• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

19.06.2017

11:50

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO/FOTO) KRVOLOČNI MEŠANAC rasporio stomak malom psu, a izujedao je i vlasnika! Horor na Dedinju!

Vesti

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO/FOTO) KRVOLOČNI MEŠANAC rasporio stomak malom psu, a izujedao je i vlasnika! Horor na Dedinju!

Podeli vest

Beograđanin Vojislav Ivanović (68) i njegova supruga napadnuti su na Dedinju dok su šetali kućnog ljubimca, jer je na njih krenuo da kidiše drugi vlasnički pas, a čitav incident zabeležile su sigurnosne kamere

Njihov psić je zbog pretpljenih povreda završio na operacionom stolu, dok je Voja sa ujedima po rukama morao da primi tetanus.

– Sve se desilo u ponedeljak između 21.30 i 21.45 sati. Žena i ja smo krenuli da prošetamo našeg malog “džek rasela” koji ima 8 godina i jedva 5 kilograma. Došli smo na mesto gde inače šetamo kucu, u ograđenom dvorištu Ulice Miloja Đaka kod broja 21. Krajičkom oka sam spazio da se tu već nalazi drugi pas, ali mi nije palo na pamet da je slobodan – izneo je Vojislav uvod u čitavu priču.

Telegraf.rs

Kako kaže, njihov ljubimac bio je na povocu kada mu je odjednom istrčao mešanac staforda i pit-bula, ili staforda i boksera.

– To kuče od 40 kilograma je počelo da kidiše na naše, odmah ga je ščepalo za glavu, rasporilo mu je stomak i izujedalo zadnjicu.

– Mi smo pokušavali da ih razdvojimo, ali nije bilo šansi. Pokušali smo da urazumimo devojku koja ga je šetala, ali uzalud, ona je samo stajala nemo po strani, nije se ni makla da nam pomogne – razočarano će Vojislav.

Naglašava da su na kraju i on i njegova žena zadobili rane po rukama dok su pokušavali da spasu svog ljubimca.

Telegraf.rs

Pas je uspešno operisan, zahvat je bio izrazito komplikovan i skup – oko 250 evra.

Međutim, to nije najveći problem.

– Mi smo incident pokušali da prijvimo policiji, ali su nam tamo objasnili da to nije njihova nadležnost i da se javimo komunalnoj policiji.

– U komunalnoj su nam rekli da se vratimo u policiju. Do danas se ništa rešilo nije, ne možemo da prijavimo slučaj i podnesemo tužbu jer je pitanje nadležnosti u sivoj zoni, a sve što želimo je da neodgovoran vlasnik bude kažnjen, a pas odveden gde treba kako sutra neko dete ne bi bilo napadnuto i ozleđeno – zaključio je ovaj čovek.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tihi

pre 6 godina

Policiju bas briga, verovatno znaju ciji je pas i da vec imaju prijave od ranije ali znaju i ko je vlasnik pa je to problem. Druze moj da si , predpostavimo, izvadio pistolj i ubio psa braneci suprugin i svoj zivot, naravno i zivot vaseg psa,uhapsile bi te najmanje dve interventne ekipe a ministar bi vec u Dnevniku rekao kako je zakon za sve isti i nema narusavanja reda i mira i td.itd.. Lepo savij tabak, pre toga nadji solidnog advokata,tuzi doticnu koja se vidi na snimku, dobices lepe pare....a njen pas HITNO u KARANTIN.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Држање опасних животиња без - НАДЗОРА (поводца и корпе)...је кривично дело... - Кривична пријава, плаћање одштете.... и затвор...!! Опасна животиња... зна се...После такве реакција... -ЕУТАНАЗИЈА...!

zima

pre 6 godina

Svaki dan problem sa tim psima,ti nasi zakonodavci gori su od vanjskih neprijatelja I od tih pasa,prije 2 dana mal nisu bebu rastrgle psi lutalice.Treba po turskom zakonu krv za krv psi izujedaju ili nedaj boze gore necije dijete odma roditelj utepa jednog zakonodavca pa da vidimo dalje dok se ne opamete,to nigdje nema u svijetu da se vlast izivljava na vlastitom narodu,a hvale se kako hvataju narod ako vozi u kolima 50 kutija cigara.Izgleda da samo neki opet rat moze spasit taj narod

Branko

pre 6 godina

Kad su ukrštali rase za staforda, nisu birali najlepše i najpametnije, nego najkrvoločnije i nepredvidive.

moravica

pre 6 godina

Kazna i za odgajivace ovakvih krvolocnih pasa jer potencijalnim kupcima govore da su ti psi male maze i da sve zavisi kako ih vaspitas.Nisu mi jasni vlasnici ovakvih pasa, ne shvataju da sa takvim psima mogu imati samo problem. Gde je komunalna policija, kaznjavajte je , jer vlasnike pasa nisu naucili da pse vode na povodcu, a ovako krvolocni moraju imati i korpu.Poostrite kazne pa da vidite kako ce voditi racuna.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17