• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2017

10:57

(FOTO) KO TI JE KRIV, SAMA SI GA BIRALA! Gej aktivista Predrag Azdejković na Tviteru napisao NEZAPAMĆENU GADOST o žrtvi masakra u Rakovici!

Vesti

(FOTO) KO TI JE KRIV, SAMA SI GA BIRALA! Gej aktivista Predrag Azdejković na Tviteru napisao NEZAPAMĆENU GADOST o žrtvi masakra u Rakovici!

Podeli vest

Predsednik gej lezbijskog info centra i urednik gej magazina Optimist Predrag Azdejković, šokirao je Srbiju jezivim komentarom na strašnu tragediju koja se juče dogodila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, kada je Marko Nikolić ubio sina Mihajla (5) i bivšu ženu Maju

Gej aktivista je na svom Tviteru napisao komentar koji je istog momenta izazvao buru negodovanja na ovoj društvenoj mreži, jer je u njemu okrivio žrtvu da je "loše birala"?!

- Postalo je politiki nekorektno reći, sama si ga birala! - napisao je Azdejković.

 

Posle ovog odvratnog komentara, veliki broj korisnika Tvitera osuo je paljbu po Azdejkoviću, dok se on nevešto branio da je samo hteo da ukaže na društveni problem. Međutim i u njegovim ostalim tvitovima jasno se vidi da smatra da je žrtva kriva za ono što se dogodilo.


MONSTRUM IZ RAKOVICE PRVO ZADAVIO DETE?! Ženi doneo MRTVOG SINA, pa je onda MASAKRIRAO!

(FOTO) NEKA IH ANĐELI NA NEBU ČUVAJU: Ovo su žrtve sumanutog oca ubice iz Rakovice!

Pogledajte samo neke od reakcija na ovaj stav prominentnog zaštitnika gej prava, a takvih je još na stotine:

Tanjug

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Časlav

pre 6 godina

a šta je jadno dete skrivilo,....tuga i čemer...kako je mogao da gleda svoje tete u oči dok mu je gasio životić mali,......

Marko

pre 6 godina

Pa u pravu je, danasnje devojke se mnogo loze na lose momke i njih biraju za brak i vezu...Nazalost naravno

milena

pre 6 godina

Čemu čudjenje , meni on nikad nije izgledao kao čestita osoba.

mile

pre 6 godina

Ne podnosim ove likove ali je potpuno u pravu za ovo. Brak sa kriminalcem i psihopatom je ruski rulet zato zene pamet u glavu. Ponekad je bolje biti sam nego u braku po svaku cenu.

vesna

pre 6 godina

PEDER MOŽE OZNAČAVATI I KARAKTERNU OSOBINU . TO JE U OVOM SLUČAJU

Car

pre 6 godina

I posle kazu da smo isti,samo nam je seksualna orjentacija drugacija.

cupavi berlin

pre 6 godina

Nemam komentar. Mislim da vam je Gospodo jasno sta hocu da Kazem. Hvala.

Jelena

pre 6 godina

Morao je on da se oglasi,da malo skrene paznju na sebe. Rekla bih mu ja jos svasta,ali em nece biti objavljeno,em ce ispasti da mrzim gejeve,pa zbog toga pisem. Fuj i bezdusno!

neven

pre 6 godina

Goli otok Tito je bijo u pravu za takve Jaram oko vrata pa da vuce kola po ceo dan i zato je bilo mira i bez gej brakova i nasilja

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija