• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS.RS

12.07.2017

18:09

(FOTO/VIDEO) ZADAVIO DETE, NOŽEM ISKASAPIO ŽENU: Jezivi detalji svipepog zločina u Centru za socijalni rad u Rakovici!

Vesti

(FOTO/VIDEO) ZADAVIO DETE, NOŽEM ISKASAPIO ŽENU: Jezivi detalji svipepog zločina u Centru za socijalni rad u Rakovici!

Podeli vest

Marko Nikolić (43) ubio je ispred Centra za socijalni rad u ulici Miška Kranjca 12 u Rakovici ženu i dete a nakon svirepog zločina je uhapšen

Kako Informer saznaje, povređena su u tri radnika Centra su povređena i jedan prolaznik koji su pokušali da zaustave nasilje. Prema informacijama našeg reportera sa mesta zločina, ubicu je uhapsila Komunalna policija.

Kako Informer saznaje, monstrum je najverovatnije najpre zadavio dečaka i u rukama ga doneo majci, da bi potom i nju izbo nožem.

Da sve bude strašnije, dok je ubadao nesrećnu ženu, gotovo istovremeno je bacio sina na beton.

Informer

Podsetimo, nedavno se dogodilo svirepo ubistvo takođe u Centru za socijalni rad ali na Novom Beogradu, kada je Milan Lovrić (47) smrskao je glavu supruzi Olgi (39).

Informer




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

DA LI ĆE TAJ CENTAR ZA SOCIJALNI RAD DA SHVATI DA TAKVI SUSRETI MORAJU DA SE OBAVLJAJU UZ PRISUSTVO POLICIJE I OBEZBEĐENJA. OVAKVA OPUŠTENOST ĆE ODNETI JOŠ ŽIVOTA.

Cile

pre 6 godina

Ovo je pukla nacija-skroz na skroz.Pre 10 godina sam otisao u inostranstvo i s nostalgijom se uvek vracam-al vec nako 7-10 dana jedva cekam da se vratim gde ima reda i poretka.Ovde ni reda ni poretka-sve ludo.

Ivan

pre 6 godina

Sve sto vise pisete o tome...to vise ljudima pada na pamet da to urade!A vi da je prosto svaki dan jedno te isto objavljujete\n

Danas

pre 6 godina

U pravu ste , imam isto misljenje . Ne treba pisati o takvim ubistvima . Kao da su psihopatama inspiracija za jos gnusniji zlocin.

dragan

pre 6 godina

danak u krvi a finale se uvek igralo u glavnom gradu.

Nikola

pre 6 godina

Sta bre dokle vise. Mogu da donose sta god hoce od zakona. Jer u izgubljenoj zemlji covek nema sta vise da izgubi. Sve je postalo u ovom drutvu nasilje i nasilno. A predsednik i ministri i cinovnici mogu samo da se lazu medjusodno. \n

Danijela

pre 6 godina

Sta je bre ovo ljudi moji ??????? Kakvo zlo je uslo u ove ljude ???

ZN

pre 6 godina

Aloooo ... državo, uradi nešto. Dokle ova ubistva? Možda problem treba rešavati tako da ugrožene žene UBIJAJU NASILNIKE i da ne budu optužene. U najgorem slučaju da im se da uslovna kazna. Ovaj "heroj imitator" je verovatno sada sretan i zna da neće dobiti ni smrtnu, ni doživotnu, a verovatno ni 40 godina - kao, nije predumišljaj. Monstrum.

bogster

pre 6 godina

Džukelu treba ubiti odmah, prilikom hapšenja, obesiti ga za radijator. Ape: VRATITE SMRTNU KAZNU.

badza

pre 6 godina

Koliko god su krivi ovi zločinci,krivicu snose i zaposleni u Centru za Socijalni rad.Tu su najveći ološi ove države.Majke,bolje i u pakao da odete nego kod njih za pomoć.Bežite dokle vas noge mogu odneti,bar će te glavu sačuvati.

Nikola

pre 6 godina

Ovo je normalno u srbiji,i sve će biti gore,narod je puko od nemaštine..ja bežim uskoro..

Marko

pre 6 godina

I eto ga poostren zakon, sad ubijaju drzavi pred nosom.. \n

Stolimir

pre 6 godina

Prsli smo po svim šavovima. Samo pogledajte u ppslednjih 20-30 dana sta radimo jedni drugima.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija