• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

24.06.2017

11:11

ZVORNIK OVO NE PAMTI! ISKASAPILA MUŽA JER JU JE ZLOSTAVLJAO, policija za sada pronašla samo TRUP I GLAVU!

Vesti

ZVORNIK OVO NE PAMTI! ISKASAPILA MUŽA JER JU JE ZLOSTAVLJAO, policija za sada pronašla samo TRUP I GLAVU!

Podeli vest

Trup i glava Vojislava Katanovića (59) iz Zvornika, koga je sekirom ubila i raskomadala njegova supruga Milka Katanović (55), pronađeni su u petak na maloj deponiji nedaleko od njihove kuće u naselju Karakaj kod Zvornika

 

Istražioci za sada nisu uspeli da lociraju ruke i noge nesrećnog čoveka koje je osumnjičena, prema vlastitom priznanju, odvojila od trupa i bacila u kontejner.

Veruje se da su udovi završili na regionalnoj deponiji kod Zvornika nakon što su komunalci ispraznili kontejnere i za njima se još traga. Nezvanično, Milka je priznala zločin tvrdeći da je bila žrtva zlostavljanja i da je delovala u samoodbrani.

Dežurni tužilac u Bijeljini Vera Lazić, rekla je za Novosti da su posmrtni ostaci Vojislava Katanovića ekshumirani oko 13.30.

- Ostaci tela su zatečeni u vreći, odnosno torbi nedaleko od žrtvine kuće. Potom su prevezeni u bijeljinski odsek Zavoda za sudsku medicinu RS gde će se u subotu obaviti obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti - rekla je Lazićeva.

Ona je potvrdila da je osumnjičena Milka Katanović saslušana u tužilaštvu, na čiji predlog joj je Okružni sud u Bijeljini odredio jednomesečni pritvor.

Da li je bila neuračunljiva?!

Dragan Gotovac, advokat iz Zvornika, kaže da je upitno u kakvom se stanju nalazila Milka Gotovac kada je počinila zločin. 
- Predložio sam da se u Institutu za forenzičku psihijatriju na Sokocu obavi veštačenje osumnjičene kako bi se utvrdilo u kakvom se stanju nalazila - rekao je Gotovac.

- Ta odluka je doneta zbog činjenice da se radi o teškom krivičnom delu i smatra se da bi puštanje osumnjičene na slobodu rezultiralo uznemirenjem javnosti - kaže dežurni tužilac.

Nezvanično se saznaje da je osumnjičena Milka i tokom saslušanja u tužilaštvu priznala zločin i do detalja opisala kako je usmrtila muža. Upravo je ona istražiocima pokazala mesto gde je zakopala glavu i trup, a pronađena je i krvava sekira kojom je zločin počinjen. Milkin branilac, advokat Dragan Gotovac kaže da je ona u potpunosti sarađivala sa istražiocima i pomogla je da se zločin rasvetli.

- Otkrila je sve detalje, a motiv zločina je to što je Vojislav nju duže vreme maltretirao. U svojoj izjavi ona je rekla da je bila napadnuta. To potvrđuju masnice i telesne povrede koje su lekari konstatovali na njenom telu, a od kojih su neke stare i po sedam dana. Ona se kaje zbog zločina, ali tvrdi da nije imala izbora i da je delovala u samoodbrani - istakao je Gotovac.

Zločin se dogodio u nedelju, 18. juna i Milka je pokušala da prikrije zločin pa je sutradan prijavila policiji da joj je muž nestao. Kada je utvrđeno da se radi o lažnoj prijavi, priznala je zločin. Istražioci su ostali u šoku nakon što im je rekla da je telo isekla na više komada. Ruke i noge je bacila u kontejner, dok je trup zamotala u vreću i zidarskim kolicima odvezla na malu deponiju gde ga je zakopala.

Meštani kažu da je iza Vojislava ostala ćerka, koja će i sahraniti oca, kao i sin koji živi i radi u Kataru zbog čega neće moći ni da prisustvuje sahrani.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bosanac2

pre 6 godina

Upozorenje za sve one koji misle ubuduce maltretirati zenu

wwww

pre 6 godina

Jadna zena nije imala niciju zastitu i morala je puci.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija