• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.06.2017

08:29

HITNA POMOĆ: Dva saobraćajna udesa, ubod nožem u Borči

Vesti

HITNA POMOĆ: Dva saobraćajna udesa, ubod nožem u Borči

Podeli vest

U Beogradu su se protekle noći dogodila dva saobraćajna udesa, a jedan muškarac zadobio je teže povrede nakon uboda nožem u naselju Borča, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći

 

Incident u Ulici Branka Momirova u Borči dogodio se dva sata iza ponoći, a muškarac star 36 godina prebačen je u na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centara, kazala je za agenciju Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. 

Sedmogodišnji dečak povređen je u udesu na Mirijevu, sa povredom glave, ali bez težih posledica, prevezen je u Urgentni centar. Udes se dogodio oko 20 časova.

Kod starog železničkog mosta, oko 20.30, povrđen je dvadesetšestogodišnji mladić i on je zbrinut u Urgentnom centru.

Najviše  zdravstvenih tegoba tokom protekle noći imali su astmatičari, srčani bolesnici i pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom. Lekari su intervenisali 118 puta, a 20 intervencija bilo je na javnom mestu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija