• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.07.2017

19:48

NAČELNIK KOMUNALNE POLICIJE, RISTIĆ: Uhapsili smo ubicu i sprečili još veću tragediju!

Vesti

NAČELNIK KOMUNALNE POLICIJE, RISTIĆ: Uhapsili smo ubicu i sprečili još veću tragediju!

Podeli vest

Načelnik Komunalne policije grada Beograda Nikola Ristić izjavio je da su pripadnici komunalne policije danas ispred Opštine Rakovica sprečili veću tragediju, kada je mladji muškarac ubio ženu i dete, i ozledio još tri osobe

On je za Beoinfo precizirao da je oko 15.30 patrola komunlane policije kod zgrade Opštine uočila mlađeg muškarca koji napada gradjane oštrim predmetom, za koji se kasnije ispostavilo da je nož.

Patrola je, kako je naveo, fizičkom silom i sredsvom za vezivanje lišila slobode tu osobu, za koju se ispostavilo da je ranije u Centru za socijalni rad opštine Rakovica napao ženu i dete, kao i još tri osobe.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MONSTRUOZNI ZLOČIN ŠOKIRAO SRBIJU: Potresne fotografije ubijenih majke i deteta ispred Centra za socijalni rad!

On je dodao da je napadača preuzela Policija opštine Rakovica kao i da komunalni policajci nisu povredjeni, osim jednog koji ima lakšu povredu od noža.​

U Centru za socijalni rad u Rakovici, M.Dj. (38) i njeno dete (4,5) ubio je bivši suprug i otac M.N (43).

STEFANOVIĆ: Tragedija u Rakovici nas je duboko potresla, TRAŽIMO NAJSTROŽU KAZNU ZA POČINIOCA!

(FOTO/VIDEO) ZADAVIO DETE, NOŽEM ISKASAPIO ŽENU: Jezivi detalji svipepog zločina u Centru za socijalni rad u Rakovici!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dragan

pre 6 godina

koju si tragediju vecu spasio ne lupetaj molim te ubio zenu i dete i koja veca tragedija to sto bi se on ubio za tebe je veca tragedija lupas gluposti nisi za policiju nego za rudnik.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija