• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

23.06.2017

21:36

UHAPŠENI BRAT SRPSKIH REPREZENTATIVKI PROGOVORIO: Vozio sam tuđi auto, kokain nije bio moj!

Vesti

UHAPŠENI BRAT SRPSKIH REPREZENTATIVKI PROGOVORIO: Vozio sam tuđi auto, kokain nije bio moj!

Podeli vest

Milan Dabović kazao na sudu da ga je "jedan prijatelj" zamolio da mu preveze automobil "smart" do centra Beograda i da nije znao da se unutra nalazi 2,36 kilograma kokaina

Milan Dabović (30), brat poznatih košarkašica Ane i Milice, rekao je juče pred Višim sudom u Beogradu da je 16. septembra prošle godine, kad je uhapšen s drogom, vozio tuđi automobil "smart" i da nije znao da se u njemu nalazi 2,36 kilograma kokaina!

Sestre zaplakale

Dabović je juče prvi put od početka suđenja izneo odbranu, a tvrdio je da je vlasnik "smarta" jedan njegov prijatelj, čiji identitet nije želeo da otkrije. Taj prijatelj ga je, navodno, zamolio tog dana da mu preveze vozilo do Mileševske ulice u centru Beograda.

- U Beograd sam došao dva dana ranije. Uoči hapšenja našao sam se sa trenerom, da popijemo

Odveli su me u policiju i tukli... Naterali su me da potpišem priznanje i moja najveća greška je što sam to i uradio
Milan Dabović

kafu. U međuvremenu me je pozvao prijatelj, sa kojim se družim već pet godina, da odemo na piće. Svratili smo na jednu benzinsku pumpu i on me je zamolio da odvezem njegov auto do Mileševske ulice. On je izašao iz kola kod hale "Pinki" u Zemunu, a ja sam krenuo ka centru grada - rekao je Dabović.

PORODIČNA POSETA! Milica Dabović obišla brata Milana u CZ-u!

facebook.com


Na Brankovom mostu je, kako je rekao, bila gužva i u jednom trenutku mu se zaljuljao auto. U sledećem času je začuo kako mu govore: "Otvaraj, policija, izlazi napolje!"

- Izvukli su me iz automobila i bacili na pločnik. Kada su me podigli, prvi put sam video crnu torbu u kolima. Ni ona ni jedna torbica, koja je takođe bila u autu, nisu bile moje. Odveli su me u policiju. Tukli su me tamo... Naterali su me da potpišem priznanje i moja najveća greška je što sam to i uradio- tvrdio je brat srpskih reprezentativki.

On je takođe odlučno negirao i da je ikad koristio narkotike i da je spreman da ide na poligrafsko testiranje kako bi to dokazao. Međutim, na pitanje sudije kako se zove prijatelj o kojem je govorio, Milan je odbio da odgovori.

- To ne mogu da vam kažem! Moja porodica je već dovoljno propatila do sada. Kada sam hapšen, moja ćerka je imala svega mesec i 28 dana - izjavio je optuženi i tim rečima rasplakao obe sestre, koje su bile u sudnici.

DABOVIĆ NARKO-MULA BEOGRADSKIH TAJKUNA: Brat slavnih košarkašica nosio kokain moćne crnogorske familije!

Bio primoran?!

Podsetimo, Dabović je uhapšen 16. septembra u "smartu" švajcarskih registarskih oznaka na Brankovom mostu. U tom trenutku kod njega je pronađeno 2,36 kilograma kokaina, koji su bili upakovani u torbicu kakvu su nosile srpske košarkašice tokom Olimpijskih igara.
Odmah posle hapšenja je, navodno, izjavio da je bio primoran da prenese kokain, ali ni u jednom trenutku nije otkrio za koga. Spekulisalo se da je droga bila namenjena beogradskom "visokom društvu". 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija