• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.07.2017

09:04

DRAMA U GRČKOJ, SRBI PRESTRAVLJENI, PRETE IM DA ĆE IH IZRUČITI SAD! Naša deca proživljavaju golgotu zbog lažnih optužbi da su ubili Amerikanca

Vesti

DRAMA U GRČKOJ, SRBI PRESTRAVLJENI, PRETE IM DA ĆE IH IZRUČITI SAD! Naša deca proživljavaju golgotu zbog lažnih optužbi da su ubili Amerikanca

Podeli vest

Roditelji, ali i brojni očevici tvrde da srpski mladići nisu krivi za ubistvo Amerikanca Bakarija Hendersona (22). Našim mladićima u pritvoru zapretili da će biti izručeni Americi i da će im tamo biti suđeno

Grčka policija zapretila je mladićima iz Srbije, uhapšenim zbog ubistva Amerikanca Bakarija Hendersona (22) u klubu "Barkod" na Zakintosu, da će ih izručiti u SAD i da će im tamo biti suđeno! Sedmorica mladića iz Srbije i jedan Grk, koji je uhapšen s njima, sede u pritvoru prestravljeni, a njihove porodice mole državu da učini sve da im pomogne!

Žao mi je Amerikanca, ali nećemo dozvoliti da naša deca budu žrtvovana zarad zemlje koja nas je ubijala
 

Informer

Miladin Petrović, otac Siniše Petrovića

Roditelji, ali i brojni očevici kobne tuče tvrde da uhapšeni Srbi nemaju veze sa ubistvom Hendersona i da neko pokušava da ih pošalje na decenijsku robiju kao žrtvenu jagnjad!

Ukupno osmorica mladića trenutno se nalazi u pritvoru u Laganasu na Zakintosu, među kojima je sedmoro Srba, a danas bi trebalo da budu izvedeni pred tužioca.

Glavnoosumnjičeni za ubistvo su Grk Jorgos Skijadopulos (34), barmen u "Barkodu", i izbacivač Amir Omerdžić (32), britanski državljanin srpskog porekla. Ostala šestorica Srba terete se, po svemu sudeći lažno, da su učestvovala u grupnom ubistvu. U pitanju su Miloš Ilić (18) iz Bačke Palanke, Nemanja Petrović (18) iz Beograda, Miloš Senić (25) iz Grabovca kod Obrenovca, Siniša Petrović (22) iz Žitnog Potoka kod Prokuplja, Nenad Jovanović (22) iz okoline Žitorađe i Stefan Stojanović (21) iz Novog Sada.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da ova šestorica mladića nisu poznata policiji.

- Naša ambasada je u komunikaciji sa porodicama uhapšenih, da vidimo šta možemo mi kao država da učinimo. Oni pre ovoga nisu bili poznati srpskim pravosudnim organima, dakle, ne radi se o licima iz kriminogene sredine - kazao je Stefanović.


ADVOKAT UHAPŠENIH SRBA SA ZAKINTOSA: Tražićemo prebacivanje slučaja iz Grčke u Srbiju!

Miladin Petrović, otac Siniše Petrovića (22) iz Žitnog Potoka kod Prokuplja, očekuje da država pomogne uhapšenim mladićima.

- Ako su krivi, treba da odgovaraju i oni i mi roditelji sa njima, ali naša deca su potpuno nevina i sve im je namešteno! To je očigledno! To se vidi na snimcima, a to tvrde i očevici i uhapšeni mladići. Ogorčen sam na državu jer do sada nije zaštitila svoje državljane - priča Miladin.

On dodaje da je za pritvaranje svog sina saznao od predstavnika turističke agencije preko koje je Siniša otišao na letovanje.

- Sin me je zvao iz pritvora, tvrdi da to nisu uradili i ja mu verujem. Ni on ni Nenad Jovanović iz Rečice kod Žitorađe, koji mu je drug iz detinjstva, nikada ni mrava nisu zgazili. Sada im se na teret stavlja ubistvo, tamo vrše pritisak na njih da će ih izručiti Americi, a naša država ćuti - ističe Petrović.


PRIJATELJI UBIJENOG AMERIKANCA: Bio je ležeran, VEOMA JE VOLEO ZABAVU!

Siniša mu je ispričao da je kobne noći sve počelo tako što je Henderson napao neku Srpkinju.

- U toj gužvi Grk barmen je skočio na Amerikanca, a zatim radnik obezbeđenja, a onda je sve eskaliralo i završilo se kobno po Hendersona. Našu decu su uhapsili tek sutradan oko 19 sati. Došli su policajci u objekat gde su bili naši mladići i rekli im da pođu na informativni razgovor. Dok su ih ispred stanice izvodili iz kombija, stavili su im lisice na ruke. Sada pokušavaju da im nameste ubistvo i plasiraju lažne priče i verzije o toj tragediji. Moj sin tvrdi da ga nije ubio i ja mu verujem. Ovo mu je prvi put da letuje u Grčkoj i svako može da potvrdi da nikad ni mrava nije zgazio. Žao mi je i tog mladića koji je stradao, ali nećemo dozvoliti da naša deca budu žrtvovana zarad zemlje koja nas je bombardovala i ubijala - kaže očajan otac.

Tuga i neverica su se nadvili i nad kućom uhapšenog Nenada Jovanovića u Rečici kod Žitorađe.

Nenadova majka Jasmina kaže da je njen sin otišao na Zakintos da zaleči alergijski kašalj, koji je dobio radeći u "Filipsu".

- Jedva smo skupili taj novac da ga pošaljemo na more i kako sad da mu pomognemo? Nenad je uplašen, a mi odavde ne možemo ništa za njega da uradimo - priča Jasmina, grcajući u suzama.


STEFANOVIĆ O "SLUČAJU ZAKINTOS": Ne radi se o licima iz kriminogene sredine, VIDEĆEMO ŠTA KAO DRŽAVA MOŽEMO DA UČINIMO!

Nenad je 30. juna sa drugom iz sela i Sinišom Jovanovićem iz Žitnog Potoka otputovao na letovanje.

- Uplatili su aranžman preko neke agencije u Prokuplju, a danas je trebalo da se vrate. Turistička agencija nas je i obavestila da je Nenad uhapšen, nisu znali nikakve druge detalje. On se javljao iz pritvora i juče i danas, ali samo na minut, valjda im je samo toliko dozvoljeno. Kazao je: "Mama, ne znamo šta se dešava. Bojim se da će nas poslati u Ameriku da nam tamo sude." Kazala sam mu da bude jak, da izdrži, jer se svi nadamo da će pravda pobediti. Nenad se samo sticajem okolnosti našao u baru kada se to dešavalo. Pa on ne bi mrava zgazio, a kamoli čoveka da ubije - naglašava Jasmina.

Nenadov otac Ljubiša posebno je zabrinut jer, kako kaže, uhapšeni mladići nemaju ni advokate.

- Moja penzija je 12.000, operisan sam od srca, a supruga radi u "Leoniju". Nemamo dovoljno novca da angažujemo advokata koji bi u Grčkoj zastupao naše dete. Srce mi se cepa zbog njega... Danas mi je kazao: "Krivo mi je što ispaštamo ni krivi ni dužni..." I briznuo je u plač. On je tako jak, a kada je zaplakao, to znači da je u strašnoj situaciji - priča Ljubiša.

Zvali su, kaže, konzula, on im je rekao da čini sve što može da pomogne.

Milošev otac: Pokušavaju da svale krivicu na našu decu!

 

Ranko Ilić

Ranko Ilić, otac Miloša Ilića, poručio je sa Zakintosa kako su skoro sve porodice uhapšenih Srba na tom ostrvu, drže se zajedno i strepe nad sudbinama svoje dece.

- Jasno nam je da pokušavaju da svale krivicu na našu decu, a mi se borimo ovde koliko možemo. Nemamo prevodioce, pa se dovijamo kako znamo i umemo. Jedan lokalni Srbin koji živi ovde dugo nam pomaže i priča sa Grcima - ispričao je Ranko.

On je naveo da je Miloš sa drugom Nemanjom Petrovićem letovao na Zakintosu, kad je izbila tuča u "Barkodu".

- Oni su tad pokušali da razdvoje Amerikanca od pripadnika obezbeđenja i pokušavali da smire strasti. Tako su i ostali njihovi tragovi po Hendersonu. Razgovarao sam sa sinom... Oni su svi preplašeni, prestravljeni. Ne znaju šta ih je snašlo. Zna se ko je ubio tog Amerikanca, ali sad terete sve čiji su tragovi nađeni i koji se vide na snimku u toj gužvi - objašnjava Ranko.

O Milošu njegovi sugrađani iz Bačke Palanke imaju samo reči hvale, a njegova bivša razredna iz OŠ "Sveti Sava" Slavica Kremenović šokirana je zbog hapšenja.

- Miloš se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme i Bog će dati da zaista dokaže da nema nikakve veze sa ubistvom. Bio je sjajan đak, posvećen učenju, ozbiljan i spreman da sve svoje radne obaveze ispunjava na vreme, što je i rezultiralo da na kraju osmog razreda dobije Vukovu diplomu. Nikada nije bio brzoplet, vrlo pažljivo dete, dobar drug, uvek spreman da pomogne. Pratila sam ga nakon osnovne škole i on je zaista stasavao u jednog dobrog momka koji bi mogao da posluži kao dobar primer kako mogu da se usklade radne, školske obaveze sa napornim treninzima - ispričala je Slavica.

Miloš je, inače, nakon osnovne škole upisao i uspešno završio sportsku gimnaziju u Beogradu, a trenutno trenira u FK "Rad".

 

Senićeva baba: Amerikanac je prvi flašom udario Srbina

 

Informer
Ruža Senić

Miloš Senić iz Grabovca kod Obrenovca javio se porodici iz pritvora i rekao im da nema veze sa ubistvom Hendersona i da je Amerikanac započeo kobnu tuču.

Miloševa baba Ruža kazala nam je da su njeni sin i snaja krenuli na Zakintos da pokušaju da pomognu Milošu.

- Miloš je ispričao ocu šta se dešavalo te noći. Rekao je da je kobne noći sedeo u tom klubu sa sestrom i njenim dečkom, a za susednim stolom bila je druga grupa Srba. U jednom trenutku pored tih Srba je prošao Amerikanac i dobacio nešto jednoj devojci u tom društvu - priča Ruža.

Tada je, kaže ona, jedan Srbin pripretio Hendersonu, a ovaj mu je odmah razbio flašu o glavu!

- Srča je poletela na sve strane, a staklići su povredili i Miloša. Moj unuk je u toj gužvi samo odgurnuo Amerikanca i to je bila cela njegova uloga u toj tuči, koja se završila kobno po Amerikanca! Sutradan je Miloša, njegovu sestru i njenog dečka policija pokupila sa plaže i odvela pravo u zatvor, ali samo je moj unuk zadržan pod obrazloženjem da je njegov DNK nađen na odeći ubijenog - objašnjava baka Ruža.

Prema njenim rečima, Miloš je uzoran mladić, a radi kao varilac za neke naše kompanije u Africi.

- Nedavno se vratio u Srbiju i rešio da ode na letovanje na Zakintos. Rekao nam je da nema problema u pritvoru, ali plaši se da će ga osuditi ni krivog ni dužnog - dodaje ona.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maric Rodic

pre 6 godina

Siledzije. Jednom me je napala grupa takvih siledzija i skinula mi Zvezdinu majicu. Udarala po glavi i zaletala se nogom. Sada kuknjava. U zatvor nego sta.\n

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ако одете у Грчку....Прво на Зејтинлик ,( Крф...свеједно...Хиландар!) да запалите свећу...!! Бахатост .... Бог - не воли...!!

nada

pre 6 godina

Nemogu da shvatim da Grcka policija hoce nekome ko nije kriv da stavi na teret ubistvo ako nije pocinjeno pa jos i da prete izrucenje Amerima !!!!!!!!!!!!! Snimak se mora detaljno pogledati i svi svedoci saslusati a to mora biti prosledjeno nasim vlastima ! Nemoze se stititi Grk ili neki tamo papirni Englez ako deca nisu kriva !!!!!!!!!! Istraga mora dokazati ko je kriv.

Haris

pre 6 godina

Nebi srbin prizno da je ubio nekog nema tih para,Amerikanac se sam izudarao po glavi

Cestitam

pre 6 godina

Glup si decko, kao i ova dvojica sto su komentarisali, ali ti si bas...Ja iskreno verujem da je Amerikanac poceo sve posto ih dobro znam, i koliko vole da se bahate...verovatno je zasluzio batine ali ne i da umre..Da li zbog toga 8 ljudi treba da bude unisten zivot? Ne treba, nisu ga svi oni ubili, policija treba da utvrdi ko je zadao udarac koji ga je ubio, i ta osoba treba da ide u zatvor, a ovi ostali su verovatno vec dobili lekciju koju ce da pamte ostatak zivota...

Eto

pre 6 godina

A lijepo ti Haris rekao. Ne priznajes ti da su svi navalili na njega. Svi ga tukli....Ali ti to ne možeš da skontas A momci vec doziveli traume? A amerikanac?

pitanje

pre 6 godina

Ako je zaslužio batine, u redu, pa što se nije sa njim potukao jedan nego 7, 8 ili koliko već. Bio je on veći džek od njih jer je bio sam a oni........? Samo kukavice idu u čoporu

Kontra doživljaj

pre 6 godina

Grčka će ih Americi izručiti odmah kada budu to službeno zatražili. To će uraditi radi zaštite svojih interesa, pored ostalog, i zbog interesa zaštite turizma, da ne bi odvratili njihove turiste koji su za grke sigurno puno važniji nego "paradajz iskompleksirani" turisti iz Srbije. Zamislite kad ih izruče Americi za ubistvo njihovog tamnoputog državljana a tamo zatvori prepuni takvih i to nabildanih. Neće im trebati ni doživotna kazna, dovoljno je da samo par dana dožive kontra utisak deset na jednoga, sami ("dobrovoljno") će tražiti smrtnu kaznu i to odmah.

Junacine pocele da cvile

pre 6 godina

Lazne optuzbe? Amerikanac sam sebe lupao rukama po glavi dok nije umro !?

Nenad

pre 6 godina

Odgovor Anti Srbinu Junacine pocele da cvile.Nije ti mesto u Srbiji i slicnim tebi.Po vama Amerikanac je uvek u Pravu ma gde bio.Somovi jedni on sam nije bio u Grckoj vec sa Svojim drugarima ali je on presao prvi crvenu Liniju Misli da moze sve epa nemoze .Sam je sejao prvi pa mu se obilo o glavi .Stidite se takvih komentara .Poubijase nas svuda i u Makedoniji i u Grckoj .a vi im drzite stranu. Za vas je svaki Srbin kriv.Pa ako imate takvo misljenje a zivite ovde .Selite se i i idite u Cmerici da cistite pistolje od mesa Amerikancima.Bezmudasi sa neodsluzenom vojskom Rossi 46 vam je odgovorio

Ante

pre 6 godina

Nenade, ja ne zivim u Srbiji, ja zivim u Dalmaciji, Hrvatska. Prosao vojni rok, vojni sam veteran. 3 puta sam pritvaran zbog nanosenje teskih ozljeda, jedan put hospilatiziran. Ne drzim stranu nikom, dobro znam kako ameri znaju biti bahati na odmoru, ali i dalje su male mace prema Englezima, koji su daleko najgori. Lijepo sam napisao, decki sigurno nisu htjeli da ga ubiju, ALI JESU! I sad su unistili svoje zivote, a jedan zavrsili. Da se vratim u mladost, sigurno bih bio drukciji nego sto sam bio. Nazalost, ova djeca ce na tezi nacin da nauce u zivotu sto ne treba raditi. Ali mozda ce da drugi nauce od njih. Da je tebi dijete ubilo copor druge djece, pjevao bi drugu pjesmu, i trazio zatvor za sve. Nacionalnost ovdje nema veze. Srbija da pomogne djeci koliko moze, s odvjetnicima. Ali, odgovarat ce. Vrijeme se ne moze vratiti.

Flash

pre 6 godina

Eh Ante..Prvi put u poslednje vreme da skidam kapu jednome Croatu..Svaka cast ..Mislio sam da vise nema normalnih kod vas za nas Srbe..Komentar ti je na mestu Pozdtav Kiza Zemun.

Ante

pre 6 godina

Sve je to lijepo, nitko nije kriv, ali decka vise nema.. ti vrsnjaci su u strasnom polozaju sad, zatvori u Grckoj su strasni, puni Turaka koji cekaju mlado meso. Da i dobiju godine zatvora, opet su sretniji od ovog sto je mrtav. Sve je to "normalno", i ja sam kao mlad sudjelovao u takvim tucnjavama, i prebijao nekog, nas 5 na jednog. I mogu biti sretan da neko nije poginuo. Danas se sramim toga. I mene su prebijali tako. Ali, ovo danas, ovaj huliganizam, pogotovo navijaci, ovome se mora stati na kraj. Ovi decki sigurno nisu isli s namjerom DA UBIJU, ali eto, desilo se. I sad ce da najebu za primjer! Da ostali shvate da takvo grupno prebijanje lako zavrsi tragicno. Za prebijenog, ali i za njih. Bit ce osudjeni za ubojstvo iz nehaja, nema sanse da ih izvuku.. Jadna vam majka, sta uradiste od svog zivota, zbog cega? Shvatite da onaj ko se brani protiv copora, moze i da ubije, a da ne odgovara mnogo. A onaj ko je bio u coporu, najebati ce strasno, pa makar dao samo jednu cusku.

Ko

pre 6 godina

Cela galama se digla oko Srba, a Grk ubio Amera, on se ni ne spominje nigde, a ovaj Amir je odjenom Srbin ma, farsa nad farsama, jos specijalne emisije po grckim kanalima, koja satanizacija, ko je platio ovo, da smo pametni da niko vise nikad neode dole na more, kao i kod nase brace Crnogoraca. Da li ce drzava da reaguje na ove montirane slucajeve, zar ne moze drzava da trazi da pregleda sve dokaze koje ima policija, ej nasli dnk za manje od 12 sati, hahahah. Drzavo reaguj, nikog ne zanimaju dobri odnosi zarad necije dece, ovaj fin, a na fejsu ima fotografiju sa automatskom puskom.

Dragana

pre 6 godina

STRASNO!!!! Zao mi je i ubijenog momka ali i ovih mladica!!! Po svoj prilici su se nasli na pogresnom mestu, u pogresno vreme!!!Koliko ce ih to kostati,videcemo!!!Primecujem da ekskluzivno pravo da ubijaju Afroamerikance nekaznjeno ima samo americka policija!!!

daki

pre 6 godina

E sada ćemo da vidimo to naše prijateljstvo s braćom Grcima. Deca ne smeju da budu predana Amerikancima. Da je stradao Srbin, onda ne bi nama isporučili Amera. Vidite da čak i zločince nad Srbima ne žele da isporuče Srbiji nego ih puštaju na slobodu.

jug

pre 6 godina

a sta kaze obdukcijski nalaz od koliko udaraca je preminuo koliko udaraca rukama i koliko udaraca nogama pa hocemo tu evropu evo vam dokaz kako tamo funkcionisu ubijes nekog ides u zatvor , jedino u srbiji ubijes i pravac rijaliti

RINGISPIL

pre 6 godina

100 % namestaljka GRK I ENGLEZ, zasto se potencira da je Srposkog porekla " Amir Omerdzic " jak je to Srbin. Musliman i Grk pod zastitom grcke i engleske drzave.

Angel

pre 6 godina

Ako je tako kako se pise i to je istina,hitno da reaguje drzava i Srpska ambasada u Grcku,da se deca sto pre oslobode,Ako se utvrdi da na bilo koji nacin ucestvovali u tucu odma maksimalna kazna,stop nasilje,eto do sta dovodi obicna tuca,a Grcki zatvor je veoma gadan....

Maki

pre 6 godina

Nije bas bezbedno u Grckoj. Crna Gora je mnogo bezbednija i nasi ljudi mogu da budu slobodniji. To je neki moj subjektivni osecaj od prosle godine. Posebno je opasno izlaziti.

moravac

pre 6 godina

Jadna deca, oni ni mrava nisu zgazili. Andjelcici. Brala deca visnje pa skupila pare za more. Jednom od njih otac nema ni za leba a kamo li da placa provod u nocni disko ekskluzivnog letovalista.

marko01991

pre 6 godina

Oni brali visnje za odmor a slucajno im roditelji tajkuni

BERDJAJEV

pre 6 godina

Mislim da je pravi trenutak da Betmen reaguje i spasi situaciju

sasko

pre 6 godina

Ajmo \"braco\" grci uvlacite se amerikancima u dupe da na ledja srpske dece uzmete neki milion dolara ionako ste u dugovima, neradnici jedni, lenstine grcke.\n

Vasko

pre 6 godina

To nisu deca, to su huligani i dobice ono sto zasluzuju.

bojanis

pre 6 godina

drzite se mladici bice sve ok sad dok se malo smire strasti svasta cemo slusati ali vremenom ce se razjasniti sve.

Car

pre 6 godina

Sto bi u mom kraju rekli:"Svi posteni al Djuru britve nema" nece bas biti da su nasa deca andjeli i nevinasca.

bogster

pre 6 godina

Heroji 10 na jednog, bravo..... Imaju kamere pa će se sve lepo videti. Nije to ko kod nas pa da uvek budu isključene, kad se desi nešto.

grckizet

pre 6 godina

To je problem. Zato sto ne pokazuju video ove noci.

vladbgd

pre 6 godina

Ako su krivi neka ih izruce. A, baba sedi u basti i zna ko je koga prvi udario?! Gospodjo, pitam Vas, kako bi reagovali da je, nedaj Boze, neko na ovako divljacki nacin ubio vaseg unuka? Svi su drugi krivi, samo vasa deca i unuci nisu. E, pa zato su vam takvi.

Nadajmo se istini

pre 6 godina

Je l' baba bila u klubu kada zna kako je pocela svadja, i uostalom da li je to opravdanje da se neko ubije od batina...! Strasno!!

Vasko

pre 6 godina

Naravno da treba da ih izruce Americi i da im se sudi kako su zasluzili a ne da se opet siledzije izvuku uz pomoc naseg pravosudnog sistema.

Rocky s Moravu

pre 6 godina

Ako su krivi na robiju ako nisu nek ih puste, vrlo jednostavno, pa nije to Srbija da se ljudi premlaćivaju na smrt ispred noćnih klubova i nikom ništa, neka pobedi pravda!!!

Natasa

pre 6 godina

Sve je ovo splet nesretnih okolnosti.Nadam se da nasi mladici nisu krivi za smrt amerikanca.U Americi on bi bio afroamerikanac a za takve amerikance je bas briga.Zao mi je nesretnog mladica ali verujem da ce pravda pobediti.

Ljubo

pre 6 godina

Nije moje da sudim unapred ,ali generalno omladina ,musko - zensko ,ponasaju se kao buldozi,nije vazno odakle i koje nacionalnosti .Na zapadu devojke su jos odvratnije ,valjda je sada cool biti istetoviran ,nabildovan ,malo drogiran .Sve u svemu ,lose im se pise....

Sasa

pre 6 godina

Evo citam clanak i po ovome niko nije kriv.Covek se sam ubio a nece biti da je tako.Moze da se desi da u pocetku bude neko i krivo pritvoren eto desio se u guzvi al snimak je tu i verujem da ce to biti kljucni dokaz o krivici i ucesnicima.

Srbija da reaguje

pre 6 godina

Amerikanac što je prvi raspalio flašom u glavu našeg državljanina, on nije hteo da ubije zar ne? To mora da je naučio iz western filmova da kad kauboj razbije flašu o glavu drugog kauboja ovome ne bude ništa, samo se malo ošamućen zatetura, cugne gutljaj viskija i nastavi tuču. E pa neće biti! Flaša u glavu jeste pokušaj ubistva a što je tražio to je dobio. Mogu da im sude jedino za prekoračenje nužne odbrane a mogu da se izvade i na bitno smanjenu uračunljivost. Podrška našim državljanima!

Vigo

pre 6 godina

Kako znas da je amer nekog udario flasom u glavu? Rekla ti miloseva baba? Sto je babi milo to joj se i snilo.

Pomracenje uma

pre 6 godina

Nisu krivi dok se ne dokaze suprotno. Moze li? Ili imate taj poriv da ih okrivite odmah pogotovu zato sto su nasi. Da je suprotna situacija, rekli bi ma ovaj nas provocirao pa ga prebili ubili. Negde bi se digao narod na ulice da pruzi podrsku svojim momcima bar da dobiju fer sudjenje, a vi....okrenuli im ledja pre nego sto je bilo sta i pocelo. Stidim vas se, ajde sad svi na kolena, sad ce americki konzul sa odkopcanim slicom...pa redom...jedan po jedan...onako socno uvlakacki kako samo vi znate. Slurp, blurp.... Dabogda vam zatrebala narodna podrska i jedinsto i dabogda vam zavisilo od toga.

slava

pre 6 godina

E vidiš, ja se stidim siledžija, bitangi i takvih koji uvek traže krivicu u nekom drugom i nikako da stanu ispred ogledala. Ovo su kavgadžije koji su hrabri samo u čoporu, jer da nije tako i da je neko počeo svađu sklonili bi se ali........ko bi onda bio džek. Neko od njih je kriv ili hoćeš reći da je i Grčka 'murija' glupa i uvek se neko nekome uvlači, amaaaan bre, dokle.

Nenad

pre 6 godina

Najsmesnije u ovom haosu je: Britanac Amir srpskog porekla...ha,ha,ha. Na ovo bi nekadasnje uciteljice podviknule sedi, jedan kao vrata. Bruka...

VOJISLAV

pre 6 godina

videcete da ce grci izruciti srpsku decu amerikancima da im oni sude,ubedjen sam u to ja grke nikada nisam voleo jer i oni nikada nisu ni nas voleli samo nas iskoriscavaju zbog turizna inace su izdaice srpskog naroda

Danas

pre 6 godina

Ne razumijem neke cudne naslove . Americke novine pisu da su za ubistvo optuzene 2 osobe . Grk i Britanac srpskog porijekla , a ostali da su se nasli u okruzenju, da su pod istragom. Mnogo sto sta , se ne slaze . Zalosno je , prekinut je jedan mladi zivot a vise njih ce biti unisteno . Povratka nema , Boze pomozi svima .

istina

pre 6 godina

A na slikama se vidi kako su to fini decaci face im sve govore

sead

pre 6 godina

Ko je kriv?Niko nije kriv!Skoro kao i sa Borisom Tatonim...al ovaj put su stvar zeznuli daleko ozbiljnije,njih 10-tak, a Amer sam...pa dobri dečaci, gde je ferplej...?jos se i hrabri Grk pridruzio u tim,malo ih bilo na jednog...samo izruciti u SAD,pa nek tamo dokazu da su nevini...opet vaše herojstvo,čojstvo i junaštvo na slici i rijeci...odvratni ste i licemjerni do bola...

Stevo Kuridža

pre 6 godina

Američkim povampirenim neonacističkim zlikovcima treba uvek sveža SRPSKA KRV. Sada će da se uključi ona nakaza sa CNN-a Kristijan Amanpur (ima uši kao traktorski blatobrani), fotomontiraće im kalašnjikove, brade, četničke šubare (kao nekad Kovačeviću) i optužiti da su učestvovali u ubistvu muslimana u Srebrnici pripisujući im izmišljeni genocid!!??? Nema veze što se tada nisu ni rodili!? A tragično stradali mladić biće proglašen za muslimana i ako to možda nije. A Grčka? Ko Grčku pita, isporučiće ih neonacistima.....sigurno!!!! A to što će desetak srpskih porodica zaviti u crno??? Pa time se oni doje! Oni u tome uživaju!

Lola

pre 6 godina

Silni komentari....a i budali je jasno da su Amera sredili Grk I Musliman !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija