• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

04.07.2017

14:51

MLADIĆ (26) UDARIO AUTOM U STUB I ŽIV IZGOREO! Stravična nesreća kod Subotice!

Vesti

MLADIĆ (26) UDARIO AUTOM U STUB I ŽIV IZGOREO! Stravična nesreća kod Subotice!

Podeli vest

Arčan Arpad (26) izgubio je život, nakon proslave, tako što je izgoreo u buktinji od zapaljenog automobila, kada je u noćnim satima, zbog prebrze vožnje udario automobilom "zastava 101" u električni stub, nedaleko od Višnjevca prema Subotici

Mladić je iz Subotice, sa društvom boravio u Čantaviru na proslavi, ali se sa proslave nije vratio kući, potvrdili su njegovi roditelji tokom istrage, zameniku osnovnog javnog tužioca. Nakon slavlja, Arčan je posle ponoći, razvozio nekoliko drugara ka kućama u selu. Prilikom povratka u Suboticu, bio je sam u "zastavi 101", a zbog neprilagođene brzine, udario je gromovito u električni stub, na putu broj 14, od Čantavira prema Subotici.

 
Od siline udara, automobil se zapalio, a nesrećni mladić nije uspeo da se izvuče iz ogromne buktinje, izgoreo je zajedno sa automobilom.
 
Policija u Subotici je potvrdila da je jedno lice izgubilo život u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila 2. jula, iza ponoći i da je izvršen uviđaj.
 
Osnovni javni tužilac Subotice, Livija Panić Miletić, kaže da se nesreća dogodila noću u 2 sata i 45 minuta, na lokalnom putu, od Čantavira prema Višnjevcu i Subotici.
 
- Nažalost, silina udara je bila toliko jaka, da je mladić izgoreo u automobilu. Radi se o vozilu "zastava 101", koji se zapalio prilikom udara, pa žrtvu nije bilo moguće identifikovati, sa potpunom sigurnošću. Posle uviđaja i razgovora sa najbližim srodnicima, ocem i majkom, iako mnogi detalji ukazuju da se radi o njihovom sinu, ostalo je neizvesno, da li je identitet nastradalog potpuno siguran, pa će biti izvršena i DNK analiza, kako bi se otklonila svaka sum
nja - kaže Livija Panić Miletić.
 
Uviđaj je izvršila zamenica osnovnog javnog tužioca i policija, a nakon razgovora istražitelja sa roditeljima, koji su rekli da je njihov sin otišao
na proslavu u Čantavir, potvrdili su da je njihov sin vozio "zastavu 101", identifikovane registracije.
 
- Kada je A.A. krenuo kući, bio je sam u kolima. Tragedija je nastala, kada je u trenutku izgubio kontrolu u vožnji i udario u električni stub, a od siline udara izgoreo je i mladić i auto. DNK će biti urađen radi poptune sugurnosti oko identiteta žrtve - kaže osnovni javni tužilac Livija Panić Miletić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija