• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.07.2017

22:36

AMERIKANAC JE PUNOM FLAŠOM GAĐAO RANKOVIĆA I POGODIO GA U GLAVU: Advokat Zora Dobričanin otkrila kako je počeo HAOS NA ZAKINTOSU!

Vesti

AMERIKANAC JE PUNOM FLAŠOM GAĐAO RANKOVIĆA I POGODIO GA U GLAVU: Advokat Zora Dobričanin otkrila kako je počeo HAOS NA ZAKINTOSU!

Podeli vest

Jedan od osumnjičenih za prebijanje nasmrt Amerikanca Zakintosu u petak će dati iskaz istražnom sudiji, kaže njegov branilac Zora Dobričanin Nikodinović

Ona je, kako kaže, danas doputovala na Zakintos i posetila Rankovića u pritvoru.

- Odmah sa aerodroma otišla sam u policiju i skoro tri sata sam razgovarala sa Dušanom i pripremala odbranu. Odnos policajaca i prema njemu i prema meni je bio fenomenalan - rekla je advokatica.

NEMA IZRUČENJA U SAD: Srbima uhapšenim na Zakintosu, biće suđeno po ghrčkim zakonima?!

Ona je međutim napomenula da se prava stranaca u postupku kod nas značajno bolje poštuju nego u Grčkoj, budući da do sada u spisima predmeta ne postoji ni jedan papir na srpskom jeziku iako je odbrana insistirala na tome, a u skladu sa Evropskom konvencijom o ljudskim pravima. 

Dobričanin kaže da njen grčki kolega advokat koji je u postupku od prvog dana vrlo kolegijalan i zajedno sa njim sprema odbranu. 

Nakon razgovora sa branjenikom Dobričanin je prenela da je kobne večeri sve počelo ne zbog banalnog selfija, kako je to predstavljano do sada, već je, kako kaže, pokojni Amerikanac punom flašom gađao i udario u glavu Dušana Rankovića po sred čela. 

- Od siline udarca flaša se razbila, načinila mu jos nekoliko povreda po licu od čega je njemu 'pao mrak na oči' - cela glava mu je bila oblivena krvlju, i usled toga je zadobio potres mozga - navela je Dobričanin, dodajući da je i devojka, srpskog porekla, koja je bila pored u lokalu takođe je obilno krvarila. 

DVOJICA SRBA SA ZAKINTOSA NA SLOBODI: Grčki sud ih pustio uz kauciju!

Prema njenim rečima, sve što je potom usledilo može se opisati rečima "u pogrešno vreme na pogrešnom mestu".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 6 godina

Verujem  da niko od ucesnika tuce nije imao nameru odn. predumisljaj da ubije Amerikanca ali momak je umro od posledica tuce sa vise od 6 ljudi. Dakle nije imao sanse nikakve. To je moglo bilo gde da se desi ali mladi ne razmisljaju o.posledicama koje mogu nastupiti. Neko mora odgovarati za smrt tog mladica bez obzira da li je on zapoceo svadju ili ne. On je mrtav a svi drugi zivi i zdravi. Verujem da se sada svi ti mladici kaju sto su ga tukli ali na zalost morace da se kaju godinama u zatvoru jer za nasilnu smrt neciju nema opravdanja. mozda poneka olaksavajuca okolnost ali decko je ubijen u tuci i za to se debelo odgovara. Nadam se da ce drugi mladici iz ovog slucaja izvuci pouku da tuca nije naivna stvar i da samo jedan udarac nogom u glavu moze ubiti nekoga. Previse su gledali holivudskih filmova. ovo je starnost i moraju se suociti sa njom.\n

Aleks

pre 6 godina

Ovo je već sedma verzija ovih nasilnika!?? Za dva dana biće osma: ..amerikanac je nasrnuo na njih desetoricu sa mitraljezom!

Subotica

pre 6 godina

Milane ti pises o posledicama. Pa, zar amer nije trebao razmisljati o njima m? Pobogu pa on je uzrok!!! To sto je on amer ne znaci da je bogom dan! To sto mu je usadjeno u tu praznu cupinu od glave ne opravdava ga. Ovo bi trebao da bude nauk svim bogom danim amerikancima da nisu jedini na svetu, da nisu uzvisena rasa i da se dozovu pameti a ne manipulacijama tipa CNN i ostalima! Sto je trazio dobio je! Treba leciti uzrok jer ako njega nema, nema ni posledice!!!\n

zole

pre 6 godina

Dobio je sta je trazio.Te fore sa flasom u vugla nek ostave za njihove sapunice.Ko se maca lati od istog i umire. A bio je kul tip

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija