• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K

16.06.2017

08:49

OTAC TROJE DECE HTEO DA SILUJE DEČAKA (13)! Podignuta optužnica protiv ODVRATNOG NIŠKOG PEDOFILA!

Vesti

OTAC TROJE DECE HTEO DA SILUJE DEČAKA (13)! Podignuta optužnica protiv ODVRATNOG NIŠKOG PEDOFILA!

Podeli vest

Dušan T. (50) iz Niša optužen je da je na sporednom putu u žbunju pokušao da siluje maloletnog (13) komšiju. Mališana spasio njegov brat koji je krenuo da ga traži jer nije dolazio kući

Nišlija Dušan T. (50), otac troje dece, optužen je u Višem tužilaštvu u tom gradu zbog sumnje da je pokušao da siluje dečaka (13), kog je poznavao iz komšiluka. Srećom, silovanje je sprečio mališanov stariji brat, koji ih je zatekao u žbunju skinutih pantalona i donjeg veša.

Više tužilaštvo u Nišu pre tri dana je podiglo optužnicu protiv Dušana T. (50) kom je na teret stavljeno krivično delo pokušaj obljube trinaestogodišnjeg dečaka.

Ove godine osuđena trojica pedofila

* Gradimir V. (58) osuđen je u januaru ove godine na 10 godina zatvora jer je napastvovao četvorogodišnju ćerkicu.
* Srđan D. (51) osuđen je na sedam godina robije jer imao seksualne odnose sa dvanaestogodišnjom komšinicom.
* Vlastimir M. (67) iz okoline Svrljiga osuđen je na 16,5 godina jer je silovao i podvodio šesnaestogodišnjakinju.

- Pokušaj silovanja se dogodio 30. maja 2015. godine. Pedofil je, iskoristivši poverenje mališana, kog je poznavao iz komšiluka, uspeo da ga nagovori na seksualni odnos. Njih dvojica su zajedno išli ka naselju Brzi brod i Dušan je pričao sa dečakom. Međutim, u jednom trenutku mu je kazao "Ajde, ako hoćeš, ovo-ono...", pritom aludirajući na seksualni odnos - navodi se u tužilaštvu.

Kako je ustanovljeno tokom istrage, naivni mališan je posle dužeg nagovaranja pristao na nečasnu ponudu, pa su on i Dušan počeli da traže mesto gde bi mogli da imaju seksualni odnos.

- Skrenuli su sa glavnog puta na zemljanu stazu koja vodi ka jednoj njivi, a zatim su potražili zaklon iza žbuna kako bi izbegli poglede slučajnih prolaznika. Optuženi Dušan je odmah skinuo pantalone i donji veš, a potom je nagovorio dečaka da učini isto - navodi se u optužnici.

Dalje se navodi da je Dušan onda stao iza trinaestogodišnjaka koji je ka njemu bio okrenut leđima, a optuženi se tada nagnuo ka detetu i pokušao da prodre svojim polnim organom u analni otvor maloletnika.


OVO JE VIŠE OD SKANDALA! Odbačena presuda migrantu koji je SILOVAO SRPSKOG DEČAKA!

- Međutim, silovanje je sprečio brat dečaka koji je krenuo da ga potraži jer se zabrinuo što on nije stigao kući iako je već bilo predveče. Šokirani dečak je pedofila zatekao u trenutku kada se spremao da siluje mališana. Mališanov brat je vičući potrčao prema tom žbunju u kom su se skrivali Dušan i dečak. Odmah je zgrabio mlađeg brata za ruku i izvukao ga odatle. Čim je došao kući deca su ispričala sve roditeljima, a oni su odmah alarmirali policiju. Dušan je istog dana uhapšen - rekli su nam u tužilaštvu.

Inače, Dušan, koji je i otac troje maloletne dece, poznat je odranije policiji zbog krađa, zbog čega je osuđen na četiri meseca zatvora.

- Više tužilaštvo okvalifikovalo je ovaj događaj kao pokušaj obljube deteta. Krivični zakon za ovo delo predviđa kaznu zatvora od pet do 12 godina. Suđenje optuženom Dušanu zakazano je pred niškim Višim sudom za 19. jul - rečeno je u Višem sudu u Nišu.

.


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Шта раде ти психијатри...? Јел* они ординирају ... - "по кућама"...?! Требало би...

Leki

pre 6 godina

I onda se neko pozove na porodicne vrednosti, boze moj ako nisi uspeo da postanes otac ili majka nisi niko . Takvih roditelja ima da treba zaliti decu koja ih imaju .

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija