• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

21.06.2017

19:38

SUMNJIVA SMRT SRPKINJE U NEMAČKOJ: Nastavnica udata za učenika, skočila s trećeg sprata stana u Majncu?!

Vesti

SUMNJIVA SMRT SRPKINJE U NEMAČKOJ: Nastavnica udata za učenika, skočila s trećeg sprata stana u Majncu?!

Podeli vest

Natalija Ćirić Radin (34) poginula je pod nerazjašnjenim okolnostima nakon skoka sa trećeg sprata u nemačkom gradu Majncu dok je u istoj sobi bio njen suprug, inače njen bivši učenik iz srednje škole M. R.(22)

Tragični skok u smrt ove mlade žene koja je poreklom iz Petrovca na Mlavi dogodio se 7. juna. Šta je prouzrokovalo ovu tragediju, prema priči majke, misterija je za njene najbliže u Srbiji.

- Ja sam najnesrećnija majka, koja je izgubila ćerku pod nerazjašnjenim okolnostima. Njena nesreća je počela onda kada je prihvatila udvaranje svog učenika.

Distancirala se od svih nas, napustila posao u školi, učila nemački jezik i otišla u Nemačku kod njega koji se tamo stacionirao u novembru prošle godine - u suzama se priseća Zlatica.

Majka ne krije da je sa ćekom bila u lošim odnosima, kao ni to da o njoj nije imala nikakve informacije.

- Rekli su nam da je pet dana ranije Natalija skočila sa trećeg sprata iz stana u kojem je živela sa njim, a koji je u momentu njenog skoka bio prisutan i nije je sprečio u tome. On je navodno ispitan i podvrgnut poligrafskom ispitivanju, koje je prošao - priča Zlatica.

Majka sumnja na supruga

Ona, kako kaže, sumnja da je Natalijinu odluku da izvrši samoubistvo izazvao njen suprug.

- Na svu moju nesreću, ja do njega ne mogu da dođem, niti da dobijem dozvolu da dete sahranim u Srbiji u porodičnoj grobnici. Šta se tog kobnog dana verbalno dogodilo između njih, to za sada zna samo on koji je celi događaj hteo da zataška da mi ne bismo saznali da nam je dete izgubilo život, ali nam je po službenoj dužnosti javio konzul Branko Radovanović iz Frankfurta. Moja ćerka nije bila suicidna i ne znam šta je moglo da se desi da digne ruku na sebe - pita se majka.

U lošim odnosima sa porodicom

Kako nezvanično saznajemo iz Ministarstva spoljnih poslova, Natalija Ćirić Radin počinila je samoubistvo. Inače, ona i njena majka dugo nisu u dobrim odnosima, a poslednje dve godine nisu ni razgovarale.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija