• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

11.06.2017

12:28

VELIKI ULOV CARINE! U porodičnoj kući u okolini Novog Pazara pronađeno i zaplenjeno 1.950 boksova cigareta!

Vesti

VELIKI ULOV CARINE! U porodičnoj kući u okolini Novog Pazara pronađeno i zaplenjeno 1.950 boksova cigareta!

Podeli vest

Carinici su tokom noći, 11. juna, otkrili još jednu porodičnu kuću u okolini Novog Pazara u kojoj su zaplenili 1.950 boksova raznih cigareta bez akcizne markice

Oko dva sata posle ponoći, carinici su proveravajući informacije do kojih su došli operativnim radom na terenu, otkrili kuću u mestu Osoje nadomak Novog Pazara, za koju su postojale indicije da se u njoj krije veća količina krijumčarenih cigareta.

Odmah su obavešteni javni tužilac i policija, uz čiju je saglasnost i saradnju je izvršen pretres porodične kuće koja se nalazila u zabačenom delu mesta, na samom rubu šume, saopštila je Uprava carina.

Kada je policija stigla na lice mesta, izvršen je pretres pomenute kuće, čiji je vlasnik 26-godišnji meštanin.

Ubrzo je ustanovljeno da se u suterenu nalazi 39 kutija sa 1950 boksova cigareta raznih robnih marki bez akcizne markice.

U suterenu kuće koji je više ličio na skladište, iza drvenih dasaka, otkriveno je čak 1.700 boksova cigareta "Ashima", dok je ostatak bio ispunjen cigaretama "Marble", "Art" i "B&B".

Da podsetimo, carinici su 31. maja 2017. godine u dubinskoj kontroli u Novom Pazaru zaplenili gotovo 12.000 boksova različitih cigareta, većinom bez akciznih markica, kao i veću količinu pirotehničkih sredstava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bivši zvezdas

pre 6 godina

Kako je sve uznapredovalo?!?! Devedesetih godina, moj komšija je preprodao dvesta šlepera cigareta, i niko ga nije ni smetao, niti šta pitao! Ali on nije držao u šupi. On je držao u garaži, kući i pod slamom pred stalom. Valjda zato nisu našli?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija