste, znam slucaj gdje je djevojcica od 5 god. starosti otisla kod svoje vrsnjakinje da se igraju,ta vrsnjakinja ju je zlostavljala tako sto joj je skidala gacice i na razne druge nacine,a ocuh te curice koji ih je cuvao taj dan, stajao je na vratima sobe i sve promatrao. Strasno!!! Vjerovatno ta djevojcica je zlostavljana od strane ocuha i na njegov nagovor je to uradila. Sta je bolesno u ljudima!!! Uzasne vjesti svaki dan!!!

Milorad Culibrk

pre 6 godina

VRATITI SMRTNU KAZNU. Po ugledu na Predsednika Filipina Gospodina Duterte za krivicno delo silovanja maloletnih lica, krivicno delo kidnapovanja maloletnih lica i krivicno delo prodaje narkotika maloletnim licima UVESTI SMRTNU kaznu. Sudski postupak ograniciti na rok od 90 sana. Ukoliko se u sva tri slucaja radi o ostecenim licima mladjim od 10 godina SMRTNA KAZNA SE IMA IZVRSITI JAVNIM GILJOTIRANJEM.

Mile

pre 6 godina

Vratiti smrtnu kaznu u Srbiju, pa makar je zamenjivali dizivitnom teskom robijom, koja bi mu omogucila da zivi najvise 1- 12 godina (ugledati se na amere - gvantanamo)

Megi

pre 6 godina

Dok ne pocnu i roditelji da odgovaraju za zanemarivanje, ovome se nece stati na put, jer je psihopata na svakom koraku. Mladi ljudi su prijatelji sa babom, a dete se samo igra sa 20-ogodisnjakom? Ko je ovde lud, baba, unuk ili roditelji, ili svi zajedno?

dragana

pre 6 godina

Sve dok su Sodome i Gomore na vlasti deca ce nam stradati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija