• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

09.07.2017

22:35

OTAC SRBINA OPTUŽENOG ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Istina je mnogo drugačija, našim momcima smeštaju zločin!

Vesti

OTAC SRBINA OPTUŽENOG ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Istina je mnogo drugačija, našim momcima smeštaju zločin!

Podeli vest

Vest koja je danas odjeknula jeste da su osmorica napadača na Amerikanca na ostrvu Zakintosu optužena za teško krivično delo grupnog ubistva s predumišljajem. Ovu vest objavili su grčki mediji, koji su se pozvali na odluku tužioca

Redakcija portala Pink.rs stupila je u kontakt sa ocem od jednog uhapšenog mladića, Rankom Ilićem koji tvrdi da je istina mnogo drugačija i da se našim mocima smešta.

- Stigao sam na Zakintos i odmah sam video šta se događa - počeo je priču za Pink.rs u jednom dahu.

On je istakao da momci iz Srbije nisu ubili Bakarija Hendersona već da im se smešta.

- Čim smo došli videli smo da nešto mute ovde i da žele da krivicu svale na naše momke - istakao je Ilić.

 

 

Amerikanac je ubijen nakon opšte tuče koja se dogodila ispred jednog noćnog kluba na Zakintosu, a sve, kako navode grčki mediji, zbog selfija sa konbaricom.

- Dvojica momaka koja su osumnjičena su u bekstvu, dok vlasti ovoj dvojici Grka iz obezbeđenja pomažu, i pokušavaju da ih sklone - dodao je on.

Kako nam je rekao, on je uveren da se namerno "pakuje" našim momcima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sandy

pre 6 godina

Ovde se radi o svirepom i brutalnom ubistvu iz mrznje. Popuno je jasno. Postoji mogucnost da ce americko pravosudje traziti ekstradiciju zlocinaca u SAD i traziti cak i smrtnu kaznu za ovakvo ubistvo. Zar su morali da skacu po njemu, zar da ga ubiju za manje od 20 sekundi? Zar samo zato sto je amerikanac? Sada samo treba tacno utvrditi krivce i najstroze ih osuditi-da se nikad vise ne ponovi !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija