• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

13.07.2017

21:57

DRAMA NA ZAPADNOJ MORAVI: Rizikujući život izvukao iz talasa mladića koji se davio naočigled svojih prijatelja!

Vesti

DRAMA NA ZAPADNOJ MORAVI: Rizikujući život izvukao iz talasa mladića koji se davio naočigled svojih prijatelja!

Podeli vest

Zahvaljujući samo požrtvovanosti Marijana Arsića iz Vučaka kod Kruševca, na Zapadnoj Moravi kod Kukljina, spašen je život dvadesetogodišnjeg Dragana Tripkovića iz Velike Drenove, koji je boravio kod svoje bake

Dragan se više sati ,,zezao,, sa svoja dva drugara u plićaku Zapadne Morave, ne znajući da se igraju na rubu dubokog vira, čija jh dubina od šest do sedam metara. Ali, bezbrižna letnja zabava trojice drugova na Zapadnoj Moravi kod umalo se nije završila targično.

Mladi život Dragana Tripkovića (20) je spašen, samo zahvaljujući Draganu Arsiću iz  Vučaka, koji se nalazio na  suprotnoj strani reke reke sa suprugom i troipogodišnjim sinom.

- Tri dečaka su se u plićaku Zapadne Morave zezali, dok u jednom trenutku dvojica momaka nisu uspaničeno izašli na obalu i prizivali u pomoć, da se čovek davi. On je upao u vir dubok oko 6-7 metara. Bio sam tamo sa sinom, učio ga pecanju, a pomilsio sam da se momci i dalje šale, kao i celo vreme boravka na Moravi.

Nisam mnogo razmišljao, ostavio sam sina kod supruge, skočio u reku i preplivao je, zagnjurio u duboki vir I dohvatio momka koji se davio. Izvadio sam ga i spasao - priča Marijan Arsić.

Posle ukazane medicinske pomoći  Dragan Tripković se oseća dobro. Kaže da njegov spasilac Marjan nije bio tu, ni on ne bi danas bio živ. Najsrećnija je njegova baka Verica, kod koje je u Kukljin iz Drenove došao njen unuk.

 - Ja sam danas najsrećnija. Tog jednog unuka imam , u njega mi je moć,  u njega imamo nadu. Da se njemu nešto desilo, ja bih odmah skočila u Moravu- jadala se baka Verica.

                                                                                                          


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 6 godina

Bog ti dao srece dobri covece,radi dobro i dobro ce ti se vratiti.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Спасити живот...- Служити БОГУ...!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija