• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

12.07.2017

11:18

(VIDEO) POSTOJI POVOLJNIJI SNIMAK ZA SRBE! Preokret u slučaju ubistva Amerikanca na Zakintosu!

Vesti

(VIDEO) POSTOJI POVOLJNIJI SNIMAK ZA SRBE! Preokret u slučaju ubistva Amerikanca na Zakintosu!

Podeli vest

Novi snimci nadzornih kamera, pokazuju da se srpski mladić prvi, 8. jula rano ujutru, sukobio sa američkim turistom Bakarijem Hendersonom, onda je usledila tuča koja se završila smrću Amerikanca

 

Grčka policija je u utorak posle potere na ostrvu Zakintos, uhapsila još dvojicu srpskih državljana zbog ubistva Amerikanca. Jedan od njih je pušten, a drugi mladić (22) iz Srbije zadržan je u pritvoru.

Kako televizija N1 nezvanično saznaje, snimci nadzornih kamera, pokazuju da se on prvi, 8. jula rano ujutru, sukobio sa američkim turistom Bakarijem Hendersonom, onda je usledila tuča koja se završila smrću Hendersona.

Informer

Od te noći, pored grčkog barmena i britanskog državljanina poreklom iz BiH koji je radio kao obezbeđenje, u pritvoru su i šestorica mladića iz Srbije.

Advokat jednog od osumnjičenih Zora Dobričanin kaže da će insistirati da se postupak vodi na srpskom jeziku.

- Kolega advokat sa Zakintosa mi je rekao da postoji snimak i da je to što se vidi na snimku mnogo povoljnije od onog što piše u optužnici. I da se na tom snimku detaljno vidi svaka radnja svakog od okrivljenih - navela je Dobričanin.


UHAPŠENA JOŠ DVA SRPSKA MLADIĆA zbog sumnje da su učestvovali u UBISTVU NA ZAKINTOSU, saslušanje odloženo!

U medijima se i dalje spekuliše o okolnostima zločina. Grčki novinari imaju ovakva saznanja:

- Amerikanac je, prema našim informacijama, flertovao sa konobaricom, koja je srpskog porekla. Kako nezvanično saznajemo, muškarcu koji je poslednji uhapšen to se nije svidelo, i on je prosuo vodu konobarici u lice. Amerikanac je potom rekao "Hej, zašto si to uradio", nakon čega je izbila tuča.

- U Grčkoj su šokirani ovim slučajem, ali ovo nije ništa novo za Zakintos koji je poznat po tome što se mladi napijaju sve vreme i prave probleme, tako da ovakav događaj nije ništa novo za ovo ostrvo - kaže novinar Janis Suliotis.

Pritvorene srpske državljane tokom u utorak su obišli i sa njima razgovarali srpski ambasador Dušan Spasojević i konzuli u Grčkoj.

Advokati koje su angažovale porodice uhapšenih tražili su u utorak još 48 sati do početka saslušanja kako bi se bolje upoznali s predmetom, što im je u skladu s grčkim zakonom i odobreno.


DRAMA U GRČKOJ, SRBI PRESTRAVLJENI, PRETE IM DA ĆE IH IZRUČITI SAD! Naša deca proživljavaju golgotu zbog lažnih optužbi da su ubili Amerikanca

Kako nezvanično saznaje B92, ambasador Srbije u Grčkoj i počasni konzul Kefalonije sastali su se s guvernerom Zakintosa i sa komandirom policije jonskih ostrva, oni su dobili garancije da će grčka strana postupati po zakonu.

Saznaju i da mladići iz Srbije imaju pristojan tretman, nisu u lisicama, roditelji mogu da ih obiđu dva puta dnevno i omogućena im je normalna komunikacija s advokatima.

Bakari Henderson, iz Ostina u američkoj državi Teksas, pretučen je nasmrt rano u petak ispred bara u Zakintosu u turističkom kvartu Lagana.

Roditelji dvojice uhapšenih tvrde da su njihova deca nevina, a strahuju da im preti izručenje Sjedinjenim Američkim Državama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bgd

pre 6 godina

Sasuo joj vodu u lice zato što mu se nije sviđao njen flert s Amerikancem...gde su ti momci vaspitavani? U pećini? Gospode Bože...

rastko

pre 6 godina

Grcka je clanica EU sto znaci da imaju uredjeno sudstvo i NEMA bojazni da ce iko 'nevin' biti isporucen SAD-u , osim glavnog krivca koji i TREBA da bude izrucen Amerikancima ma kog porekla bio, jer uraditi tako nesto, moze samo - ljubomorni imbecil !!!

rastko

pre 6 godina

Posle sranja dzabe je kajanja, ali ko je nevin nema cega da se plasi ,jer Grcka nije banana drzava da ce sve da ih spakuje ko sardine i via Amerika

Milos

pre 6 godina

Totalno sam sokiran...8 na 1? to su za mene kukavice

ivan

pre 6 godina

meni kao posmatracu upada u oci da su ga svi sutirali... hocu reci nema nevinih. naravno niko nije hteo da ga ubije ali da su ga sutirali svi samo slep moze da kaze obrnuto.

Aco

pre 6 godina

Momci,će žestoko najebati.Njih nekoliko na jednog.E junačine.Sad ćete se moći po zatvorima tući do mile volje.

u magnovenju

pre 6 godina

To povoljniji snimak? Na snimku se vidi kako gomila besomučno udara nemoćnog čoveka. Ugasili su..

lale

pre 6 godina

Po ovom snimku ,nema nevinih.Svi su ga udarali,neko vise neko manje.

Nakrivi stojko

pre 6 godina

Bas povoljan snimak, kakve budale i huligani.

Pera

pre 6 godina

Naravno da treba bagru izruciti Americi Da vide sta je pravicna kazna

Baki

pre 6 godina

Na snimku se vidi čopor koji napada, svima odrezati debelu kaznu, navikli naši čoporativno da tuku e ima čoporativno i da robijaju.

trolololo

pre 6 godina

koji mozak moze da napise da je ovde ista povoljnije?

Haris

pre 6 godina

Pogledajte novi snimak na jednom portalu gdje 10 momaka šutira Amerikanca mislim da je sve viđeno momci su krivi i trebaju da odgovaraju za svoja djela.

Marko

pre 6 godina

Nema tu nikakvog preokreta. Nije važno ni ko je otpočeo svađu. Kada šestoro momaka tuče jednog, a ovaj posle podlegne udarcima, nužno će biti optuženi za teške telesne povrede sa smrtnom posledicom.

del

pre 6 godina

Gaze ga kao zivotinje, hrabri srpski heroji, 10 na 1, a ovde pisemo o povoljnijem snimku... pravda za Urosa nam je ovo donela, cestitam.

Amater

pre 6 godina

A STA JE TU POVOLJNO ZA NJIH BIJU COVEKA NJIH DESET,TREBA IH OSUDITI ZA NAUK.NACEKACE SE ONI U PRITVORU DOK ISTRAGA NEUTVRDI KRIVICU SVAKOG POJEDINACNO I CIJI JE UDARAC JE BIO FATALAN.

Stolimir

pre 6 godina

Ako petorica biju jednog (koji nije u stanju da se brani) to onda nije tuča Informere moj - to su batine.

Lala

pre 6 godina

Izruciti in Amerima, za primer drugim junacima, tamo ihm ceka bar 150+50 godina robije, pa neka tamo biju koga hoce, sramota prvo on sam njih deset, gde je TU ljudskost? Ajde 1 na 1 OK pobiju se onaj padne, pruzis ruku i idete na pice, tako je bilo kod mene i Moje vreme, ako dobijem po njonji Platin pice i kraj. Ovo danas nema smisla, da se setim navijaca Zvezde kojeg su ubili turci, Jesu li i oni izruceni u Srbiju?

Lala iz Banata

pre 6 godina

Летујте овде... !? ... "Сунце туђег неба, неће вас гријат ко што овдје - грије"...!?

CICKA

pre 6 godina

Сваки онај, ма ко да је и одакле да је, који га је шутнуо или ударио је убица.Човек је умро од батина , која је батина пресудила није важно зато је сваки од њих који је учествовао у томе убица .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija