• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N1

12.07.2017

21:18

KRVAVI PIR SUMANUTOG UBICE: Ubijajući ženu i dete, povredio još troje, SOCIJALNA RADNICA OSTALA BEZ PRSTA!

Vesti

KRVAVI PIR SUMANUTOG UBICE: Ubijajući ženu i dete, povredio još troje, SOCIJALNA RADNICA OSTALA BEZ PRSTA!

Podeli vest

Žena i dete ubijeni su ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, a tom prilikom povređeno je troje radnika. N1 navodi da je jedna radnica izgubila prst

Kako N1 nezvanično saznaje, socijalna radnica koja je zadobila posekotine po leđima i rukama je operisana, ali doktori nisu uspeli da joj spasu prst. Još jedan od povređenih – muškarac, posečen je po licu, a hirurzi nisu uspeli da saniraju povredu nerava koju je tom prilikom zadobio.

Inače, N1 navodi da su u znak protesta kolege počele da se okupljaju ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, gde se dogodio zločin. 

Prema rečima pojedinih od zaposlenih koji su se našli na skupu, jedan od razloga je neispunjenje uslova koji su socijalni radnici još odavno tražili, među kojima je i postavljanje obaveznog obezbeđenja na ulazu u svaki socijalni centar. 

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MONSTRUOZNI ZLOČIN ŠOKIRAO SRBIJU: Potresne fotografije ubijenih majke i deteta ispred Centra za socijalni rad!

(FOTO/VIDEO) JEZIVO UBISTVO U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Pogledajte kako je Komunalna policija savladala i uhapsila monstruma iz Rakovice!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 6 godina

Ovo je strasno sta se desava ovde je iskljucivo kriva drzava jer smatram da svaka drzavna ustanova pogotovo tipa gde se resavaju veoma "opipljive" stvari i gde je povisen rizik da dodje do sukoba stranaka;tu je moralo da bude sluzbeno lice koje bi eventualno sprecio ovakvu tragediju a samo kao i pojava lice u uniformi utice na lica sklona nasilju.ja u komsiluku znam za slucaj porodicnog nasilja.nisam cinkaros ali ovakve stvari bih prijavio(i hocu cim budem video licno cin bilo kakvog nasilja psihickog sto je za sada slucaj pre nego se desi tragedija...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija