• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

10.07.2017

13:00

(VIDEO) MIGRANTI POKUŠALI DA SILUJU DEVOJČICU, DRAMA KOD SOMBORA: Meštani blokirali put za Bezdan!

Vesti

(VIDEO) MIGRANTI POKUŠALI DA SILUJU DEVOJČICU, DRAMA KOD SOMBORA: Meštani blokirali put za Bezdan!

Podeli vest

Meštani Šikare blokirali su put Sombor Bezdan zbog napada migranata na dvanaestogodišnju devojčicu, koju su spasle komšije koje su čuli njeno zapomaganje

Manja grupa migranata, koji su smešteni u Prihvatnom centru u naselju Šikara, u subotu je napala dvanaestogodišnju devojčicu, koja je ispratila drugaricu do njene kuće. Meštani su zbog toga u nedelju blokirali državni put prema Bezdanu. 

Pedesetak meštana Šikare je zaustavilo saobraćaj, a ubrzo se pojavila i policija, koja je preusmeravala vozila na obilazni put, kako ne bi došlo do većeg zastoja, s obzirom da se radi o putu koji vodi ka Mađarskoj i Hrvatskoj granici.  

MIGRANTIMA DATI PRAVO GLASA! Srbija će nadrljati ako se povinuje željama EU!

Meštani traže da se hitno reši problem sa migrantima u njihovom kraju i najavljuju da će proteste nastaviti sve dok njihovi zahtevi ne budu ispunjeni.

Prema rečima oca napadnute devojčice, četvorica mlađih migranata ju je okružilo, a jedan od njih je dodirivao po telu. Na vrištanje devojčice reagovao je komšiluk, a migranti su se razbežali.

U SRBIJI 6.000 MIGRANATA, SAMO 120 ŽELI DA OSTANE: Za one koji žele da odu NAŠA ZEMLJA JE OGROMNA ČEKAONICA!

To je izazvalo veliki revolt meštana Šikare, koji su ranije već više puta protestovali zbog ponašanja pojedinih stanovnika Prihvatnog centra.

- Ovde smo već mesec i po dana, sada očekujemo da dođe neko iz gradske vlasti. Najverovatnije ćemo radikalizovati proteste i blokiraćemo put ka Bezdanu ili otići ispred Gradske uprave. Nešto mora da se dogodi da bi se pobiljšala situacija. Smatramo da bi prihvatni centar trebalo zatvoriti ili da bude zatvorenog tipa, da njihovi stanovnici ne mogu slobodno da se kreću, kada i gde ko hoće, da migranti budu pod kontrolom - rekao je jedan od stanovnika Šikare, prenosi Soinfo.org.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djole

pre 6 godina

Na žalost vrlo očekivano i posle kažu ksenofobija!Uhapsiti,procesuirati i proterati svakog ko ne poštuje zakon zemlje domaćina!!Da sam ja otac tog deteta nebih blokirao put,nego bi ih posetio u istom tom prihvatnom centru,a onda nanu naninu polako!!Gadovi!!

perica

pre 6 godina

STA SMO DOZIVELI SRAMOTA \nGDE JE PONOS IPOSTOVANJE\nSRBIMA.\n

XXL

pre 6 godina

Sećaju se somborci i prvih 'uvezenih' učenika srednjoškolaca iz afričkih zemalja kada su došli u Sombor još u vreme SFRJ (1976/77.g.). I brzo su ih se rešili zbog njihovih ponašanja na gostoljubivost u Ravangradu.

Sloba

pre 6 godina

Nisam iznenadjen za de3savaja jel ih dozivljavam ovde svakoi dan ali sam iznenadjen da srbi verovali da ce ti da postuju nesto a kamoli zakon

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija