• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. I.

30.06.2017

22:32

(FOTO) GLEDAO SAM KAKO JE KOLJE, KRV JE LIPTALA KAO VODOSKOK! Potresna ispovest brata žrtve jezivog zločina u Negotinu!

Vesti

(FOTO) GLEDAO SAM KAKO JE KOLJE, KRV JE LIPTALA KAO VODOSKOK! Potresna ispovest brata žrtve jezivog zločina u Negotinu!

Podeli vest

Denis Gačić (28) nije mogao da se pomiri s tim što ga je Danijela (22) ostavila, pa ju je sačekao nasred ulice i izmasakrirao je naočigled njenog mlađeg brata... Pokušao je da se ubije, pa se predao

Denis Gačić (28) iz sela Urovica kod Negotina preksinoć je oko 20 sati zaklao bivšu suprugu Danijelu Handl (22) nasred ulice, naočigled njenog mlađeg brata!

Krvnik je potom pokušao da se ubije, ali se na kraju predao policiji i priznao zločin.

 

 

Bes zbog ljubomore

Denisova majka Ljiljana Negrilić kaže da je njen sin pobesneo kad mu je Danijela rekla da ima novog dečka i da želi da se uda za njega.

- Denis i Danijela su se mnogo voleli. On je bio opsednut njome. Kad ga je napustila, noćima ju je sanjao i dozivao... Ali on je bio strašno posesivan i ljubomoran. Pogodila ga je u srce kad mu je rekla da ima ljubavnika - kaže Ljiljana.

Informer

Denisov otac Srba priča da je Danijela kobne večeri pozvala njegovog sina da se vide.

- Čim joj je čuo glas preko telefona, odmah je otrčao. Vratio se posle desetak minuta krvavih ruku i s krvavim nožem. Rekao mi je: "Tata, ja sam zaklao Danijelu. Ne znam da li je živa. Eno je leži na asfaltu. Nisam mogao da izdržim, rekla mi je da ima ljubavnika" - ispričao je Srba.

Na drugoj strani, Danijelin otac Nikola Handl (59) tvrdi da je Denis čekao njegovu ćerku u zasedi.

Informer

- Danijela je otišla od Denisa, alkoholičara i narkomana, jer nije mogla da trpi nasilje u porodici. Prijavljivali smo to policiji, ali ništa nije bilo od toga. I u sredu uveče sam joj rekao da ne ide u selo po cigarete i sokove, ali ona je povela mlađeg brata i kazala mi je da se ne plaši i da će se brzo vratiti. Posle petnaestak minuta su mi javili da ju je Denis zaklao na ulici - priča uplakani Nikola.

Liptila krv

Danijelin brat Ljuba (13) kaže da je ugledao Denisa čim su stigli do glavne ulice.

Informer

- Dotrčao je do nas i naredio mi da produžim dalje. Nisam hteo, ali kad mi je Danijela rekla da ga poslušam, malo sam se odmakao. Odmah sam začuo njen vrisak. Zapomagala je dok ju je Denis obarao preko svog kolena. Ubo ju je nekoliko puta u desnu stranu tela, krv je šikljala kao vodoskok. Onda ju je zaklao, pa nastavio da ubada u levu stranu vrata. Na kraju ju je odbacio na zemlju i mirno otišao - priča mali Ljuba.

Informer

Policija je Denisa pronašla u njegovoj kući. Neposredno pre toga je pokušao da se ubije, najpre nožem, a zatim je dograbio konopac u nameri da se obesi, ali se predao čim je video policajce. 

Informer

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija