• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

04.07.2017

12:36

STIGLI PRVI REZULTATI OBDUKCIJE TELA BEBE koje je pronađeno na deponiji u Užicu! Evo šta je utvrđeno...

Vesti

STIGLI PRVI REZULTATI OBDUKCIJE TELA BEBE koje je pronađeno na deponiji u Užicu! Evo šta je utvrđeno...

Podeli vest

Obducent iz Kragujevca, koji je radio obdukciju tela bebe pronađene na deponiji u Užicu u subotu popodne nije mogao da se izjasni precizno o vremenu i načinu smrti bebe, jer je telo novorođenčeta u poodmakloj fazi raspadanja

 

Prema ovim saznanjima, obducent nije mogao precizno da odredi vreme kada je beba rođena, niti koliko je prošlo vremena od rođenja do smrti, piše Telegraf. Obducent je zatražio nekoliko dana za dodatne analize.

Podsetimo, istraga o ugušenoj bebi nađenoj na deponiji "Duboko" kod Užica trenutno je usmerena ka Bainoj Bašti, odakle je stigao kamion sa smećem u kom je nađeno telo deteta staro samo nekoliko dana.


JEZIVI DETALJI HORORA U UŽICU! MRTVU BEBU NAŠLI U KESI NA DEPONIJI, policija intenzivno traga za majkom deteta!

Odojče ženskog pola, zamotano u nogavicu stare trenerke, pre tri dana pronašli su radnici deponije na traci za seleksciju otpada. Nesrećna devojčica stara nekoliko dana zatečena je zamotana u tkaninu iz koje su joj virile nogice, a otvorena usta ukazala su na pretpostavku da se borila za vazduh, odnosno da je ugušena. Primećeno je i da je pupčana vrpca presečena nestručno, odnosno da nije rođena u porodilištu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 6 godina

Tesko je ovo citati a jos manje razumeti ko to moze samo da cini !! Mali Andjeo nek nama svima oprosti, kakvo smo samo drustvo postali. Ko god da jeste majka otac ovom detetu nek su prokletni jel nemaju pokajanje.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija