• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

21.06.2017

08:26

POJEO BUREK, PA ZAKLAO BIVŠU ŽENU KOD PEKARE! Stravičan zločin u Bačkoj Palanci zbog BOLESNE LJUBOMORE!

Vesti

POJEO BUREK, PA ZAKLAO BIVŠU ŽENU KOD PEKARE! Stravičan zločin u Bačkoj Palanci zbog BOLESNE LJUBOMORE!

Podeli vest

Dragan Rikanović (65) najpre se najeo u pekari u kojoj je radila njegova bivša supruga Jasmina Davidović (54), a onda ju je pozvao da izađe i nožem je izbo po stomaku i vratu

 

Jasmina se spremala da se ovih dana preseli u Novi Sad, ali taj njen monstrum Dragan to nije mogao da prihvati
Jasminina poznanica

Dragan Rikanović (65) uhapšen je prekjuče nakon što je nožem zaklao bivšu nevenčanu suprugu Jasminu Davidović (54), ispred pekare "Milanese" u Bačkoj Palanci, u kojoj je nesrećna žena radila! Rikanović je najpre pojeo burek u toj pekari, a onda je pozvao Jasminu da izađe napolje, gde ju je izmasakrirao sa dva uboda nožem u stomak i jednim u vrat!

Sve se odigralo u neposrednoj blizini jednog vrtića u naselju Kaloš, a motivi su Draganova bolesna ljubomora i to što je Jasmina odlučila da se preseli u Novi Sad.

Izvor iz istrage kaže da je Rikanović kobnog prepodneva mirno ušao u pekaru "Milanese", na uglu ulica Vukice Mitrović i Proleterske.

- Kupio je burek u toj pekari, a kad ga je pojeo, pozvao je Jasminu da izađe ispred lokala. Iznenada je potegao nož i dva puta ju je ubo u stomak i jednom u vrat, pri čemu joj je isekao vitalne krvne sudove. Hitna pomoć je brzo stigla i prevezla nesrećnu ženu do Urgentnog centra KCV u Novom Sadu, ali je ona ubrzo iskrvarila. Rikanović je mirno sačekao policiju i priveden je - kazao je naš izvor.

Jasminina poznanica D. N. (48) ispričala nam je da je Davidovićeva bila divna žena i da je imala troje dece iz prethodnog braka.

Deca gledala kako kolje ženu

Meštane Bačke Palanke posebno je šokiralo to što se svirepo ubistvo dogodilo usred dana i u neposrednoj blizini jednog vrtića, gde je bilo dosta dece! Prema nezvaničnim saznanjima, nekoliko dece je čak i videlo kako pomahnitali Dragan Rikanović masakrira i kolje nesrećnu Jasminu Davidović.

- Jedno od te dece živi sa ocem u Kragujevcu, a dvoje je u Novom Sadu. Jasmina se spremala da se ovih dana i ona preseli u Novi Sad, ali taj monstrum Dragan to nije mogao da prihvati. Iz bolesne ljubomore odlučio je da joj ovako prekrati život... Znam da su jedno vreme bili u vezi, iako je on bio dosta stariji od nje. Upoznala sam se s njom pre pet-šest godina, dok je Jasmina radila u jednoj pekari u zgradi u kojoj živim - priča D. N.

I meštanin naselja Kaloš koji je poznavao Jasminu imao je samo reči hvale za nju.

- Bila skromna žena. Uvek je bila veoma ljubazna i predusretljiva prema kupcima. Užasno je šta joj je taj monstrum uradio - kaže on.

U policiji su kratko saopštili da se Rikanović tereti za teško ubistvo, za šta mu preti maksimalna kazna zatvora od 40 godina. Draganu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Sadu. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dusko

pre 6 godina

Odmah idiotu dati dozivotnu a pre toga ga svaki dan tuci da se seti majke ,da se seti majke koju je ostavio bez dece ......

Maja

pre 6 godina

Bože,koliko ugroženih "ljubi ga majka" paćenika je iznedrila ova primitivna sredina vekovnom tradicijom sin pa sin!Još uvek pamtim reči moje svekrve "ne znaš ti kako je muško nosit".Ako može neko sa medicinskog stanovišta da mi objasni razliku bila bih zahvalna!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija