• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

29.06.2017

12:35

DOLAZIMO U SRBIJU, SVE ĆEMO REĆI O ANELOVOM UBISTVU! Odbegli bračni par iz Sjenice javio se policiji iz Nemačke!

Vesti

DOLAZIMO U SRBIJU, SVE ĆEMO REĆI O ANELOVOM UBISTVU! Odbegli bračni par iz Sjenice javio se policiji iz Nemačke!

Podeli vest

Senad i Mubera Muhović, osumnjičeni da su ubili i zapalili njenog ljubavnika Anela Papića kod Sjenice, preko posrednika su poručili da će se možda već danas predati srpskoj policiji

To je bio kratak telefonski razgovor i nisu direktno priznali zločin, ali može se zaključiti da oni to i ne negiraju
Izvor iz istrage

Odbegli supružnici Senad i Mubera Muhović, osumnjičeni da su u petak u okolini Sjenice ubili i zapalili njenog ljubavnika Anela Papića (32), javili su se našoj policiji iz Nemačke i poručili da će se vrlo brzo vratiti u Srbiju i predati! Oni su rekli da će tad sve ispričati o jezivom ubistvu u selu Ponorac na Pešterskoj visoravni, koje je šokiralo javnost u Srbiji!

Muhovići su, kako saznajemo u tužilaštvu, u utorak preko posrednika kontaktirali policiju u Sjenici.

- Kazali su da će doći u Srbiju možda već danas i obećali su da će objasniti sve okolnosti oko Anelovog ubistva. To je bio kratak telefonski razgovor i nisu direktno priznali zločin, ali iz konteksta razgovora može se zaključiti da oni to i ne negiraju. Sad očekujemo njihov dolazak - rekao nam je izvor.

Inače, za Muhovićima je raspisana poternica u nedelju, dan nakon završenog uviđaja u selu Ponorac.

- Sve je odmah ukazivalo na njih dvoje i kad je isključena mogućnost da su druge osobe učestvovale u ubistvu, za Muhovićima je raspisana poternica. Utvrđeno je da su u subotu, odmah nakon zločina, sa dve ćerke napustili Srbiju - objašnjava naš sagovornik i dodaje da se Muhovići najverovatnije kriju u Nemačkoj. Senad je, naime, u toj zemlji proteklih nekoliko godina živeo i radio, dok je Mubera sa decom bila u Sjenici i često se viđala sa Anelom.

 

 

Anelov otac Ahmo Papić rekao nam je da se po Sjenici priča da Mubera ima decu sa njegovim ubijenim sinom. On ne isključuje tu mogućnost, ali kaže da mu je to sada najmanje bitno.

- Priča se da Muberine ćerke nisu Senadove, već mog sina. Ko će znati da li je to tačno? Ali, to je sada najmanje bitno. Najvažnije mi je da ubice budu uhapšene i da budu kažnjene - rekao je Ahmo.

On ističe da nije komunicirao sa rođacima bračnog para Muhović nakon Anelovog ubistva.

- I ne želim da kontaktiram sa njima! Verujem u ovu državu, verujem policiji, koja je dobro odradila posao i sprovela istragu. Još samo da vidim ubice iza rešetaka - ponovio je Ahmo.

Podsetimo, Anel je nestao u petak, a pošto se do kasno uveče nije vratio kući, njegov otac je pozvao policiju. Papićev "pasat" pronađen je narednog dana u ataru sela Ponorac, a telo je bilo pedesetak metara dalje od auta, u šumarku. Prema dosadašnjim rezultatima iz istrage, Mubera je svojevoljno, ili pod prisilom, namamila Anela da se nađu, a onda mu je sa mužem smrskala glavu kamenom i zapalila njegovo telo.

Anel i Mubera su bili u ljubavnoj vezi i pre desetak godina, ali su tad raskinuli i stupili u brakove sa sadašnjim supružnicima. Mubera je dobila dvoje dece, a Anel jedno. Oni su, međutim, ubrzo obnovili ljubavnu vezu i često su se viđali sve dok Anel nije pronađen mrtav.

Pretpostavlja se da je Senad nekako saznao za Muberinu vezu sa Anelom i da je zbog toga rešio da mu se osveti. Očekuje se da Muhovići posle predaje ispričaju policiji šta se tačno desilo i rasvetle mračne detalje kobnog ljubavnog trougla. 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
arso

pre 6 godina

Zabranjeno voce je slatko, ali na kraju presedne. Nije prvi koji je platio glavom zbog tudje zene, na zalost nece biti ni poslednji, Isto bi se desilo da je njegova zena bila sa drugim, to se na ovim prostorima tesko prasta. Ovde policija nije imala sta da resava, svi su to znali, a Ahmo je trebao da sinu kaze da to ne radi, sad djaba pametovanje. Nema pobednika svi gubitnici.

boro

pre 6 godina

vjerovatan ishod , jedan u zemlju , nažalost , drugi u zatvor , a treći će da ljubi ovu ljepojku .

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija