• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2017

15:23

(VIDEO) BOLNA ISPOVEST SESTRE UBIJENE ŽENE U RAKOVICI: Maja je pitala ljude u Centru za socijalni rad: "Ako se detetu nešto desi, ko će biti kriv za to?"!

Vesti

(VIDEO) BOLNA ISPOVEST SESTRE UBIJENE ŽENE U RAKOVICI: Maja je pitala ljude u Centru za socijalni rad: "Ako se detetu nešto desi, ko će biti kriv za to?"!

Podeli vest

Očajna Branislava kaže da bi volela da ona može da sudi ubici marko Nikoliću, jer bi, kaže, to onda bila pravda. Komisija u bolnici "Laza Lazarević" mu je našla šestostruki poremećaj ličnosti i savetovano je da dete može da viđa samo dva dana nedeljno na po tri sata, ali Centar za socijalni rad to preinačio, kaže sestra ubijene Maje Đorđević

 


Ekipa Informera posetila je danas stan u kome je sa sinčićem Mihajlom živela tragično nastradala Maja Đorđević. Maju i sina je juče popodne, ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, brutalno ubio bivši partner Marko Nikolić. 

Maja je, kako tvrdi njena sestra Branislava, trpela strašnu psihičku torturu i upala u dugove koje nije mogla da otplati, samo zbog toga što je bila spremna na sve kako bi zaštitila svog sina od nasilnika.


POMAHNITALI MONSTRUM IZ RAKOVICE JE TEŽAK PSIHIČKI BOLESNIK! Lekarska komisija mu pronašla 10 POREMEĆAJA LIČNOSTI, a Centar za socijalni rad mu ODOBRIO DA SAM VIĐA DETE!

- Sve što bih rekla malo je za ovo što se desilo. Volela bih kada bih ja mogla da mu sudim. To bi bila pravda - očajna je Majina rođena sestra Branislava:

- Pet godina traje njegova krivica. Tek danas je trebalo da mu se sudi. Nije hteo u zatvor, zato je ovo i uradio. Majku mi je sahranio svojim ponašanjem. Porodicu mi osakatio - jada se nesrećna Branislava.


(FOTO) NEKA IH ANĐELI NA NEBU ČUVAJU: Ovo su žrtve sumanutog oca ubice iz Rakovice!

Branislava kaže da su za sve krivi iz Centra za socijalni rad, jer su dozvoli da Marko sredom viđa dete u nekontrolisanim uslovima na 7,5 sati, iako je veštačenje dvostrukog ubice Marka Nikolića (43) obavljeno u bolnici "Dr Laza Lazarević", gde je utvrđeno ima šest poremećaja ličnosti i da kao takav maksimalno može da viđa dete maksimalno na tri sata.

Međutim, Centar za socijalni rad u Rakovici Nikoliću je dozvolio da viđa dete svake srede od 9 do 15.30h, jer navodno, u bolnici jesu uradili nalaze, ali nisu dali konačan zaključak.

informer.rs

- Maja je postavila pitanje "ako se detetu nešto desi, ko će biti kriv za to", ali nije dobila odgovor, kaže Branislava .

- Komisija mu je našla šestostruki poremećaj ličnosti i rečeno je da dete može da viđa samo dva dana zaredom na tri sata. Centar za socijalni rad je to preinačio. Centar je čak imao u planu da proširi viđenja na vikende i raspuste, što je predložio i njegov advokat - kaže Branislava.

Marko se, kaže, ničim ne bavi, a živi na visokoj nozi. U dosijeu navodno ima stavku koja ga tereti za pravljenje i prodaju eskplozivnih sredstava.


(UZNEMIRUJUĆI FOTO) MONSTRUOZNI ZLOČIN ŠOKIRAO SRBIJU: Potresne fotografije ubijenih majke i deteta ispred Centra za socijalni rad!

Branislava kaže da je mali Mihailo nerado odlazio kod oca i da kad god bi se vratio bio bi nervozan, jer mu je punio glavu različitim pričama.

- Pričao je kako će nas sve pobiti. Sve nam je to dete pričalo. I juče je bio tužan kad je krenuo u vrtić. Ja sam ga odvela a tu je on trebalo da ga preuzme. Bio je sav nevoljan. Maja nije godinu dana primala platu, a ne bi ni još godinu da je ostala živa, jer je sud presudio kaznu od 600.000 dinara zato što iz straha nije dozvoljavala Marku da viđa sina - govori Branislava.


PREDSEDNIK VUČIĆ O TRAGEDIJI U RAKOVICI: Pooštrićemo kazne, da nikom više NE PADNE NA PAMET DA DIGNE RUKU NA ŽENU!

Marko Nikolić je, kako kažu u Majinoj porodici, uhodio i njenog bivšeg supruga sa kojim takođe ima sina, koji je već tinejdžer. Branislava kaže da je Majin bivši suprug divan i da joj je pomagao u čitavoj ovoj situaciji.

- Za razliku od njega, Marko je jedan dan super, sutradan krizira a trećeg eksplodira. I njegovi jadni roditelji ispastaju zbog njega. Pa on je roditelje držao zaključane u podrumu u kući na Bežaniji. Živeo je na visokoj nozi a u sudu se pravdao da je nezaposleni tata koji nema para za alimentaciju - završava potresnu ispovest sestra.

POGLEDAJTE SNIMAK ISPOVESTI SESTRE MAJE ĐORĐEVIĆ:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vojkan

pre 6 godina

U rudnik s nim ne u zatvor da vadis olovo i zivu i cink u Majdampeku dok si ziv dok ti koske ne istrule pa kad crkne ko pseto baciti ga u viskou pec da ni spomen ni grob ne ostanu za njim

Vrca

pre 6 godina

Uzas!Toliko sam tuzna zbog ovog dogadjaja i stalno razmisljam kako je mogao da tako svirepo ubije malog andjela.To je sizofrenicar ili prikriveni ubica folirant.Takva licnost nikada vise ne sme da bude na slobodi!Koliko je pokojna Maja poznavala dobro mentalno svog monstruma vidi se iz iskaza njene sestre!Neka ih andjeli cuvaju i ne daj Boze nikome ovako nesto da se desi!

badza

pre 6 godina

Lepo ja kažem,ali me niko ne sluša.Ološe iz Centra za Socijalni rad,tužioce i sudiju na robiju.Bar me jednom poslušajte.

Bojan

pre 6 godina

Kada joj je prvi muz tako divan, sta je trazila kod ovog?? Eh, zene, zene...

Miki Ivanović

pre 6 godina

Svi traže pojačano obezbeđenje.Nije to rešenje,jer je sistem rada u tim centrima loš.Treba videti ko i kako radi sa ljudima po tim centrima?One koji dolaze da traže pomoc u centru,omalovažavaju,vrlo površno pristupaju,jako dugo prolongiraju donošenje rešenja,a tek je pitanje da li zaposleni po centrima imaju lekarsku kontrolu,da mogu da rade sa ljudima.Lično sam iskusio njihovu nadobudnost,bezosećajnost situacije,vrlo komotno ponašanje,kada je donošenje rešenja u pitanju,da ne pričam da su me tretirali kao da sam došao da prosim,a u pitanju je bilo starateljstvo.Da ne pričam da je direktor te ustanove na tom nivou,da mu ne bih poverio ni poslove kurira.Koliko tamo ima koji su zalutali u tom zvanju,to je posebna priča.A tek da dođete do načelnika u Nemanjinoj,ili do BILO koga kome možete da se požalite, to nema šanse.Menjajte sistem i ljude, i odgovornost ljudi koji rade u tim ustanovama.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija