• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Cvejić

12.06.2017

08:18

ŠABAČKI MONSTRUM KOJI JE SILOVAO DETE I RANIJE NAPADAO! Spopadao i svoju rođaku, ali ga NIKO NIJE PRIJAVIO!

Vesti

ŠABAČKI MONSTRUM KOJI JE SILOVAO DETE I RANIJE NAPADAO! Spopadao i svoju rođaku, ali ga NIKO NIJE PRIJAVIO!

Podeli vest

Nebojša B. (20), koji je silovao petogodišnju ćerku porodičnih prijatelja, ranije je hvatao za grudi i pipkao čak i svoju rođaku i komšinice, ali ga nisu prijavili policiji

 

Jednom je ščepao za grudi rođaku. Ona se požalila Nebojšinoj babi, a ova se naljutila, nije joj verovala
Nebojšina komšinica

Nebojša B. (20) iz Šapca, koji je 6. juna uhapšen zbog sumnje da je silovao petogodišnju ćerku porodičnih prijatelja, i ranije je pipkao decu i žene iz komšiluka, a svoju rođaku je jednom prilikom uhvatio za grudi! Međutim, niko ga tad nije prijavio policiji jer navodno nisu mogli ni da pomisle da je sposoban da siluje dete, iako su bili svesni "da je malo čudan".

Šabačko naselje Letnjikovac, gde živi Nebojša, važi za najmirniji deo Šapca, a vest da je pedofil uhapšen baš u ovom kraju izazvala je šok među meštanima.

U Ulici Drage Ljočić, gde Nebojša živi sa ocem i babom, njihove komšije su nam rekle da je on uglavnom bio pristojan i da im se ljubazno javljao kada se sretnu.

Informer

- Njegovi roditelji su razvedeni. Majka živi na drugom mestu sa starijom ćerkom, a Nebojša je ostao sa ocem i babom u našem kraju. Često sam išla kod njih na kafu. Nebojša je bio fin na ulici, ali oduvek je bio čudan. Jednom je ščepao za grudi ženu koja im je dalja rođaka. Ona se požalila Nebojšinoj babi, a ova se naljutila! Digla je nos na rođaku, kao da je ona kriva, nije joj verovala! A Nebojša je jednom prilikom spopao i jednu devojčicu, koja je u pubertetu. Njena majka nije htela to da prijavljuje da ne bi brukala ćerku. Izgleda da to niko nije shvatio previše ozbiljno, nisu ni pomislili da bi on bio sposoban da jednog dana siluje dete - priča Nebojšina komšinica.

Inače, Nebojšinog oca i babu poslednjih nekoliko dana niko nije video. Kuća u kojoj se 6. juna odigrao pravi užas zaključana je, iako je dvorišna kapija u subotu bila širom otvorena.


PEDOFIL UHVAĆEN DOK JE ZLOSTAVLJAO DETE! SILOVAO DEVOJČICU (5) dok je ona s roditeljima bila u gostima kod njega!

Druga Nebojšina komšinica ispričala nam je da živi na drugom kraju grada, ali da često svraća u svoju kuću u Ulici Drage Ljočić.

- U petak sam došla ovde. Htela sam da odem do Dragice na kafu, ali nisam stigla. Šta kažete, napastvovao dete? Sva sam se naježila! O, bože, pa on se igrao sa mojim detetom. Zvao ga je kod sebe da se igraju na kompjuteru. Noge su mi se odsekle sada - u šoku je pričala komšinica, dok je unezverenim pogledom po dvorištu tražila sina starog šest godina.

Priznao da je silovao dete

Nebojša B. je nakon hapšenja u policiji priznao da je silovao dete, dok je na saslušanju pred tužiocem zaćutao, posle čega mu je određen pritvor do 30 dana. Kako nezvanično saznajemo, u daljem toku istrage biće urađeno veštačenje ličnosti osumnjičenog, kao i povreda i bioloških tragova na detetu. 

Podsetimo, stravično silovanje koje je potreslo srpsku javnost odigralo se prošlog utorka, kad je devojčica sa roditeljima svratila u goste kod Nebojšine babe. U kući su tad bila još dva deteta iz komšiluka, pa ih je Nebojša sve troje odveo u svoju sobu da gledaju crtane filmove.

Dok su devojčicini roditelji sedeli sa babom u dnevnoj sobi, Nebojša ju je analno silovao naočigled drugo dvoje dece! Prestravljena devojčica je plakala, što su čuli njeni roditelji, pa je otac upao u Nebojšinu sobu.

Nebojša je u međuvremenu navukao pantalone i rekao devojčicinom ocu da se ona ukakila. Međutim, majka je na ćerkinim gaćicama uočila krv, pa je šokirani otac odmah shvatio šta se desilo i pretukao je manijaka. Obaveštena je policija i pedofil je priveden, a devojčica odvedena u bolnicu. Srećom, nisu joj utvrđene ozbiljnije povrede. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 6 godina

Nemoj tako grubo - to se sada naziva KASTRACIJA ! Pa mu spremiti "doručak" za oporavak ! Kako sam to nežno kazao ! A sa tobom se slažem 100 % !!!!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija