• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

18.06.2017

23:33

(VIDEO) TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: Dečak(13) iz Srbije poginuo u saobraćajnoj nesreći, povređeno još šestoro putnika!

Vesti

(VIDEO) TRAGEDIJA U BUGARSKOJ: Dečak(13) iz Srbije poginuo u saobraćajnoj nesreći, povređeno još šestoro putnika!

Podeli vest

Trinaestogodišnji dečak iz Srbije je poginuo, a šestoro putnika je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas u blizini Blagoevgrada na jugozapadu Bugarske, javili su bugarski mediji

Najteže je povređena majka (39) poginulog dečaka, koja je prevezena u bolnicu "Pirogov" u Sofiji, dok su ostali zadržani na hirurgiji bolnice u Blagoevgradu.

Pored majke povređen je i šestogodišnji brat poginulog dečaka, kao i njihov otac, koji je na odeljenju za reanimaciju i nalazi se u teškom stanju.

Među povređenima su još i dečak (9), njegova majka (47), i otac (53). Oni su bugarski državljani.

Nesreća se dogodila oko podneva na magistranom putu koji od Sofije vodi ka granici sa Grčkom, kada su se direktno sudarili putnički automobil "honda" novosadskih registarskih oznaka i vozilo "be-em-ve" iz Sofije.

U automobilu iz Srbije bio je bračni par sa dvoje dece, a u drugom je bila tročlana porodica iz Bugarske koja se vraćala sa odmora iz Grčke.

Na lice mesta poslata su tri vozila hitne pomoći i vatrogasna ekipa. Saobraćaj se nekoliko sati odvijao jednom trakom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Svakog dana kad ideš na posao... - pomoli se...A kad ideš na odmor... - i tri puta na dan...!?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija