• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.07.2017

17:25

MUŽ SMRSKAO ŽENI GLAVU U TOŠINOM BUNARU: Jeziv porodični zločin na Novom Beogradu!

Vesti

MUŽ SMRSKAO ŽENI GLAVU U TOŠINOM BUNARU: Jeziv porodični zločin na Novom Beogradu!

Podeli vest

Muškarac M.L. zverski je ubio svoju ženu ispred Centra za socijalni rad u Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu, otkriva Informer

Kako nezvanično saznajemo, M.L. je svoju suprugu ubio udarajući je tupim predmetom po glavi, pošto ju je prethodno pratio do Centra za socijalni rad gde je nesreća žena bila zaposlena. 

Prema informacijama Informera, motiv za svirepi zločin bili su nerešeni porodični problemi. Kako saznajemo, osumnjičeni i ubijena imali su troje dece.

Kako Informer otkriva, nesrećna žena dovela je decu kako bi se ona videla sa ocem, a onda je usledio krvavi pir.

Zločin se dogodio oko 16 časova.

Osumnjičeni se nakon brutalnog ubistva pobegao i policija traga za njim.

Uviđaj je u toku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZN

pre 6 godina

I evo još jedne ubijene žene. Naravno, niti ima doživotne robije, niti smrtne kazne i on to dobro zna. A za koju godinu imaće pravo na pomilovanje.

KoleM

pre 6 godina

Ima decu a može da ih viđa samo ponekad i to pod nadzorom, pa ko bi ostao normalan?

sinisa

pre 6 godina

To su zakoni evropske unije i mi hocemo tamo.Vratimo stare nase zakone i ne bi se desavala ovakva svakodnevna ubistva.Nikada do sada nije ubijeno ovoliko zena u Srbiji za kratko vreme.jaq se prosto jezim i pitam drzavne organe da li oni zive u Srbiji i da li vide sve ovo sta se desava.Tuga.....

Ana

pre 6 godina

Jako mi je zao zbog mladog života majke,jer smatram da je svaki zivot vredan! Lično znam Milana,kao jedno fino i uvek nasmejano i veoma smirenog decka.Sta se dešavalo u njihovom braku na žalost istinu su samo oni znali.Jos jedna porodica i dečiji životi koji su uništeni!Dokle ?! Srbijo probudi se

Ana

pre 6 godina

Na zalost , deca su izgubila juce sve. I mamu I tatu. Da li je njihov tata bio los, ovakav ili onakav, on je bio njihov tata. To isto vazi I za mamu. Ljubav je cudo , koja zna da da energiju, veru ali isto tako je korak do mrznje. Na zalost, Milan je presao taj put. Takodje, svako ko ima decu, zna koliko se deca vole. Ako vam brane da ih vidite u vama se javi inat, prkos. Ne odobravam sta je Milan uradio, ali RAT iz 90 nam je sve to doneo. Sada se vide te posledice. Novine su puno toga. Milan je sam sebi presudio, u agoniji, kada je shvatio sta je uradio!! Neka pocivaju u miru, I Milan I Olga.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17