• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

09.07.2017

20:28

MLADIĆ PAO SA ŽIČARE NA ADI CIGANLIJI! Srušio se sa 20 metara visine na ŠLJUNAK, lekari se bore za njegov život!

Vesti

MLADIĆ PAO SA ŽIČARE NA ADI CIGANLIJI! Srušio se sa 20 metara visine na ŠLJUNAK, lekari se bore za njegov život!

Podeli vest

Mladić starosti oko dvadesetak godina oko 19.20 pao je sa žičare koja se nalazi na Adi Ciganliji

Kako saznajemo momak (22) je pao na obalu, tačnije na šljunak pri čemu je zadobio teške telesne povrede i lekari se bore za njegov život.

- Zaposleni kažu da je u pitanju visina od oko 20 metara. Mladić koji je pao je jedan od zaposlenih. Odvela ga je Hitna pomoć - rekao nam je očevidac.

Portparol Ade Ciganlije Maja Pavlović rekla je za naš portal da je Hitna pomoć odmah reagovala.

- Mladić je davao znake života u trenutku kada ga je medicinski tim odvezao. Još ne znamo detalje kako se nesreća dogodila - rekla je Pavlovićeva.

Pavlovićeva navodi da je mladića najverovatnije našli pripadnici obezbeđenja koje dežura na Adi, koji su zatim zvali medicinsku ekipu koja dežura na kupalištu.

U pitanju je žičara zip line koja predstavlja adrenalinski užitak i prenosi putnike sa jedne strane obale na drugu.

Žičara preko Savskog jezera "Zip lajn", na kojoj je mladić doživeo nesreću, počela je sa radom 2016. na Adi Ciganliji i ona prebacuje korisnike sa jedne obale jezera na drugu.

Kako je navedeno na sajtu, radno vreme žičare je svakog dana od 12 do 20 sati. Kako nam je rekla Pavlović, oni su zakupci na JKP Ada Ciganlija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija