• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

10.07.2017

20:19

(VIDEO) I SRBIJA IMA PROBLEM: U tuči na Zakintosu UBIJEN JE AMERIKANAC?!

Vesti

(VIDEO) I SRBIJA IMA PROBLEM: U tuči na Zakintosu UBIJEN JE AMERIKANAC?!

Podeli vest

Snimak tuče na Zakintosu u kojoj je nastradao Bakari Henderson, a posle čega je uhapšeno šest Srba jedna od glavnih vesti u grčkim medijima
printscreen

Slučaj na Zakintosu i ubistvo u kojem su, prema prvim informacijama, učestvovali i srpski državljani - neplanirana tema za šefa srpske diplomatije na razgovorima u Atini.

- Ministar unutrašnjih poslova grčke Nikos Toskas obećao je je svu pomoć kako bi se utvrdila puna istina o događaju- navodi se u saopštenju Ministarstva inostranih poslova.

Ambasador Srbije u Atini Dušan Spasojević i konzul Srbije Milan Vukosavljević odmah posle sastanka krenuli su na Zakintos da obiđu pritvorene. 

Konzul će prisustvovali i sutrašnjem saslušanju naših pritvorenih državljana. 

ADVOKAT UHAPŠENIH SRBA SA ZAKINTOSA: Tražićemo prebacivanje slučaja iz Grčke u Srbiju!

Za karijernog diplomatu Zorana Milivojevića važno je da se što pre utvrdi istina o celom slučaju. 

Kako kaže, brutalnost napada, učešće srpskih državljana, ali i činjenica da je žrtva američki državljanin predstavljaju problem za Srbiju. 

daypress.gr/printscreen

STEFANOVIĆ O "SLUČAJU ZAKINTOS": Ne radi se o licima iz kriminogene sredine, VIDEĆEMO ŠTA KAO DRŽAVA MOŽEMO DA UČINIMO!

Šestorica srpskih državljana uhapšena su na grčkom ostrvu Zakintos u okviru istrage ubistva 22-godišnjeg Amerikanca. Njega je nasmrt pretukla grupa ljudi u baru u oblasti Laganas. Posle saslušanja u policiji srpski državljani će sutra će izaći i pred istražnog sudiju.

(VIDEO) SRBIMA SMEŠTAJU UBISTVO NA ZAKINTOSU! Navodni snimak tuče star je 6 godina?!

OTAC SRBINA OPTUŽENOG ZA UBISTVO NA ZAKINTOSU: Istina je mnogo drugačija, našim momcima smeštaju zločin!

(VIDEO) POLICIJA OBJAVILA SNIMAK TUČE NA ZAKINTOSU: Ovo su imena Srba optuženih za UBISTVO AMERIKANCA!

PREOKRET U ISTRAZI UBISTVA AMERIKANCA NA ZAKINTOSU: Svedok tuče tvrdi da su Srbi SAMO BRANILI DEVOJKU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 6 godina

Zašto Srbija ima problema, nema neka svako odgovara za svoja dela.

sa skele

pre 6 godina

ovaj ne deluje kao intelektualac, polomljenim staklom na ljude ? Univerizitet?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija