• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2017

20:14

SUDIJE TAJNO ODLUČUJU O PRESUDI MIŠKOVIĆU: Apelacioni sud donosi konačnu odluku!

Vesti

SUDIJE TAJNO ODLUČUJU O PRESUDI MIŠKOVIĆU: Apelacioni sud donosi konačnu odluku!

Podeli vest

Sudije Apelacionog suda završile su sve zakazane sednice u slučaju koji se vodi protiv gazde "Delte" Miroslava Miškovića i u narednim danima očekuje se konačna presuda u ovom slučaju, saznaje Informer

Mišković je prvostepeno u Specijalnom sudu osuđen na pet godina zatvora zbog milionske utaje poreza.

Kako nam je rečeno, predmet "Mišković" trenutno se nalazi u fazi koja je zatvorena za javnost.

- Predmet na koji se vaše pitanje odnosi nalazi se u nejavnoj fazi većanja i glasanja. Preciznu informaciju o tome kada će biti doneta odluka nemam. Istovremeno vas obaveštavam da će Apelacioni sud, zbog velikog interesovanja javnosti u vezi sa tim postupkom, izdati saopštenje nakon što odluka bude doneta - rekla nam je Mirjana Piljić, koordinatorka za medije Apelacionog suda.

Sudsko veće, inače, može da potvrdi presudu Specijalnog suda, kojom je Mišković osuđen na pet godina zatvora, da je preinači ili da je ukine i postupak vrati na ponovno suđenje.

PRPA, MIŠKO! APELACIONI SUD PRESUĐUJE TAJKUNU! Mišković advokatima: ŽIV NE IDEM NA ROBIJU!

Advokat Toma Fila kaže da sudsko veće nema precizan rok za donošenje svoje konačne odluke.

- Drugostepeni sud najpre veća, onda glasa, pa predsednik Veća zatim piše odluku... - objašnjava Fila, dok njegov kolega Željko Simić smatra da ova procedura neće dugo trajati:

- Slučaj je medijski interesantan i sud će verovatno biti ažurniji...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirac

pre 6 godina

C Market u kojoj su država i mali akcionari, oštećeni za više od 100 miliona evra,

Dule

pre 6 godina

Njega sude kao Artukovica cekaju da se nazivi i umre pa ce onda donijet presudu.I Dulica su osudili s pravom zalbe, a sta sa novcem svaki dinar treba da vrati i Dulic i Miskovic i svi ostali pa posle robija.Ja dobrovoljno pristajem da odlezim 3 god.za neko mlionce evra pa gde da ih zaradim na slobodi za 3 god.

branko

pre 6 godina

Izaziva sumnju zasto je zatvoreno za javnost ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija