• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.07.2017

21:45

(VIDEO) POLICIJA OBJAVILA SNIMAK TUČE NA ZAKINTOSU: Ovo su imena Srba optuženih za UBISTVO AMERIKANCA!

Vesti

(VIDEO) POLICIJA OBJAVILA SNIMAK TUČE NA ZAKINTOSU: Ovo su imena Srba optuženih za UBISTVO AMERIKANCA!

Podeli vest

Sedmorica Srba i jedan Grk, barmen noćnog kluba na plaži Lagana, uhapšeni su i optuženi za ubistvo 22-godišnjeg Amerikanca Bakarija Hendersona na Zakintosu

Oni se terete za za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem, objavili su grčki mediji, prenoseći odluku tužioca donetu prošle noći.

OTAC SRBINA OPTUŽENOG ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Istina je mnogo drugačija, našim momcima smeštaju zločin!

Oni su kasno sinoć izvedeni pred sudiju pošto su u petak uhapšeni zbog ubistva Bakarija Hendersona u Laganasu, prenosi Katimerini. U međuvremenu, na Jutjubu je objavljen snimak kobnog obračuna ispred lokala.

Osumnjičeni su vraćeni u pritvorsku jedinicu policijske uprave na Zakintosu gde će ostati do utorka ujutru kada će biti izvedeni pred istražnog sudiju, navodi sajt imerazante.gr.

(VIDEO/FOTO) Pogledajte snimke hapšenja Srba koji su na Zakintosu optuženi za UBISTVO S PREDUMIŠLJAJEM!

Kako prenosi grčka televizija Antena, svađa je počela zato što su američki turisti pravili selfije sa konobaricom lokala, koja je navodno Srpkinja.

Ovo su imena uhapšenih Srba

Za napad na Amerikanca optuženo je sedam uhapšenih Srba i jedan Grk – barmen noćnog kluba na plaži Lagana, a njima će se suditi za ubistvo s predumišljajem.

Uhapšeni su Petrović Nemanja (18) , Stefan Stojanović (21) Miloš Senić (25), Miloš Ilić (18), Siniša Petrović (22), Nenad Jovanović (22).

 

SEDAM SRBA I JEDAN GRK OPTUŽENI ZA GRUPNO UBISTVO S PREDUMIŠLJAJEM! Grčki tužilac doneo odluku posle smrti Amerikanca na Zakintosu!

Ubistvo je izazvalo ogorčenje na Zakintosu, te je policija preduzela drakonske mere prilikom sprovođenja optuženika. Policija je u istrazi koristila nekoliko video-snimaka noćnog kluba, susednih lokala i gostiju, među kojima je na zabavi bio i Bakari Džavard Henderson, s društvom.

Ključan je njegov "selfi" s jednom konobaricom, na kojem se vidi da je pijan pokušao da je privuče radi slikanja, ali da ga je ona odgurnula, što je izazvalo intervenciju "izbacivača" kluba, a potom i kavgu gostiju sa Amerikancem i napad na njega, pišu grčki mediji.

PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA AMERIKANCA NA ZAKINTOSU: Svedok tuče tvrdi da su Srbi SAMO BRANILI DEVOJKU!

SRBI UHAPŠENI NA ZAKINTOSU! Osumnjičeni da su ubili Amerikanca posle svađe u baru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MarkoV

pre 6 godina

Sve se moze saznati ali ne i ime Amerikanca... mnogo se to krije... nisu tu cista posla... toliko od mene!\n

E lupas brate za medalju

pre 6 godina

Kako se ne moze saznati ime amerikanca? Pa pise ti na pocetku teksta, kao i na sto drugih mesta. A sta nije cisto, da nisu mozda ameri lazirali smrt ovog decka da bi oblatili Srbe?

Pomracenje uma

pre 6 godina

A mozda su ameri ko ameri pomislili da je ceo svet njihov samo zato sto su ameri, pa jbg naisli na srbe. Ne slazem se i osudjujem ubistvo, ali ako sam razumeo lik je dobio dooobreee batine kao sto je naravno i zasluzio, ali je pao na ivicnjak i udario glavom nezgodno i umro. Ne opravdavam ubistvo, ali okarakterisati ga kao najstrozije nije fer. A ima tu i razlike u kulturi, neko ko je navikao da kleci i da su mu puna usta, i neko ko jbg nije..... sad neko moze da kaze srbi divljaci ubijaju ljude , a neko moze da kaze srbi spasavaju slabije od tiranije jacih, pijanih budala...pa izvolite....valjda zavisi da li ste klececi tip ili niste....a najbitnija stvar u celoj prici je sto je lik amer....

Ko

pre 6 godina

Pa jel ti pise ime na pocetku teksta, a da nisu cista nisu, Grci izdajnici stari, samo su cekali trenutak, sad im srbi krivi, a kad su oni ubijali onda nikom nista, idemo dalje nema veze, sad se prave specijalne emisije, pa govnarima ne bi otisao i Grcku nikad, nezahvalna bagra, sad im dolaze Nemci i ostala ekipa koja ne moze u Tursku pa mi ne valjamo, a kad ovih nije bilo mi smo bili super, meni kaze zena kod koje sam iznajmio smestaj, super sto vi dolazite, ali mi volimo da nam dolaze italijani njih mozemo vise da deremo, ej koji je to bezobrazluk.

Sasa

pre 6 godina

Ma je li moguce da su u Srbiji ostali samo praznoglavci?Pa ubili su coveka ...Da ne treba mozda orden da dobiju? Stvarno tuga...

Bgd

pre 6 godina

Ma da, Grci su za sve krivi, ovo je čista nameštaljka. Prava istina je da su naši nepobedivi junaci još jednom osvetlali obraz vaskolikog srpstva, ne ustuknuvši ni za milimetar pred mrskim neprijateljem! I naravno, sada će biti nepravedno optuženi.

Car

pre 6 godina

Daj ne mesaj politiku i kriminal ako za Boga znas.Ovde je na najbrutalniji nacin ubijen jedan mlad covek,i kakve veze ima drzava Grcka sa ovim, i ko im dolazi u goste,jesu li ti Nemci ,marsovci ili ko zna ko.Da je neko tvoj stradao drugacija bi prica bila.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Шта ћете на Закинтосу...? У реду имате новац идете на море... Чему онда АЛКОХОЛ и БЕЗВЕЗНЕ НОЋНЕ ЖУРКЕ...? То имате и овде у Београду...?! Не треба да идете у Грчку - ради провода и алкохола....?! Да ли сте свратили на просвећење у Хиландар или Крф...Солунско гробље где су вам сахрањени дедови хероји ....? Да ли им запалисте свећу...? Бог бахате не воли... - Окрене им леђа.... Остави их, кад им је најпотребнији....!!

Lala iz Banata

pre 6 godina

Иста намештаљка као кад су судили ГРОБАРИМА за убиство оног Француза Татона у Београду....После се испоставило да је све било ЛАЖИРАНО...а комплетно суђење фарса...!! Тако ће бити и овде... Битно је да је америчка јавност... - "задовољена" као и некаква сујета америчких дипломата...од којих се свима, очигледно је, - тресу гаће...!

Cipiripi

pre 6 godina

Pre 10 godina sam otisao preko-uvek mi se javlja zelja kad sam tamo za otadzbinom a kad dodjem jedva cekam da se vrnem nazad -jer nazalost kod nas vlada opsta nekultura,postali smo mnogo bahata nacija a bili smo skromna nacija-i po tome ispadamo primitivci,jako smo netolerantni.S ovakvim kao ovi sto su uhapseni u gr.treba samo ostro-kaznjavati maksimalno-takvi nas sramote danas i takvi su nas sramotili 90ih u ratovima.

vlajkosa

pre 6 godina

Ma Grci su krivi za sve. Mada, ne zameram im mnogo jer ne poznaju dovoljnjo nasu hrabrost i cojstvo. Ne poznaju tradiciju nase fer borbe: nas 7 samih protiv njega jednoga, Jos ako nas je vise, onda smo nepobedivi.

goks

pre 6 godina

Svaka vam cast na komenterima,amerikanci su zlo ovog sveta,bahato se ponasaju gde god dodju,sama faca govori koliko je bahat.Znaci on moze na silu da se slika sa konobaricom,to nikom nista.Srbi su branili svoju Srbkinju,Ameri su poznati po tome za jednog svog ubijenog odma bombe po neduznim civilima,tako da je njihova bahatost svima dozlogrdila.\n

Mile Kengur

pre 6 godina

Sedam na jednoga, svi manje iii vise pijani, raspaljene letnje strasti nikada kaznjavnih decaka i smrt usled nesrecnog pada; dakle, jedna velika nesreca za koju su krivi i deca, ali i njihovi roditelji i svetski trend povladjivanja razmazenoj deci. Medjutim, nama, profesionalnim paranoicima i istoijskim zrtvama kosmicke, antisrpske zavere, ne smeta da objavimo opstu nacionalnu nevinost bez zastite, a samu istragu, cak i pre njenog pocetka, pre istrage, a samu istragu proglasimo osvetom nepouzdanih Vizantinaca,. Ko je imao priike da vidi ponasanje danasnjih mladica, u letnjim nocima, u selu Laganas, moze samo da se cudi da se ovako nesto nije desilo mnogo ranije...

nada

pre 6 godina

Ne lupetajte. Ovde je zivot u pitanju a ne da li je amerikanac ili grk ili srbin. Imate li iole savesti. Nasilnike treba osudit

deni

pre 6 godina

Uzo je radio jako... jako ... e Srbi pa rekli ste da su vam Grci braca,kad mi Makedonci govorimo o Grcima kakvi su vi nas napadate,procitajte istoriju o etnickom ciscenju Makedonca od strane Grckih monarhofasista 1945-1949 u Severnoj Grckoj odnosno Egejskoj Makedoniji pa ce vam biti jasno ko su Grci.A za jedan selfi pa nisu trebali coveka ubiti- dali je sve namesteno je pitanje - ali sa snimka se vidi kako Srbi krvnicki tuku coveka i to palog na asfalt u nesvesti ga udaraju iz sve snage u glavu.U svakom slucaju za jedan selfi nisu trebali ubiti coveka.

Mladen Mladenovic

pre 6 godina

Šta ima da im sude u toj Grčkoj kada je u Srbiji presuda već doneta?! Nisam baš "vadio" procente ali, sudeći po raspoloženju forumaša na srpskim forumima, siguran sam da barem 99% ovih, koji komentarišu ovaj nemili dogadjaj, unapred znaju da su navedeni Srbi apsolutno krivi i da se sudjenje treba sprovesti samo u domenu izricanja kazne. Još kada bi mogla da se izrekne ona , smrtna kazna mislim da bi ta većina doživela kolektivni orgazam. Ne opravdavam varvarizme ni u kom obliku a posebno one koji se završe tragičnim isahodom kao ovaj ali, zar ne postoji nijedna olakšavajuća okolnost za ove mlade ljude? Zašto većina misli da su ti mladići onako, iz čista mira, napali ovog američkog državljanina? Siguran sam da je postojala varnica i sa njegove strane, mada im ta činjenica na sudu neće mnogo pomoći. Ovako, stičem utisak da su ti momci skup najtežih psihopata, kojima je svaki zločin, pa i onaj najteži, svakodnevnica? Da li bi svi bili tako izričiti, tako sigurni u krivicu ovih ljudi, i pre sudjenja, da se radi o njihovom bratu, sinu, rodjaku? Ah, da, umalo da zaboravim, mi smo drugačiji, mi smo dobri, civilizovani, kulturni. Nama se to ne može desiti. Zašto je ovom narodu najlakše da, unapred, osudi svoga sugradjanina? Stičem utisak da postoji izvesna radost što će ovi ljudi "čamiti" na višegodišnjoj robiji u nekom zatvoru?! Da li toliko loše mislimo o sebi ili je samokažnjavanje, izraz naše nemoći, naše tuge i jada?

grckizet

pre 6 godina

Hmmmm, samo da mislim... americanac mrtav, srbi osumnjiceni, pa 101 u 100 grka ce braniti amerikanac. TO SU GRCI. Narocito vesti like Katimerini..... cista ZAPADNA vesti

Vladimir

pre 6 godina

Ali zato kad Amerikanac izbode Srbina u po Srbije nasa vlast ga pusti odmah. Dobro, trazila je da se covjek izvini.

vladbgd

pre 6 godina

Junacine. 8 na jednoga, a sada kao pizde, (to je karakterna osobina), kriju lica. Zatvoriti ih, do kraja zivota

Predrag

pre 6 godina

Ovaj snimak tuče je iz 2011. godine. Nije to snimak ove tuče, već su u vestima pričali o tučama u letovalištima i prikazali snimak tuče iz 2011. godine. Inače, pokojni dečko je isto godište kao mala Milica Rakić.. Toliko o tome... Idemo dalje... Sledeći... NEEEEXT!!!

sasa stankovic

pre 6 godina

tacno je to da nisu trebali da ga ubiju .tip je poceo da bezi-pusti ga mozda se opametio.ali amerima i englezima treba dokazati da kod nas ne znaci ne da je amer to znao sad bi bio ziv .oni su navikli sa onim njihovim -1vecera i ajd dizi noge.pa kad je tako nek vode te njihove sa njima gde god da idu

Aleksa

pre 6 godina

Da razjasnimo: amer se bezuspesno nabacivao nekoj devojci. Moguce da je bio navalentan. No koga briga sto je klinac, kad znamo da je amer. U svakom slucaju, nasima se to nije svidelo, jer su vitezovi zastitnici nejaci, pa su ga na smrt pretukli. Mozak su mu po plocniku apostolkama razvukli. I sad svi treba da se zdamo da im pomognemo da ne budu kaznjeni jer su nasi, a nasi su dobri momci, skoro pa bezgresni, mrava ne bi zgazili, ljubi ih majka. Bravo,samo tako treba, pa ce sutra ti isti i njima slicni i vaseg sina na smrt pretuci ako im se nesto zameri ili moze i bez povoda onako rekreativno.

Sima

pre 6 godina

Pre 7 godina je na slican nacin u Ohridu ubijen Dejan Novakovic is Beograda. Samo sto su ubice dobile smesne kazne jer su lokalni momci.

Maki

pre 6 godina

Bože, dokle ste stigli! Krivi Grci ili Grčka ,pa istorija iz vašeg ugla. Ovde je ubijen jedan mlad čovek-on je čovek i ubijen je samo zato što je bio pjan i želeo da se slika. Njega njegovi roditelji više nikada neće videti i zagrliti,a ovi naši znaju barem da su živi pa neka dobiju zasluženu kaznu. Ponašali su se kao hijene nad nemoćnim telom.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija