• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

27.06.2017

11:06

NEVEROVATAN RASPLET JEZIVOG ZLOČINA U SJENICI: Muž i žena UBILI I ZAPALILI njenog švalera?!

Vesti

NEVEROVATAN RASPLET JEZIVOG ZLOČINA U SJENICI: Muž i žena UBILI I ZAPALILI njenog švalera?!

Podeli vest

Policija je raspisala poternicu za supružnicima Senadom i Muberom Muhović zbog sumnje da su namamili njenog ljubavnika Anela Papića u selo Ponorac, nasmrt ga pretukli i zapalili

Mubera je namamila mog sina da dođe u šumarak kod Ponorca, ali ne znam da li je to htela ili je bila primorana
Ahmo Papić, Anelov otac

Policija je raspisala poternicu za Senadom Muhovićem i njegovom ženom Muberom iz Sjenice zbog sumnje da su u petak namamili njenog ljubavnika Anela Papića (32) do sela Ponorac, a zatim ga nasmrt pretukli kamenom i zapalili! Senad i Mubera su potom zajedno sa decom verovatno pobegli u Nemačku, gde je on živeo i radio poslednjih godina!

Izvor iz istrage kaže da je utvrđeno da Muhovići, po svemu sudeći, nisu imali pomagače.

- Istraga je još u toku, ekipa forenzičara iz Beograda obavila je detaljan uviđaj. Svi tragovi sa mesta ubistva su izolovani i poslati na obradu. Anel je najverovatnije ubijen kamenom koji je pronađen u njegovom automobilu, u blizini mesta zločina - rekao nam je naš sagovornik.

Kako je utvrđeno, Anel je godinama bio u ljubavnoj vezi sa Muberom, a nekoliko sati pre ubistva dobio je poruku sa njenog broja u kojoj je pisalo gde treba da dođe kako bi se videli. Tokom istrage biće utvrđeno da li je poruku poslala Mubera ili njen suprug Senad.

Anelov rođak: Voleo je Muberu

Rođak porodice Papić kazao nam je da je Anel bio u vezi sa Muberom, koja je rodom iz Prijepolja, još pre nego što se ona udala za Senada. Jedno vreme su bili u svađi, ali su se pomirili kada je ona došla u Sjenicu i počela da živi sa Senadom.
- Nisu oni mnogo krili tu vezu, jer je Muberin muž bio u Nemačkoj. Viđali su je ljudi sa njim u automobilu. Ponašao se kao da mu je ona supruga. Znam da ju je voleo - kaže Anelov rođak.

- Nedostaje nam još taj detalj. Ta informacija je veoma značajna, jer bi to do kraja rasvetlilo da li je Mubera svojevoljno ili pod prisilom bila umešana u zločin. Naime, ne odbacuje se mogućnost da je Senad poslao poruku sa njenog broja kada je saznao da ga supruga vara sa Anelom, a onda nju ucenio i prisilio da mu pomogne u ubistvu - dodaje naš izvor.

Anelov otac Ahmo Papić uveren je da je Senad ubio njegovog sina. I on tvrdi da je ubica preko supruge namamio Anela da dođe do sela Ponorac.

- Znao sam da se tajno viđa sa tom ženom i više puta sam ga molio da raskine tu vezu, da se posveti svojoj supruzi i deci, ali Anel me nije poslušao i sada mu je ljubavnica došla glave. Ta Mubera ga je namamila da dođe u šumarak kod Ponorca, ali ne znam da li je to htela ili je bila primorana - kaže Ahmo.

Tokom istrage utvrđeno je da su Senad i Mubera, zajedno sa decom, napustili Srbiju u petak, nekoliko sati posle ubistva.

- Njihov izlazak iz zemlje evidentiran je na Horgošu u 17.17 sati. Najverovatnije su otišli za Nemačku, gde Senad inače živi i radi već neko vreme - kaže Informerov izvor.

Nakon ubistva Anelovo telo je prekriveno granjem i krpama, te spaljeno, ali nije celo izgorelo. Anelov automobil je pronašao jedan mladić, koji je odmah pozvao Ahmu i rekao mu da je "pasat" njegovog sina parkiran u šumarku u selu Ponorac i da mu je slomljena šoferšajbna.

Dvadesetak minuta kasnije, na pedeset metara od vozila, pronađen je i Papićev nagoreli leš. Anel je sahranjen juče na groblju u selu Ponorac. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 6 godina

Treba proveriti dnk cija su deca, dugo je to trajalo.

lp66

pre 6 godina

...pa jeli moguce,da zna da ga je varala,on rintao po Njemackim gradilistima,slao joj ?,zbog nje ubio coveka,preti mu zatvor dozivotno,i doticnu opet sa sobom poveo u beli Svet.E rogonja belosvetski....

juka

pre 6 godina

ubise pogresnu osobu.on je trebo gospodski da se razvede i da jene vidja vise a ne da ubije tog coveka.treba bit frajer i u tim trenutcima.a ne besno reagovati.život je cudo i ja ga ne bi riskirao zbog zene.imam i ja zenu ali taj covek nije kriv vec zena.vecinom su sve iste.uvek imaju svoje tajne.

Dragan

pre 6 godina

Sad ce on u zemlju ovaj u robiju a nju ce i dalje drugi da deka.Prosto budaletina ubio pogresnu osobu.

Liki

pre 6 godina

Tacno tako , posle svega njoj najbolje , zene su cudo.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Градити срећу - после заједничког убиства...?! Чини ми се...да ту нема кривице...Тотално неурачунљиви типови, и потпуно зрели за... - ПСИХИЈАТРИЈУ...! Жали Боже ту... - дечицу...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija