• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2017

12:46

POMAHNITALI MONSTRUM IZ RAKOVICE JE TEŽAK PSIHIČKI BOLESNIK! Lekarska komisija mu pronašla 10 POREMEĆAJA LIČNOSTI, a Centar za socijalni rad mu ODOBRIO DA SAM VIĐA DETE!

Vesti

POMAHNITALI MONSTRUM IZ RAKOVICE JE TEŽAK PSIHIČKI BOLESNIK! Lekarska komisija mu pronašla 10 POREMEĆAJA LIČNOSTI, a Centar za socijalni rad mu ODOBRIO DA SAM VIĐA DETE!

Podeli vest

Marko Nikolić (43), koji je juče ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina i ženu ima težak poremećaj ličnosti, kažu izvori Informera

 

Kako saznajemo, Marko ima dijagnozu prema kojoj ima čak 10 poremećaja ličnosti, što je utvrdila lekarska komisija kojom je rukovodila Dr Slavica Đukić Dejanović, kažu izvori Informera.

Uprkos tome, Centar za socijalni rad obavezao je ubijenu Maju da svake srede ostavlja sina kod oca, po 7,5 sati - i to bez nadzora?!


MONSTRUM IZ RAKOVICE PRVO ZADAVIO DETE?! Ženi doneo MRTVOG SINA, pa je onda MASAKRIRAO!
 

Kako saznajemo, Marko ima dijagnozu prema kojoj ima disocijativni poremećaj, odnosno poremećaj višetruke ličnosti, jedan od najtežih poremećaja koji se može sresti u psihološkoj praksi. 

Reč je, naime o postojanju različitih ličnosti (ili identiteta) kod jedne osobe od kojih svaka, kad je prisutna, može dominirati stavovima, ponašanjem i emocijama kao da druge ličnosti ne postoje. 

A Marko Nikolić ih, kako saznajemo, ima čak šest!

Da podsetimo, pomahnitali monstrum, koji je u Centar došao da preda dete majci, najpre je bivšu suprugu izbo nožem do smrti, a zatim je pojurio za sinom i zadavio ga golim rukama. Potom je svoj krvavi pir nastavio ranivši još troje radnika centra, sve dok nije zaustavljen i uhapšen. Nesrećna žena preminula je na licu mesta, a dečak je izdahnuo nakon pokušaja reanimacije.


(FOTO) NEKA IH ANĐELI NA NEBU ČUVAJU: Ovo su žrtve sumanutog oca ubice iz Rakovice!

Svirepi ubica Marko Nikolić ima debeo policijski dosije za razna teška krivična dela, a ranije je osuđivan i za nasilje u porodici. 


(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MONSTRUOZNI ZLOČIN ŠOKIRAO SRBIJU: Potresne fotografije ubijenih majke i deteta ispred Centra za socijalni rad!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 6 godina

onda su ovi iz centra ludji i glavni krivci od njega ako su sve ovo znali a ipak mu dozvolili da ih vidja ali uvek je to tako kao bio je neuracunjliv za ovoga je smrtna kazna i to odmah streöjanje da nekosta drzavu dok je u zatvoru i ne samo za njega vec za sve buduce krvnike koji ce doci na zalost a ove iz socijalnog sve i te kako na odgovornost poslati i u zatvor strpati

kaligula

pre 6 godina

Sta ceka tuzilastvo, nel ispita ko mu je dozvolio da vidja dete.

Ljiska

pre 6 godina

i jedan ovakav covek sa ovoliko sifri i debelim dosijeom seta slobodno ulicom??? Pa dobro bre Srbijo dokle vise????

dragan

pre 6 godina

ljudi da li je moguće da niko ne može stati na put ovim zverima pošto se leče u duševnim bolnicama 42 dana a onda opet na ulicu

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija