• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs

12.07.2017

14:08

HOROR U PANČEVU: Ubio ženu, pa sebe u Gerontološkom centru!

Vesti

HOROR U PANČEVU: Ubio ženu, pa sebe u Gerontološkom centru!

Podeli vest

Tela supružnika Tome (88) i Dragice Stepanović (84) pronađena su jutros oko osam sati u Gerontološkom centru "Sunčana jesen" u Pančevu.

Kako "Blic" saznaje ubistvo i samoubistvo izvršeni su iz vatrenog oružja u Gerontološkom centru, gde je ovaj par boravio poslednjih 20 godina.

- Ubistvo se dogodilo jutros, nešto pre osam sati. Naše ekipe su izašle na teren, a izvršen je i uviđaj - rekli su iz MUP-a u Pančevu.

Kako nezvanično saznajemo bračni par nije imao dece, a iza sebe su ostavili i oproštajno pismo, ali i spremna odela za sahranu.

Iz Gerontološkog centra "Sunčana jesen" nisu želeli da se oglašavaju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vrca

pre 6 godina

Boze dragi,sta se to svaki dan desava sa ljudima,ubijaju se ili ubiju nekoga???Sami cemo se istrebiti!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija