• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.07.2017

14:40

(VIDEO) OVAKO JE SVE POČELO NA ZAKINTOSU! Pojavio se snimak početka sukoba, OVO JE TRENUTAK KAD SE AMERIKANAC ZAKAČIO S NAŠIM MOMCIMA

Vesti

(VIDEO) OVAKO JE SVE POČELO NA ZAKINTOSU! Pojavio se snimak početka sukoba, OVO JE TRENUTAK KAD SE AMERIKANAC ZAKAČIO S NAŠIM MOMCIMA

Podeli vest

Grčki mediji objavili su nov snimak a tiče se dešavanja iz kafića u kojem je počeo incident na Zakintosu, kada je u tuči ubijen Amerikanac Bakari Henderson (22)

 

Na snimku se vidi kako je počela tuča između Amerikanca i mladića.

U njemu se vidi kako Henderson pravi selfi sa nekom devojkom, a nakon toga mu prilazi mladić koji ga udara u glavu. Amerikanac nije ostao dužan, pa je tu izbila tuča, nakon koje je Bakari pokušao da pobegne...

Pogledajtei ovaj video i obratite pažnju na drugi deo snimka, a radnja se dešava preko puta šanka.

Ranije danas, grčki portal Protothema objavio je video-snimak tuče koja se u petak uveče dogodila u Laganasu na Zakintosu, a u kojoj je poginuo 22-godišnji Amerikanac Bakari Henderson.

Na 15-minutnom snimku sa nadzorne kamere u jednom kafiću, kroz čiji se izlog vidi tuča na ulici, Henderson utrčava u kadar, u pokušaju da pobegne, ali zadobija snažan udarac nogom koji ga obara iza parkiranog automobila.


(VIDEO) POSTOJI POVOLJNIJI SNIMAK ZA SRBE! Preokret u slučaju ubistva Amerikanca na Zakintosu!

Potom, tokom nekoliko sekundi, mladići koji ga jure šutiraju ga po licu i telu, a kada su uvideli da je 22-godišnji Henderson u nesvesnom stanju, prestaju da ga udaraju.

Neke devojke koje gledaju šta se dešava pokušavaju da ih zaustave.

Dok neki pokušavaju da mu pomognu, Henderson ne reaguje.

Nakon pet minuta stiže ekipa Hitne pomoći i odvozi ga.

printscreen

Isti portal je objavio i izjavu, kako se navodi, "srpskog izbacivača", koji je "prekinuo tišinu i ispričao šta se dogodilo", prenosi B92.

- Te večeri je bila gužva u klubu. Hostesa, koja je bila srpskog porekla, imala je slobodan dan, ali je došla u klub, gde se družila sa Amerikancima, među kojima je bila i žrtva. Pričala je sa njima, šalila se i dobro zabavljala - priča neimenovani sagovornik grčkog portala.

U klubu je, prema njegovim rečima, u tom trenutku bilo i puno Srba, od kojih je jedan prišao devojci i pitao pretećim tonom: "Zašto se družiš sa Amerikancima?".

- Amerikanac je verbalno odreagovao, a Srbin ga je udario u lice. Onda je Amerikanac uzeo flašu i udario Srbina u glavu. Tada je sve počelo. Devojka je počela da ih razdvaja, a žrtva je greškom udarila devojku laktom i njoj je počela da curi krv. Došla je da mi traži pomoć i ja sam uleteo da ih razdvajam - ispričao je srpski izbacivač.

Zatim su, dodao je, počele da lete pepeljare, Amerikanac je izašao iz lokala i počeo da trči, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, izbacivač i grčki barmen.

- Sećam se da sam ga udario jednom pesnicom u lice i dva-tri puta po telu, ali ne po glavi. Kada sam ja otišao, nki su  nastavila da ga tuku po glavi i celom telu - rekao je srpski izbacivač za sajt Protothema.gr.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nesa76

pre 6 godina

Ko nije bio na Zakintosu ne zna kako se ponaša Anglosaksonska omladina. Deset puta su gori od naših momaka. Desilo se to što se desilo i tu nema opravdanja, ali im treba pomoći ipak su mladi. Nikad ne zaboravi 1999.n

Lala iz Banata

pre 6 godina

Остајте овде...Има и алкохола и провода...! Немамо море, али, ова наша омладина, колико видим, тамо .... - море и не тражи...?! Само "сиров" провод...?! А тога има и... - овде... У безбеднијим условима...!!

Car

pre 6 godina

1999 godine ubijeni momak bukvalno nije ni rodjen, a to sto ti ne opravdavas zversko ubijanje a onda kazes ALI znaci da ga je trebalo lincovati kao sto su nasa zlatna ,dobra i ne iskvarena deca uradila.

del

pre 6 godina

Ovde svako normalan vidi ko prvi udara, ko zapocinje ono lincovanje. Muka me je uhvatila od ovog zverstva. Sisla njuska sa nekog brda i resio da zavodi red po Grckoj. Ne bi ti meni dan vise video, napravice taj opet nesto ako izadje, takv ne moze da bude normalan clan drustva.

Lala

pre 6 godina

Opste poznato, Alkohol izlazak, i onda ko je ko on sam nas 10 pa udri da se pokazem Kako sam jak kada je neko na zemlji bezpomocan, ucesnike kazniti za ubistvo pa makar i moj sind bio, ( hvala Bogu nije ) ali primerna kazna za sve, izgubljen mlad zivot zarad zajebancije, ove kazniti adekvatnom kaznom min 20 god. Da se nauce pameti da nisi oni ti koji su mu podarili zivot, a Jos manje da GA nekom oduzmu. Da je nedaj Boze Moje dete u pitanju oko za oko zub za celu vilicu.

ivan

pre 6 godina

Totalno glupo i bespotrebno,ja idem svake godine u Grcku i nikada nisam upao u ovakvu situaciju,tamo idem da se kupam,obilazim prirodne lepote,ne da visim u nocnim klubovima sa gomilom polupijanih likova,toga ima u Srbiji koliko hoces,sada ce nastradati svi koji su potrcali za njim napolje udarili ga ili ne,od nevolje se treba sklanjati,mnogi to nauce na tezi nacin.

Toplica

pre 6 godina

BRUKA!!! Stidim se sto se izjasnjavaju kao Srbi. Za takvo delo nema izgovor. Nazalost nasa Srbija je puna takvih hrabrih KRETENA! Znam da takvih svuda u svetu ima, ali poenta je u tome da ih sto manje imas u svojoj drzavi. Klinci trebaju pazljivo da biraju svoje drustvo, 90 posto nisu roditelji krivi nego je los odabir drustva.\n

sergey yakovlev

pre 6 godina

Napaljeni nezreli mladići.Takva glupost će im promeniti zivot za sva vremena.Nije fer 10 na jednoga.Tragedija za sve.n

fernefer

pre 6 godina

nije fer bilo ni 19 na 1 pa niko nije odgovarao

Nikola

pre 6 godina

Ovaj nas prvi je zakuvao. Tresnuo ga prvi te je podstakao tucu, zatim mu ovaj vratio, skocili svi coporativno posle i ubili decka. \n

vlah alija

pre 6 godina

znaci nikakva zavera protiv srba vec obicni srpski prostakluk ,srbima zasmetalo sto se devojka zabavljala sa amerikancem pa se nasao neki baja da zavodi "pravdu"

Toma

pre 6 godina

Алкохол... 00:00. У то време се спава.

simso

pre 6 godina

znaci nasi momci su krivi, i necemo da placamo odstetu neka ih vode za Ameriku\n

GROM016

pre 6 godina

posle americkog bombardovanja SRBIJE tj.ubijanja nevinih ljudi dece i zena ubijanja gradova mostova i otimanja KOSOVA I METOHIJE amerikanci treba da znaju da su najveci neprijatelji SRBIJE !!!!!!!!!! zao mi je ovog momka da zbog bahatosti i neke lake zenske izgubi glavu!!!! ali trerba svi da znaju da srbi mrze sve sto je americko bahato i nasilno!!!!!!!!!!!!!!!

Boban

pre 6 godina

Mozda su vasi momci moji nisu. Bruka za Srbiju, posle se cudimo sto nas smatraju za divljake. Pametnom dosta!

Marko

pre 6 godina

Ma sudeci po snimku cisti nasi huligani sa utakmica domacih klubova. Oni neznaju za drugo jadni i bedni nego da sutiraju u glavu i da skacu po glavi protivnika. Sve u zatvor oterati. To nije za drustvo u svetu. Kako tekst navodi srpkinja je sa amerikancima bila. I to je njima kao neka uvreda jeli, pa ko su oni da nekome odredjuju sa ki ce se neko druziti?! Nasli se uvredjeni. Pa hop u glavu. Ma nema tu mesanje nasih politicara. Sami sebi skuvali supu i neka je sada pojedu. A roditelji da se upitaju sta im deca rade po inostranstvu. Nakon takvih desavanja uvek su bili dobri u skoli i imali dobre ocene i hteli su postati lekar, knjizevnik, ili astronaut.

ivan

pre 6 godina

Sve ih treba pohapsiti i osuditi da nepadne napamet vise nikome da se bije zbog gluposti,Pogledaj te snimak ,poceo je da bezi,pusti ga ,sta ga juris,posle toga sve se vidi,mangupi,e sad robijajte kad ste glupi .

Vasko

pre 6 godina

Dakle prvo je udaren Bakari. Znaci sledi izrucenje u USA i najverovatnije dozivotna robija. Ako dobiju po 25 godina neka budu srecni i zadovoljni.

rs

pre 6 godina

alkohol je kriv za sve ali su nasi preterali pvo mu nas udario samar pa ga jos njih deset isutiralo i sad se zale da nisu krivi kamera je sve zabelezila nek odgovaraju za to sto su ucinili

marko

pre 6 godina

Ma sve ove sto ga sutiraju na tesku robiju.. Neka je amerikanac i zapoceo kavgu ali zasto se jedan nije obracunao ako treba sa njim, nego ga njih 20 bije.. \n

Bexi

pre 6 godina

Bitange jedne, pa to isto radite po Beogradskim splavovima i po Srbiji sto prebijate ljude sto Vas pogledaju samo to ste sada javno pokazali svetu. Samo po Srbiji ste zasticeni jer su iste bitange jos uvek i u policiji i u pravosudju u Srbiji pa nikako ne moze niko da se obracuna sa Vama. Ko si ti djubre jedno nevaspitano da udaris coveka u sred diskoteke i zapocnes tucu sa smrtnim ishodom, sta je to neko mogao da kaze da ga tako zverski udaris? Ko ste vi momci, bitange jedne koji imate takvu hrabrost da vas 5 ili 10 ili ko zna koliko tucete do smrti, zverski, jednog coveka zbog jedne reci, a u trenucima kada svi pijete i zabavljate se!? Bitange jedne sada vase majke kukaju i roditelji se iscudjavaju, a vi ste bitange jedne lisile zivota jednog mladog coveka i zapitajte se kako je njegovoj majci i njegovim roditeljima. Bitange jedne, i treba da zavrsite u najstrozijem zatvoru u Americi sa osudjenicima za najteza krivicna dela. Zasluzujete dozivotno da trulite u zatvoru. Puna je Srbija takvih bitangi kao sto ste Vi na zalost, bitangi koje su u Srbiji deo sistema. Pa ne moze sa vama da se izbori bre ni Predsednik Srbije, on gradi a vi razgradjujete. Bitange jedne.

grof01

pre 6 godina

Znači ipak gandijevski srbi,i to njih 8, su junački pobjedili jednog amera?

jonino

pre 6 godina

Evo sad se prepoznajte na video , oni koji govore da nisu !

Srba

pre 6 godina

Aaaauuuu majko moja. Nevalja nikako! Sta napravi prljava politika iz proslih ratova kod nas. Jadni su roditelji i zrtve a i pocinitelja. Nevalja nikako.

Nikos

pre 6 godina

Imam pametnija posla od razmisljanja da li su krivi ili nevini,da li je trbalo ili nije trebalo,da li su bitange ili dobri ucenici? Takvih tuca u americi ima svakog dana i to deset u samo jednom satu. Ali kad Srbi sutiraju a amer nastrada, e to je nesto drugo. Licemerstvo na visokom nivou.

BB

pre 6 godina

Snimak nadzorne kamere im je obezbedio kartu u jednom smeru.

Megi

pre 6 godina

Huligani, jaki u coporu, sta njega briga s kim se devojka slika?

rastko

pre 6 godina

Sta reci kad se crncuga zaletela sa flasom u ruci da klepi nase dete, zar su ostali trebali da gledaju kako mu ovaj rascopava glavu i to samo radi jedne samarcine !?? MRS bre americka nepelcovana stoko !!!

Jovan

pre 6 godina

Ma nemoj! Zbog jedne samarcine. Ko je ta bitanga i dripac da mu lupa samar? Zbog toga sto se slikao sa nasom devojkom. Majmun primitivni. Da mi neko tako iz cista mira udari samar glavu bih mu odsrafio.

Salvatore

pre 6 godina

Nije se Amerikanac zakacio sa nasim nevinascima, vec je kavgu zapoceo nas isfrustrirani Srbin.... Ne mozemo da branimo neodbranivo ni pred bogom, ni pred narodom! A ako su se vec potukli, cemu ona rulja napolju kada je Amer vec bio na ulici i nije predstavljao "opasnost" nikakvu? Ubili mladog coveka, OSRAMOTILI SRBIJU, po ko zna koji put i sad bi trebalo drzava da im pomogne. NE!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija